Туристическа виза за САЩ /Тема 4/

• 33 499
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
Никога не са ни давали нищо, ходили сме 7-8 пъти от 2017 г., последно декември. Единствено през пандемията се попълваха някакви въпросници, но те се принтираха предварително.
Не се притеснявайте, винаги ще се намери кой да ви помогне. И приятно изкарване!

# 346
Няма ги вече сините бланки, които се раздаваха във самолета. На гише се минава.

# 347
Привет! По време на интервюто ли знаем дали сме одобрени за виза тип В? Колко време след интервюто можем да очакваме да получим паспорта си обратно?  Благодаря!

# 348
На края на интервюто ви казват. После след няколко дена си получавате паспорта.

# 349
  • софия
+1 че вече не раздават бланки. Последно попълвах такава 2019 г., и то на летището, защото машината не искаше да ми сканира паспорта.
Минава се проверка на гише, там задават 3-4 стандартни въпроса от сорта на къде отивате, за колко време и носите ли храна и алкохол в багажа.
Приятно пътуване.

# 350
  • Sofia
Винаги ни питат и колко кеш носим.

# 351
Здравейте,
На 23.03 имам час за интервю. В посолството с бърз тест ли се влиза? Става ли със сертификат за ваксинация (с изтекъл срок)? Обърках се вече..
Благодаря!
Извинявам се, че се самоцитирам, но тъй като утре сутрин ми е интервюто и, ако е необходим тест да мога да реагирам.. дали може само със сертификат за ваксина?

# 352
  • София-Младост
Сертификат, че сте ваксинирана е достатъчен.

# 353
Здравейте,  а чува ли се нещо за отпадане на изискването за задължително ваксиниране преди влизане в САЩ?

# 354
# 355
  • Fort Worth, TX
Април ще разберем мисля беше след 11.И аз чакам с нетърпение заради майка ми.

# 356
Да попитам, как се влиза за интервюто- отрицателен тест става ли или само с ваксина. Не успях да открия информацията. Да не би да са отпаднали и двете, някой ако може да покаже страница с тази информация?

# 357
  • Плевен
Да попитам, как се влиза за интервюто- отрицателен тест става ли или само с ваксина. Не успях да открия информацията. Да не би да са отпаднали и двете, някой ако може да покаже страница с тази информация?
Днес не ни искаха нищо - нито тест,нито ваксина.

# 358
  • Сф
Доста пъти съм кандидатствала за виза, но последно беше преди 10 години.
Попълних ДС 160, преди няколко дни се опитвам да вляза в профила на Посолството в София, но нещо не мога.
Мисля, че имат проблем със сайта. Може ли някой да пробва, все едно ще запазва час за интервю?

# 359
  • софия
Влязох без проблем. Първата свободна дата е 12 април.

Общи условия

Активация на акаунт