Най-гадната зодия за мъж! - 5

• 33 711
  • 779
  •   1
Отговори
# 570
Аз нямам нерви за това.

# 571
morgana07, не звучи никак добре, както описваш ситуацията. Погледни тези видеа, мисля, че могат да се окажат полезни за теб. Дори да не действаш “на сляпо“, поне да погледнеш нещата някак отстрани за себе си.

“Как да отнемеш властта на нарциса?“ - https://m.youtube.com/watch?v=b3OtTIDeeDA
“4 основни страха на нарциса“ - https://m.youtube.com/watch?v=F6M0MSBZFz0
“Ако не те уважава, прави това!“ - https://m.youtube.com/watch?v=XwGVKdKaahg

# 572
  • Тра-ла-ла
Как ви се струва работна среда, в която шефове са Bowtie :
1. Слънце и Меркурий в Козирог, Луна и Венера във Водолей, Марс в Скорпион. С Овенско влияние в картата
2. Слънце и Венера във Водолей. Луна - Рак, Марс - Близнаци. С Козирожко влияние в картата.
3. Слънце и Венера в Близнаци, Луна - Риба или Овен, Марс - Рак. С Козирожко влияние в картата.

Какви представи ви изникват за все един от тези мъже?!

# 573
Ох, добре че нямам шеф!
Първият изглежда разбран човек.
Вторият, ако се държи професионално е ок. Третият не знам. Ако е див балканец, строшила бих му черепнатя кутия с пета. 🤣 Да се чете с хумор, моля.

# 574
  • Тра-ла-ла
Ох, добре че нямам шеф!
Вторият, ако се държи професионално е ок. Третият не знам. Ако е див балканец, строшила бих му черепнатя кутия с пета. 🤣 Да се чете с хумор, моля.
Кои планети тв карат да се съмняваш, че номер 2 може да се държи и непрофесионално?!
Защо смяташ, че номер 3 може да е див балканец?!

# 575
Morgana, ама твоя Лъв е ужасен деспот и манипулатор. Наистина това, което описваш направо не бих го изтърпяла.
Това минава всякакви нормални отношения.
Ограничава те, манипулира те  и направо си те тъпче. Хич, не ти е лесно, явно.
Но, аз съм имала  връзка с Лъв и беше непоносимо след време, иначе отначало звездите бяха мои. Но, като започна с ревностите и налаганиятя си викам " Беж, докато не сте се избили "
Поне не ме е тормозил след това, защото огромното му Его, не ме потърси.
А на такъв, ако изневериш, може и по криминалните хроники да те дават.

# 576
Ох, добре че нямам шеф!
Кои планети тв карат да се съмняваш, че номер 2 може да се държи и непрофесионално?!
Защо смяташ, че номер 3 може да е див балканец?!
По планети само не мога да кажа нищо, освен да се пошегувам.
Не се съмнявам в каквото и да било, дори не взех гатанката сериозно.
Не гадая на боб.

# 577
  • Бургас
1. Слънце и Меркурий в Козирог, Луна и Венера във Водолей, Марс в Скорпион. С Овенско влияние в картата
2. Слънце и Венера във Водолей. Луна - Рак, Марс - Близнаци. С Козирожко влияние в картата.
3. Слънце и Венера в Близнаци, Луна - Риба или Овен, Марс - Рак. С Козирожко влияние в картата.

Bowtie

Скрит текст:
1.Работохолик, студен
2.Заради Луната в Рак или ще е грижовен и добряк или ще е капризен деспот
3.Ако е с Луна в Риби, а не Овен ще се чудя как се е озовал на шефско място, Близнаци  дават интересни шефове, могат да бъдат всякакви и обичани и мразени, но някак успяват лесно да се впишат.

# 578
Не Се Занимавай.
Ако продължиш, така ще го " изядеш"
Don't!!!

# 579

1. Ужас, може би женкар
2. Този май е най-добре.
3. Ако Луната е в Риби - добричък, но тия Близнаци о*ират положението; ако е в Овен - не знам, вероятно доста силно его.

Какво имаш предвид под "влияние в картата"?

# 580
  • Тра-ла-ла
Не Се Занимавай.
Ако продължиш, така ще го " изядеш"
Don't!!!
Не разбрах...това ти е прочита на 3-мата човека ли?!

На английски е signature sign. Програмите за хороскопи го изчисляват по някакви формули. Събират се точки за всеки елемент от наталната карта (вода, огън, въздух, земя) и модалността (кардинални, фиксирани, подвижни знаци) и се определят преобладаващите. Но не при всеки е ясно дефинирано това влияние. Примерно аз имам 4 огъня в картата и 5 кардинални знака и ме изкарва, че съм с Овенско влияние

# 581
  • Бургас
Джулая, кажи поне дали "познахме" Nerd

# 582
  • София
Изтървала съм да напиша за гаслайтинга - ти си луда, ти си измисляш, аз това не съм го казвал, драматизираш, истината е каквато аз ти я кажа, не беше така както го описваш...

Може да започне да се прави на жертва - аз имам силни чувства към теб, а ти си студена. Аз правя толкова неща за теб, а ти си неблагодарна. Може да има дори и абсолютни измислици като - бях готов да я напусна, но ти точно тогава направи еди какво си и се разколебах Joy Може и директно да те излъже, че я е напуснал. Може да върти още няколко жени по тази схема. С една дума - НЕ СИ СТРУВА и БЯГАЙ!!!

Раците са такива. И жените, и мъжете - за съжаление.
Джулая е изключението :*

# 583
  • Тра-ла-ла
Тези нарцистични циркове са ми играни от Телец. Дет се вика....имам инфо от първа ръка Joy

# 584
[quote author=Джулая link=topic=1489017.msg46730435#msg46730435 date=1690054939
Кафе,  нещо ти е мн объркано обяснението.. Или аз нежсъм толйова навътре в астрологията.. Ма то всички ни е напекло слънцето, де..

1. Ужас, може би женкар
2. Този май е най-добре.
3. Ако Луната е в Риби - добричък, но тия Близнаци о*ират положението; ако е в Овен - не знам, вероятно доста силно его.

[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт