Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 14

• 70 074
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
  • софия
Всъщност аз ги видях тези ваучери в брошурата, там си пише старата цена и показва че е само с апп-а намалението.

# 436
  • Пловдив
Рядко има нещо интересно с купоните на Била, но ми се е случвало да ползвам няколко пъти един ваучер. Той реално не изчезва след ползване, дори баркодът не се чете и номера го въвеждат ръчно.

# 437
  • софия
Аз си взех крадецът на ябълки, и при мен ръчно въвеждаха кода. Много недомислено е направено.  Чудя се дали да не пробвам пак с ваучера дали ще мине Simple Smile

# 438
  • София
Аз си взех крадецът на ябълки, и при мен ръчно въвеждаха кода. Много недомислено е направено.  Чудя се дали да не пробвам пак с ваучера дали ще мине Simple Smile
Искаш ли да ти изпратя неизползван купон?

# 439
Аз си взех крадецът на ябълки, и при мен ръчно въвеждаха кода. Много недомислено е направено.  Чудя се дали да не пробвам пак с ваучера дали ще мине Simple Smile

Баркодовете на купоните са едни и същи, по-скоро трябва да се маркира различна билла карта. Става с физическа+купона от приложението - изпробвано е. Човекът преди мен си беше маркирал физическата карта, но нямаше ваучер и аз дадох само ваучера да маркират и стана.

# 440
  • София
Аз си взех крадецът на ябълки, и при мен ръчно въвеждаха кода. Много недомислено е направено.  Чудя се дали да не пробвам пак с ваучера дали ще мине Simple Smile

Баркодовете на купоните са едни и същи, по-скоро трябва да се маркира различна билла карта. Става с физическа+купона от приложението - изпробвано е. Човекът преди мен си беше маркирал физическата карта, но нямаше ваучер и аз дадох само ваучера да маркират и стана.
Това е вариант ако имаш физическа карта, която не е и дигитална. Но на самия купон освен бар кода на продукта, стои и бар кода на дигиталната карта. Не е проблем да се изпрати скрийншот на двата кода и да се пазарува с чуждата дигитална карта с неизползван купон.

Сетих се, че по едно време дискутирахме купоните. Не използвам приложение, а влизам в сайта през браузър. Там баркодовете на картата и на купона са заедно. Май ако е през приложението, са два отделни.

# 441

Това е вариант ако имаш физическа карта, която не е и дигитална. Но на самия купон освен бар кода на продукта, стои и бар кода на дигиталната карта. Не е проблем да се изпрати скрийншот на двата кода и да се пазарува с чуждата дигитална карта с неизползван купон.

Сетих се, че по едно време дискутирахме купоните. Не използвам приложение, а влизам в сайта през браузър. Там баркодовете на картата и на купона са заедно. Май ако е през приложението, са два отделни.
Да, отделни са в приложението, а и той важи за 5бр. Никъде не пише каква е старата цена в самото приложение, сега погледнах.

# 442
  • софия
Оо номера с пластиката ще го направя, ние само пластики имаме иначе, сега специално за купона си свалих и на телефона.

# 443
Кухненска хартия големи опаковки има ли някъде на прИмоция?

# 444

В билла - 3лв

https://view.publitas.com/billa-bulgaria/bg_weekly_digital_leafl … w01__web/page/2-3

# 445
  • Русе
В Метро има големи опаковки Папиа и Емека.

# 446
Най-много ми харесва домакинската хартия в ДМ. Плътна, не се разпада и с картинки.

# 447
  • София
Някъде да има филтриращи кани на промоция и добра цена?

# 448
# 449
Докато сме на темата с каните да попитам нещо което ме интересува. Пробвала съм на Аквафор каните и усещах бякакъв неприятен вкус на водата.
Дали Брита са по-хубави?

Общи условия

Активация на акаунт