Туристическа виза за САЩ /Тема 4/

• 33 426
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте.
С ваксина Янсен може ли да се
Влезе в Америка, тъй като имам само една доза от нея.
Да.
[/quote]

Значи, не е нужно да си правя втора от Янсен, бустерна и прочие.
Понеже тя нали се види еднократна.
[/quote]
Няма изискване за бустер.
Ваксината на Джонсън е еднодозова. С един прием имате завършен ваксинационен цикъл.
Пътувате си спокойно.

# 136
  • софия
Благодаря за отговорите, включително и за пояснението за парите в брой. Ще пътуваме семейно, така че ще го имам предвид.

# 137
  • Пазарджик
Здравейте, да попитам. За детето 5 год трябва ли да се плаща таксата за интервю и то трябва ли да присъства. Много се притеснявам, че няма да ни одобрят защото ще сме семейно.

# 138
  • Sofia
Много хора се явяват семейно, това не е критерии.
Такса за детето се плаща и не е задължително да се явява.

# 139
Здравейте, да попитам. За детето 5 год трябва ли да се плаща таксата за интервю и то трябва ли да присъства. Много се притеснявам, че няма да ни одобрят защото ще сме семейно.
Колкото визи искате, толкова такси плащате.
Детето може да не се яви лично.

Това че сте семейно не е проблем. Отивате в дисни свят примерно, как без детето.

# 140
  • Пазарджик
Имаме резервация за круиз, мисля да я приложа като основание за посещението.

# 141
Здравейте,
Мисля да кандидатствам за щатска виза.
Разведена съм, с две малолетни деца, самоосигуряващо лице съм и нямам никакви имоти на мое име. Имам само покана изпратена от приятел, който живее и работи там, но няма американско гражданство.
Според вас имам, ли шанс да ми дадат такава?
И другия ми въпрос е относно таксата за плащане, плащането се прави след завършване на заявлението, нали?

# 142
  • Пазарджик
Таксата се плаща преди започване да се попълва заявлението - 320 лв. Днес подадохме документи за свекърва ми и дата за интервю е 17.01.

# 143
Таксата се плаща преди започване да се попълва заявлението - 320 лв. Днес подадохме документи за свекърва ми и дата за интервю е 17.01.

Препрочетох темите и инфото от сайта на правителството, но честно казано сега разбирам че предварително се плаща таксата.
Благодаря @pipilota_85

# 144
  • София
Не е задължително преди попълване на заявлението.
При стъпка заявяване на интервю вече задължително се иска номер на разписката. На мен заявленията на четири човека, с всички снимки, забивания, влизания и излизания и липсата на лично време ми отне сигурно две седмици, платих след това. А час за интервю идва след като попълните бланката и получите потвърждение и тогава искат и доказателство за парите.
Процедурата си ви води.

И може да не е точно 320 лева, трябва да си гледате бланката на Изипей какво ще генерира и до кога и е срокът, защото варира заради курса.
Важното е като отидете да плащате да имате бланка със срок на валидност, той е мисля 2-3 дни от изпринтването и.
Аз си бях изкарала акъла, защото ей така бях платила предварително по валидна бланка и сумата беше примерно 640 лева за две визи и на стъпка интервю ми изписа дължима сума 642 лева.., но понеже бланката си беше с валиден срок, нямаше никакъв проблем.

# 145
Само аз, ли не получавам потвърждението за завършения апликейшън на имейла си?
Добре, че се сетих да снимам екрана с телефона си, но защо не получавам имейл?!

# 146
  • USA
Само аз, ли не получавам потвърждението за завършения апликейшън на имейла си?
Добре, че се сетих да снимам екрана с телефона си, но защо не получавам имейл?!

погледни в СПАМ папката си на пощата.

# 147
  • София
princes86, имаш и опция да си го пратиш отново, но вече не помня къде излизаше.
Зареди си наново формуляра и търси някъде бутонче за изпращане.

# 148
princes86, имаш и опция да си го пратиш отново, но вече не помня къде излизаше.
Зареди си наново формуляра и търси някъде бутонче за изпращане.

И на друг имейл го пращам, и в папки СПАМ го няма…

# 149
От много време обмисляме пътуване до САЩ, с цел туризъм, така че ще следя тук и като имам въпроси, ще питам.

Общи условия

Активация на акаунт