Туристическа виза за САЩ /Тема 4/

• 32 936
  • 749
  •   2
Отговори
# 660
Как вашата държавна работа ще помогне за да издадат виза на родителите ви?
Според мен излишна информация като социалните ви контакти и прочее няма да помогне.
Успех и дано вземат визи хората.

# 661
Да, по-скоро някаква информация за родителите Ви би помогнала.

# 662
Подгответе документи които да им покажете , но не се обяснявайте в апликацията. Освен ако нещо конкретно не са им казали на интервюто.

# 663
Как вашата държавна работа ще помогне за да издадат виза на родителите ви?
Според мен излишна информация като социалните ви контакти и прочее няма да помогне.
Успех и дано вземат визи хората.

Извинявам се,не съм се изразила правилно. Това беше цитат,който майка ми да включи към нейната апликация. Тя е на държавна работа. Предният път на интервюто не са им дали шанс да обяснят каквото и да е било. Точно 2 въпроса им задали и ги отрязали. Аз не мисля че държавната работа е голям плюс,но какви други силни връзки да покажат. Нищо от тогава не се е променило. Тя и тогава беше на тази работа и тава беше описано в апликацията,но ще пробваме отново. Надявам се този път да попаднат на някой в настроение.

# 664
Пишете резултата когато мине интервюто.
Много ми се иска да знам има ли шанс при второ явяване без особена промяна да се получи виза

Дали има някой който е получил преразглеждани на случая от консула или е по удачно да пиша на сенатора за преразглеждане?

Последна редакция: вт, 15 авг 2023, 18:48 от Day Dream

# 665
Много ми се иска да знам има ли шанс при второ явяване без особена промяна да се получи виза

Дали има някой който е получил преразглеждани на случая от консула или е по удачно да пиша на сенатора за преразглеждане?

При отказа им миналата година се свързах със сенатора в нашият щат и казаха че при приключил случай (издадено вече решение за отказ) нямало какво да направят. Казаха ми следващият път като кандидатстваме докато още се преразглежда апликацията да са им пратила номера на апликацията и те щели да пратят съппортив писмо до София,но сега не мисля да го правя. В най-лошият случай,който се надявам да не се случва,но ако откажат и втори път,следващият път ще пиша да сената отново

# 666
Как да разбера кой е сенатора за нашият щат към когото трябва да се обърна?

# 667

При отказа им миналата година се свързах със сенатора в нашият щат и казаха че при приключил случай (издадено вече решение за отказ) нямало какво да направят. Казаха ми следващият път като кандидатстваме докато още се преразглежда апликацията да са им пратила номера на апликацията и те щели да пратят съппортив писмо до София,но сега не мисля да го правя. В най-лошият случай,който се надявам да не се случва,но ако откажат и втори път,следващият път ще пиша да сената отново

Простете за невежеството ми, но по какъв начин може да ви съдейства сенатора, при положение че хората са български граждани?
Аз на кой сенатор да пиша за моя отказ?!
Наистина не разбирам как може да се съдейства при отказ…

# 668
Боже с какви неща занимавате сенаторите, а и те толкова им акъла.  Че на баба от България са и отказали туристическа виза за щатите, как да помогне сенатора?
Все едно аз да пиша на Десантис сега, да не си гледа кампанията за президент, а да ми помогне за туристическа виза на някой в Бг.

Казвате бързо са ги отрязали..значи предварително е било  решено. То на тези интервюта 90% е предварително решено. Ходи се за отпечатъци и здравей здрасти...тук там някой да се издъни сам.
Каква е причината за посещвнието им в САЩ?

# 669
Предполагам че сенатора не се занимава лично със случаите , защото има цял кабинет от хора които вършат черната работа. Но се предполага че аз като  американски гражданин, който съвестно  плаща хиляди долари данъци годишно съм го избрала да защитава моите интереси и това че са отказали на брат ми виза афектира и върху мен.

# 670
Предполагам че сенатора не се занимава лично със случаите , защото има цял кабинет от хора които вършат черната работа. Но се предполага че аз като  американски гражданин, който съвестно  плаща хиляди долари данъци годишно съм го избрала да защитава моите интереси и това че са отказали на брат ми виза афектира и върху мен.

Ясно, но брат ви е български гражданин доколкото разбирам, а кандидатстващия за виза е той, а не вие нали така? Вие си плащайте данъците в Америка, защото сте американски гражданин.
А брат ви си плаща данъците в България, защото е български гражданин, нали така?
Не виждам къде е логиката сенатора да има зор да дадат виза на брат ви…
Не ме разбирайте погрешно, просто разсъждавам логично. Аз също искам да взема тъпата виза, за да отида на гости и нямам абсолютно никакво намерение да емигрирам в Америка, но някой си от посолството е решил, че ще ме резне и се чудя на кой сенатор или арменски поп да се оплача…уви…

# 671
То на тези интервюта 90% е предварително решено.

А кой е решил предварително? Самият офисър, с който правиш интервюто, ли? Т.е. прегледал е предварително апликацията ти?

# 672
  • Сф
Не, бек офисът ти прави бекграунд проверка. Интервюиращите си разделят на случаен принцип паспортите, просто на компа всичко им излиза от предварителната проверка.

# 673
Хаха, само ти плащаш хиляди долари годишно. Всички плащаме, спокойно не си прецакана.

Отказана виза не е края на света, не е и въпрос на живот и смърт.

Ако всеки който плаща данъци започне да занимава кабинета на сената, те ще им остане ли време на тия хора да вършат работата за която са там. Дайте малко по сериозно.

# 674
Разбира се,че не сенаторът,а един от многото му служители,занимаващи се с въпросите на гражданите се свързва с тях. Още на следващият ден се свързаха с мен,бях писала онлайн на сайта им,в свободен текст. На тях нищо не им коства да пратят съппортив писмо,че даденият човек живее на това място и че може да плати престоя на хората които кани. Не е казано,че това писмо ще повлияе по накакъв начин,но знам 2 такива случаи,благодарение на тези писма,на хората им е дадена виза след 3 отказа Wink Може на вас да ви се струва нелогично,но явно че се случва. Както казах-гаранцията е никаква,но на който му се занимава,не пречи да опита. Аз зор нямам,идвам си на България всяка година,но искам семейството ми да ни посети и да види къде живеем!

Общи условия

Активация на акаунт