Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 18

• 56 503
  • 774
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, момичета! Моята операция за поставяне на гръдни импланти беше на 18.01, и бих искала да попитам дали някоя от вас е пила магнезий за отпускане на мускулите, защото усещам гърдите си изключително твърди и болезнени, а бях срещнала преди това някъде инфо за това. Ако има някакво значение - бях с абсолютен нулев старт (тоест само зърна, без никаква телесна плътност) и сега имам усещането, че въпреки сравнително малкия размер импланти (320 сс, анатомични, мотива), ще ми се спука кожата от вътрешното напрежение Simple Smile

# 496
  • София
Няколко човека дадоха като съвет да се пият ударни дози, за да отпуска мускулатурата.

Едит: Другото, за което се сещам, което би помогнало за по-бързо възстановяване на мускула, това са аминокиселини под формата на прах или хапчета. Стига да не са противопоказни, въпреки че не виждам как и защо биха били. Аз бих попитала.

Честити, бързо възстановяване и чакаме снимки! Blush

# 497
Наистина хората сме различни и вкусовете са различни. На мен показаните по-горе гърди изобщо не ми харесват като форма.

И аз съм на твоето мнение. Според мен, по-голяма част от "пълнежа" трябва да е в долния полюс на гърдата за да изглеждат по-естествени.

По този повод четох за формула, която са измислили преди няколко години, чрез която да се постигне максимално естествен резултат при увеличаването на бюста с импланти. При нея целта било крайният резултат да е 45% от гърдата да е в горния полюс и 55% в долния. Правили се изчисления какъв размер имплант да бъде поставен и дори къде под гърдата да бъде разреза. Техниката се казва ICE. Но в България не съм чула някой да я практикува.

# 498
Anna-Maria, може ли да пуснеш линк? Не бях чувала досега за тази техника и ми е интересно да прочета .

# 499
  • София
Аз пих Mydocalm за мускулите, тъй като тренирам редовно.

# 500
Здравейте, момичета! Моята операция за поставяне на гръдни импланти беше на 18.01, и бих искала да попитам дали някоя от вас е пила магнезий за отпускане на мускулите, защото усещам гърдите си изключително твърди и болезнени, а бях срещнала преди това някъде инфо за това. Ако има някакво значение - бях с абсолютен нулев старт (тоест само зърна, без никаква телесна плътност) и сега имам усещането, че въпреки сравнително малкия размер импланти (320 сс, анатомични, мотива), ще ми се спука кожата от вътрешното напрежение Simple Smile

Здравей,аз пих магнезий,още преди операцията понеже имах проблеми с един нерв на дясната ръка,след операцията продължих да го пия по съвет на рехабилитаторката понеже имах крампи.Имаше ефект.
На пазара има много видове тя ми препоръча една марка,но за съжаление не я помня.Каза,че че не всички стават и че само някои се усвоят изцяло.

# 501
Имали ли сте обезчувствяване на зърната? Дясната ареола и малко от кожата около нея само от дясно ми е обезчувствена, а самото зърно е болезнено чувствително. Асистентката на доктора каза, че и тя имала същото и след 6тия месец ѝ се оправило. Преди месец и малко ми беше операцията за уголемяване, разрезът ми е под гънката на гърдата, не сме пипали изобщо зърната.

Последна редакция: нд, 22 яну 2023, 13:11 от Kitty26

# 502
Anna-Maria, може ли да пуснеш линк? Не бях чувала досега за тази техника и ми е интересно да прочета .

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27219229/
https://www.myatlantichealthsolutions.com/plastic-surgery-cosmet … ast-augmentations

Ето един доктор, който използва техниката. Този резултат на мен лично много ми допада.

# 503
Имали ли сте обезчувствяване на зърната? Дясната ареола и малко от кожата около нея само от дясно ми е обезчувствена, а самото зърно е болезнено чувствително. Асистентката на доктора каза, че и тя имала същото и след 6тия месец ѝ се оправило. Преди месец и малко ми беше операцията за уголемяване, разрезът ми е под гънката на гърдата, не сме пипали изобщо зърната.
При мен и двете гърди бяха безчувствени, лявата все още е в голяма част( на трети месец съм).Докторът ми каза, че това се оправя до осмия месец.

# 504
Скрит текст:
Здравейте момичета,това са гърдите ми в момента,след две седмици ми предстои поставяне на импланти 400cc,Мотива ергономични,фул профил.Въпросът ми е,няма ли да станат много големи?Питах доктора,той ми каза,че най-малко 375 може да ми сложи,но ако искам да са хубави и естествени да сложа 400....Вие какво мислите?И моля ако има някое момиче като моят старт със импланти 400сс,моля да ми сподели снимка,искам да видя как изглеждат!И някой да ми каже как да скрия тъпата снимка😅,че май не съм я скрила.Благодаря!

Последна редакция: пн, 23 яну 2023, 12:28 от Tatti

# 505
Момиче , слагай смело големи!! Не се притеснявай после започват да малеят и да те е яд че не си сложила по големи а и разлика няма голяма между едните и др размер! Изобщо не го мисли повече Simple Smile

# 506
Благодаря ти,и аз това мисля да направя,то разликата е нищожна...където 375,там и 400😁🤗

# 507
И според мен си сложете 400сс.

# 508
И според мен си сложете 400сс.
Благодаря!🤗❤️

# 509
  • София
И аз препоръчвам максимума. Потвърждавам, че след време окото привиква и започват да малеят. После вероятно ще те е яд, че не си сложила по-големите.

Общи условия

Активация на акаунт