Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 18

• 56 501
  • 774
  •   1
Отговори
# 510
И според  мен сложи 400. Според мен ще се получат много  красиви гърди.  Формата ти е много  хубава.

# 511
И според  мен сложи 400. Според мен ще се получат много  красиви гърди.  Формата ти е много  хубава.
Надявам се!Много благодаря 🤗❤️

# 512
Момичета,  мина моята консултация при Енчев. Честно  казано го харесах. Беше любезен, обясни ми какво ме чака стъпка по стъпка и така. Не беше захаросан, като Димитров, но мен прекалената захаросаност ме дразни. Попита ме какво искам, като резултат. Каза, че при мен може да сложи големи гърди. Имам широк гръден кош и голяма основа. Като каза, че в деня на операцията  ще разгледаме импланти и ще решим точно колко.
Ще си изчакам да мине и консултацията при Хатър преди да взема окончателното решение. Молов най-вероятно няма да го дочакам.

# 513
Скрит текст:
Здравейте момичета,това са гърдите ми в момента,след две седмици ми предстои поставяне на импланти 400cc,Мотива ергономични,фул профил.Въпросът ми е,няма ли да станат много големи?Питах доктора,той ми каза,че най-малко 375 може да ми сложи,но ако искам да са хубави и естествени да сложа 400....Вие какво мислите?И моля ако има някое момиче като моят старт със импланти 400сс,моля да ми сподели снимка,искам да видя как изглеждат!И някой да ми каже как да скрия тъпата снимка😅,че май не съм я скрила.Благодаря!
Между 375 и 400 разликата е незначителна...Сложете максимума, който Ви препоръча доктора

# 514
  • София
Това означавали ,че щом съм аз съм сложила максимума ,че ако реша след време да си правя операция пак ,немога да сложа по -големи ?

# 515
Аз имам същото колебание като Госпожа Стоянова.
На консултацията с Д- р Стоянов се съгласих на параметрите, които той ми предложи за оптимални 375 сс среден профил, средна височина. Съобразено с измерванията, които ми направи и желанието ми да имам естествено изглеждащ бюст ( до колкото е възможно), който да не ми пречи в тренировките и да не ми тежи. Понеже тренирам интензивно с тежести, имам доста развити пекторални мускули.
Тогава изобщо не го попитах за друг размер, но сега- буквално в последните дни преди операцията започнах да се чудя дали да не сложа по- голям размер. Говорих с клиниката и ми казаха, че може и 430 да ми сложи .
Аз съм 160 см/ 58 кг с доста изразена мускулатура и широк гръб.
Ще се радвам ако някой с подобни мерки сподели мнение

# 516
  • София
Не виждам как биха ти пречили, освен ако не се занимаваш със силов трибой или да си лекоатлет и да тичаш километри.

Аз винаги бих сложила по-големите, но тук ме притеснява при теб височината. Имаш развита мускулатура - ок, но си дребна на ръст и не знам как биха стояли тези 430кубика.

# 517
  • Русе
Пак да кажа за себе си. 158 см. височина и 450 сс . Но наистина нулев старт (отрязана гърда). Една идея още можеха да стърчат.

# 518
Пак да кажа за себе си. 158 см. височина и 450 сс . Но наистина нулев старт (отрязана гърда). Една идея още можеха да стърчат.

Аз съм чашка В в момента, винаги съм била В, но сега съм и след две кърмения и на 38 години, така че кожата ми не е много стегната и жлезата ми е  с 1- ва степен птоза.
Виждала съм снимки на 430 сс на жена, която е 170 см и стоят прекрасно, но за себе ди наистина не зная как биха стояли предвид височината.

# 519
На консултацията с Д- р Стоянов се съгласих на параметрите, които той ми предложи за оптимални 375 сс среден профил, средна височина. Съобразено с измерванията, които ми направи и желанието ми да имам естествено изглеждащ бюст ( до колкото е възможно), който да не ми пречи в тренировките и да не ми тежи. Понеже тренирам интензивно с тежести, имам доста развити пекторални мускули.
Тогава изобщо не го попитах за друг размер, но сега- буквално в последните дни преди операцията започнах да се чудя дали да не сложа по- голям размер. Говорих с клиниката и ми казаха, че може и 430 да ми сложи .

Сложи по-големите щом имаш увисване.

# 520
Това означавали ,че щом съм аз съм сложила максимума ,че ако реша след време да си правя операция пак ,немога да сложа по -големи ?
Напротив, дори обикновено при подмяна слагат по-големи импланти, тъй като вече и самата кожа се е разтеглила от големината и от тежестта. Дори при жените, които искат по-сериозно уголемяване, а основата и началният им старт не позволяват поставянето на желания размет, лекарите препоръчват да се сложи по-малкия, а след известно време да се подменят с по-големи.

На консултацията с Д- р Стоянов се съгласих на параметрите, които той ми предложи за оптимални 375 сс среден профил, средна височина. Съобразено с измерванията, които ми направи и желанието ми да имам естествено изглеждащ бюст ( до колкото е възможно), който да не ми пречи в тренировките и да не ми тежи.
Скрит текст:
Понеже тренирам интензивно с тежести, имам доста развити пекторални мускули.
Предвид височината ти вероятно основата на гърдата ти не е голяма, т.е. и по-малки импланти ще стоят по-изразени. На твое място бих послушала лекаря за размера. Според мен, не трябва да се гледа само естетическия резултат, т.е. да се търсят максимално големи гърди. Според много лекари, по-малкия и по-умерения размери импланти създават по-малко проблеми за вбъдеще. Логично е и възстановяването да е по-бързо, тъй като натискът върху мускула и върху кожата е по-малък. При интензивно трениращи също има предимство, защото гръдния мускул при съкращаването си натиска импланта и е възможно да го избутва , което би създало дискомфорт. То по принцип не е препоръчително да се тренира този мускул при поставени импланти, но е ясно че мускулът участва в много комплексни упражнения и не е възможно да бъде изолиран изцяло.

# 521
Напротив, дори обикновено при подмяна слагат по-големи импланти, тъй като вече и самата кожа се е разтеглила от големината и от тежестта. Дори при жените, които искат по-сериозно уголемяване, а основата и началният им старт не позволяват поставянето на желания размет, лекарите препоръчват да се сложи по-малкия, а след известно време да се подменят с по-големи.

На консултацията с Д- р Стоянов се съгласих на параметрите, които той ми предложи за оптимални 375 сс среден профил, средна височина. Съобразено с измерванията, които ми направи и желанието ми да имам естествено изглеждащ бюст ( до колкото е възможно), който да не ми пречи в тренировките и да не ми тежи.
Скрит текст:
Понеже тренирам интензивно с тежести, имам доста развити пекторални мускули.
Предвид височината ти вероятно основата на гърдата ти не е голяма, т.е. и по-малки импланти ще стоят по-изразени. На твое място бих послушала лекаря за размера. Според мен, не трябва да се гледа само естетическия резултат, т.е. да се търсят максимално големи гърди. Според много лекари, по-малкия и по-умерения размери импланти създават по-малко проблеми за вбъдеще. Логично е и възстановяването да е по-бързо, тъй като натискът върху мускула и върху кожата е по-малък. При интензивно трениращи също има предимство, защото гръдния мускул при съкращаването си натиска импланта и е възможно да го избутва , което би създало дискомфорт. То по принцип не е препоръчително да се тренира този мускул при поставени импланти, но е ясно че мускулът участва в много комплексни упражнения и не е възможно да бъде изолиран изцяло.

Благодаря за отговора! Аз също винаги съм смятала, че трябва да се слуша хирурга и неговата преценка е най- точна. Просто явно в последните дни нещо започвам да се колебая и да се чудя дали после няма да са ми малки . Основата ми е 12,5. Труден ми е избора също защото 375 са среден профил, а 430 висок .

# 522
А как измервате основата си?

# 523
Доктор Стоянов ми я измери и ми е написана на листа от пред оперативната консултация.
Мисля, че и вие може да си я измерите, но нека не давам насоки за измерване, понеже не съм компетентна

# 524
Доктор Стоянов ми я измери и ми е написана на листа от пред оперативната консултация.
Мисля, че и вие може да си я измерите, но нека не давам насоки за измерване, понеже не съм компетентна

Giuli.Felici ,искай висок профил. При средният има риск да ти висне жлезата над импланта.

Общи условия

Активация на акаунт