Туристическа виза за САЩ /Тема 4/

• 33 531
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
  • USA
За да попълвате по- бързо апликейшъна да не ви изхвърля на един лист си напишете на анг. къде сте пътували , работили..след това като дойде ред въвеждате по  списък без да губите време да мислите коя година какво беше. Става бързо така. Късмет!

# 391
Здравейте, предстои ми интервю за туристическа виза, питането ми е самото интервю може ли да е на български език, тъй като разбирам английски ,но малко по трудно се справям с говоренето?

# 392
  • Down south
Да, може.

# 393

Аз ли трябва да им кажа , че искам да е на български или те ще ме попитат?

# 394
  • Down south
Ако това те тревожи, поздрави на български и кажи, че би искала да е на български.

# 395
  • София
По повод въпроса за езика на провеждане на интервюто, установих, че формулярът няма български вариант, но има на какви ли не йероглифни езици, които виждам и чувам за пръв път. И са си написали, че попълването отнема 90 мин., но реално продължителността и обемът информация си зависият и от възрастта, съответно колко местоработи и пътувания са се натрупали на човека.

# 396
По повод въпроса за езика на провеждане на интервюто, установих, че формулярът няма български вариант, но има на какви ли не йероглифни езици, които виждам и чувам за пръв път. И са си написали, че попълването отнема 90 мин., но реално продължителността и обемът информация си зависият и от възрастта, съответно колко местоработи и пътувания са се натрупали на човека.

Лично моето мнение е, че не всеки е задължен да знае език ако е турист и иска да посети за кратко страната им. Така че не би трябвало да има проблем за провеждането на интервюто.

# 397
Здравейте, вчера се върнахме от Лас Вегас...някой ако има да пита нещо-да пише или да звънне:
GSM/Viber: +359887766041

# 398
  • Down south
Не знам, дали сте отбелязали, от месец май ще има промяна в цените на различните визи  +15%

# 399
Всичко поскъпна, изобщо не се изненадвам че и визите ще вдигнат.

# 400
Един въпрос от мен. По коя информация са взели решение още преди интервюто консулите дали да получи виза кандидата или не? По формуляра или по това че ти пускат проверка?

# 401
  • Сф
И по двете. И дали написаното във формуляра съвпада с действителността.

# 402
Да но реално във формуляра никъде не се вижда дали има имот на негово име , нито банковата сметка.. странноо

# 403
реално освен ако някой работи това, няма как да знаем какво точно проверяват. На никого не са казали "ти си писал, че имаш имот, а нямаш"
всичко е слухове и предположения

# 404
  • София
Те, доколкото си спомням, нито за имоти, нито за парични средства, искат информация - и във формуляра и на интервюто.
Дори и за имоти да могат да получат такава информация, за суми в банки, не би трябвало.., къде отива банковата тайна.
Но може и да греша.

Общи условия

Активация на акаунт