Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 18

• 53 534
  • 774
  •   1
Отговори
# 525
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Стоянова,имаш страхотни гърди. Аз ако имах такива,никога не бих се оперирала.
И обем, и форма..пу пу!

Да ви попитам за болката постоперативно. Търпи ли се,колко време болеше..въобще как мина при вас възстановителният процес?
Консултацията ми е след 2 седмици. Не знам защо се вълнувам толкова,никога не съм искала силикон,та да кажеш,че ми е мечта. No Mouth

# 526
Защо ще се консултирате,след като не желаете?
Болка и дискомфорт има…все пак е операция,но всичко отминава с времето и се забравя,не е кой знае каква болка.

# 527
Стоянова,имаш страхотни гърди. Аз ако имах такива,никога не бих се оперирала.
И обем, и форма..пу пу!

Да ви попитам за болката постоперативно. Търпи ли се,колко време болеше..въобще как мина при вас възстановителният процес?
Консултацията ми е след 2 седмици. Не знам защо се вълнувам толкова,никога не съм искала силикон,та да кажеш,че ми е мечта. No Mouth
Благодаря ти много,но като отслабнах им се изгуби обема и се отпусна кожата и затова,просто искам да им предам обем.

# 528
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Защо ще се консултирате,след като не желаете?
Болка и дискомфорт има…все пак е операция,но всичко отминава с времето и се забравя,не е кой знае каква болка.

Пропуснала си ми предишни постове,където обяснявам защо искам да сложа силикон.

# 529
Момичета, зачетох се назад в мненията на Хатър и прочетох, че в повечето случай не обича да слага големи кубици. Въпросът ми е до каква степен е готова да преговаря Grinning
Аз искам големи гърди и не съм склонна да легна под ножа за по-малко от 500, в идеалният случай 550.
Надявам се да не се получи разминаване по този въпрос с нея.

# 530
Момичета, зачетох се назад в мненията на Хатър и прочетох, че в повечето случай не обича да слага големи кубици. Въпросът ми е до каква степен е готова да преговаря Grinning
Аз искам големи гърди и не съм склонна да легна под ножа за по-малко от 500, в идеалният случай 550.
Надявам се да не се получи разминаване по този въпрос с нея.
Хубаво е пак да си помислите за кубиците,имайте предвид,че задължително ще имате и подмяна на имплантите в даден момент,и при подмяната в следствие на времето,джобът на гърдите се уголемява и за по-лесно поставят по-големи кубици т.е.,ако стартирате с 500сс,при подмяната ще трябва да са 600сс или 700сс…за мен това е доста сериозна тежест за тялото.

# 531
  • София
Действително Хатър е привърженик на естествената визия. На мен ми каза колко максимум ще ми сложи (по таблицата на Мотива максималното според основата ми). В противен случай според нея ще излизат настрани и няма да е естетично. Кубиците не зависят само от желанието, физиката също има значение.

# 532
При мен физиката определено позволява.
Висока съм 175см, 65 кг. Подгръдна 85см, ако не се лъжа Димитров ми измери основа на гърдата 13.5 см.

# 533
Лимонче, виж в таблицата на Мотива колко е максимумът за теб. След като си знаеш основата, можеш и сама да провериш. Доколкото помня, трябваше основата на импланта да е с 1 см по-малка от основата на гърдата. Гледаш имплант с основа 12,5 см най-големия профил и виждаш максимума кубици.

# 534
Здравейте,
Поздравления на всички смели и решителни дами, за които мечтаният бюст е вече факт. След много време и аз взех решение за уголемяване на бюста и упорито търся къде и дали въобще доц. Романски все още оперира. На сайта на “Надежда” пише, че оперира и консултира пациенти, но не прави естетични операции със силиконови импланти. Назад в темите видях, че момичетата пишат, че докторът ще бъде в отпуск поне една година…
Много държах да направя консултация при него, тъй като преди 4 години той ми прави ринопластика (тогава в “Александровска”) и съм с изключително приятно впечатление от неговия професионализъм. Някак си ми беше спокойно при идеята да се оперирам при него и докато се реша да си запазя час, той спрял да оперира Sad Ще съм ви благодарна, ако някой има актуална информация и сподели.

# 535
  • Лондон
Здравейте,мили момичета! Благодаря за отговорите,на някои даже писах на лично.
Имам друг въпрос към вас.Вече минаха около 4 седмици от моята операция,гърдите определено изглеждат по-добре,но ми направи впечатление,че белезите вече на са в сгъвката точно под гърдата,а са една идея по-нагоре ( може би 1-2 см нагоре).Има ли други като мен? Благодаря предварително

# 536
Имам друг въпрос към вас.Вече минаха около 4 седмици от моята операция,гърдите определено изглеждат по-добре,но ми направи впечатление,че белезите вече на са в сгъвката точно под гърдата,а са една идея по-нагоре ( може би 1-2 см нагоре).Има ли други като мен? Благодаря предварително

Към ребрата или върху самата гърда? Моите бяха малко по надолу от сгъвката, но вече почти 3 месеца след операцията си отидоха в сгъвката.

# 537
С времето и с наместването на имплантите,позицията на шевовете се променя това не трябва да Ви тревожи.Моите вече даже са под сгъвката,защото с годините имплантите се смъкват.

# 538
  • Лондон

Към ребрата или върху самата гърда? Моите бяха малко по надолу от сгъвката, но вече почти 3 месеца след операцията си отидоха в сгъвката.
Съвсем леко към гърдата

# 539
Лимонче, виж в таблицата на Мотива колко е максимумът за теб. След като си знаеш основата, можеш и сама да провериш. Доколкото помня, трябваше основата на импланта да е с 1 см по-малка от основата на гърдата. Гледаш имплант с основа 12,5 см най-големия профил и виждаш максимума кубици.
Според таблицата за 12.4 е 590.. Аз и на 500 ще съм доволна.
Тази вечер не спя от вълнение за консултацията при Хатър. Надявам се много  да я почувствам, като моят лекар.

Общи условия

Активация на акаунт