Вибрации по тялото

• 4 039
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
Значи жегите /силното Слънце/ ги активират?,    и аз стигнах до този извод .
Да.И други неща ги активират,както споменах.Тревожност,мускулно натоварване  и т.н.Аз се бях шашнала,защото са симптом и на МС и АЛС...Паркинсон...но не "идват"сами,а с много други симптоми.И друго...като не им обръщаш внимание изчезват.Тъпа работа 🫣😆

# 16
При мен се засилват също като стоя до вибриращи предмети - хладилник, вентилатор...В затворено помещение по ги усещам, особено като е тихо или съм легнала. При вкючен ТВ -не.
Навън сред природата не ги усещам, единствено на спирка примерно, ако минават тежкотоварни и вибрира асфалта.

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 12:33 от Iva1111

# 17
Моите вибрации се отключиха от ковид 2023 и оттогава си ги имам на моменти. Предимно ако съм уморена, болна или нещо от сорта. Ако прекаля с кафето също. Не се махнаха напълно и са много неприятни като ги имам.

# 18
Наистина са неприятни. А по коя част от тялото ги усещате?
При мен почти навсякъде, по гърба, корема, надолу по краката слизат. А през нощта ги усещам все едно минигенератор е включен в мен, и аз чувам как работи..... Аз ковид не съм карала.

# 19
По цялото тяло. Около сърцето и надолу по краката сякаш най-вече. И все едно е включен ток, който вибрира и спира на едни такива интервали. Точно все едно уред, който почва и спира и пак почва.

# 20
И при мен е така, но не е от Ковид при мен. Някой бил ли е на лекар за това?

# 21
Периферната невропатия:
https://www.milgamma.bg/kakvi-sa-simptomite-na-perifernata-nevropatia/

Май ще е добре да посетя лекар, да си каже мнението. Назад във времето имам 2 ваксини с/у Ковид,  и чуждо енергийно въздействие нееднократно/което е основната причина според мен/. Особено сега в жегите е кошмар, зимата сякаш не ме смущаваха толкова.
п.п. "Все едно в мен има едно мъркащо коте, което не спира да мърка..."

# 22
Периферната невропатия:
https://www.milgamma.bg/kakvi-sa-simptomite-na-perifernata-nevropatia/

Май ще е добре да посетя лекар, да си каже мнението. Назад във времето имам 2 ваксини с/у Ковид,  и чуждо енергийно въздействие нееднократно/което е основната причина според мен/. Особено сега в жегите е кошмар, зимата сякаш не ме смущаваха толкова.
п.п. "Все едно в мен има едно мъркащо коте, което не спира да мърка..."

Чуждо енергийно въздействие???????

Общи условия

Активация на акаунт