Избор на Airfryer - тема 2

• 109 721
  • 772
  •   1
Отговори
# 105
https://allmag.bg/product/air-fryer-s-max-germany-45-litra-1700- … sht-vazduh/353/bg

Този. Ще събере цяло пиле. И влиза в бюджета

Или този малко над бюджета.

https://allmag.bg/product/air-fryer-emerio-6-litra-1800-w-s-goresht-vazduh/336/bg

Сайтът е читав. Доста хора във ФБ са доволни от фраерите им.

# 106
Здравейте,

Имам следният въпрос във връзка с марката Ninja. Закупих airfryer Ninja от Техномикс:

https://www.tehnomix.bg/fpityupnikat-nin-a-af160-foodi-air-fruer-5-2l

но от магазина не успяха да ми кажат кой е сервизът на марката. Ако съм имал проблем да го нося в магазина. На въпроса ми - "А какво правим след 2 години?" ми отговориха пак да го нося при тях. Това за мен не е сериозно! Та въпросът ми е някой знае ли кой е официалният сервиз на марката в България - ако изобщо има такъв...

# 107
Сега пък ми попадна реклама на този сайт и видях този - добър обем, добра мощност. Чудя се
https://zaropo.com/8-litra-xxxl-ear-fraer-frityurnik-s-goresht-v … len-2400-w-frit11

# 108
Сайтът ми изглежда леко подозрителен - няма никакви реални данни за фирма, а това е задължително по закон. Отделно не е  .bg, което значи, че е някакво малко помиарско магазинче в добрия случай.
Аз не бих пазарувала уреди от такива неясни места. Дали имат гаранция, кой сервиз е оторизиран? Не продават сапуни или стоки по левче.
Допълвам нещо интересно от сайта:
5. Начини на плащане/Доставка
Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 2-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС по телефона. Пратките с Вашите поръчки са с опция преглед. Куриерските услуги, такси и комисионни за Ваша сметка. Плаща се с пощенски паричен превод.

Какво значи това? Май няма наложен платеж...

# 109
Този и Отобгком или нещо от сорта продават китайски фраери с несъответстващи параметри. Не се лъжете!

Пускат и фурнички 3000 вата. Пълни измишльотини и отзиви на уж реални клиенти. Снимките са от Алибаба и са подобни, но трябва да си запознат.

# 110
Да, погледнах, че не е читав.
Абе ще издържа до петък, за да видя какви намаления ще предложат емаг и амазон.

# 111

5. Начини на плащане/Доставка
Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 2-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС по телефона. Пратките с Вашите поръчки са с опция преглед. Куриерските услуги, такси и комисионни за Ваша сметка. Плаща се с пощенски паричен превод.

Какво значи това? Май няма наложен платеж...

Дали е ППП или НП няма никакво значение за клиента.
Плаща се на куриера, а той се разплаща с доставчика.

п.п. Сайта ми е непознат.

# 112
  • София
Сега пък ми попадна реклама на този сайт и видях този - добър обем, добра мощност. Чудя се
https://zaropo.com/8-litra-xxxl-ear-fraer-frityurnik-s-goresht-v … len-2400-w-frit11
Наистина не се хващайте за такива подозрителни сайтове, сега покрай ЧП се роят много.
Преди време пишеха за един alle.bg (дано не бъркам името) завлекли доста хора. Те вече се прекръстили на elmagazino или нещо подобно и още си търгуват. Може и пак да са се прекръстили, не съм в течение.

# 113
Здравейте, някой от вас дали има този уред? Доволни ли сте?

# 114
Има ли смисъл Airfryer-a  да има програми или не?
Чудя се между такъв с програми електронен или механичният от Кауфланд.

# 115
Още ли има механични?
За мене електронно управление се налага при фурничките заради опцията за сушене - дълго време при ниска температура. За останалите неща не ползвам програмите, а настройвам време и градуси по мое желание.

# 116
Чудя се между такъв с програми електронен или механичният от Кауфланд.
Едно и също вършат, повечето имат някакви зададени предварително програми но те май са повече за ориентир отколкото за друго. Все пак зависи и от количество, на какви парчета са продуктите и прочие. Настройвам си каквито градуси и време реша и не чакам на програмите.
Удобно ми е с електронното управление но не заради програмите. Чувам го от другата стая като приключи, че пищи, примерно. За друг това може и да е недостатък, както и пискането при настройване, все пак си е шум. На мен ми е удобно и да имам дисплей да си виждам оставащото време, за друг може и това да няма значение.
По-важното е да си съобразите обема и мощността какви са ви нужни, както и дали искате фурничка или кошница като тип. Вижте го на място колко е голямо дъното, а не само литрите да гледате. Предимно се слагат неща на един ред и обемът нагоре остава свободен, поне с повечето ястия. Малките фраери поне според мен много рядко си струват покупката.

# 117

Най-важното е да е голям и мощен, останалото са подробности. Вярно, колкото повече екстри има, по-добре, но не са така решаващи като обем и мощност.
Аз също не ползвам почти програмите. Настройвам градуси и време на око, после следя процеса и или вадя по-рано, или удължавам времето за печене.
Много е удобно фрайърът да има прозорче, през което да се следи, за да не се налага да се отваря често. Аз затова си взех фурничка, защото фритюрниците с прозорче бяха свършили и не се знаеше кога ще има нова доставка, пък не ми се чакаше.

# 118
Какче, какво визираш като добра мощност?

# 119

Най-важното е да е голям и мощен, останалото са подробности. Вярно, колкото повече екстри има, по-добре, но не са така решаващи като обем и мощност.
Аз също не ползвам почти програмите. Настройвам градуси и време на око, после следя процеса и или вадя по-рано, или удължавам времето за печене.
Много е удобно фрайърът да има прозорче, през което да се следи, за да не се налага да се отваря често. Аз затова си взех фурничка, защото фритюрниците с прозорче бяха свършили и не се знаеше кога ще има нова доставка, пък не ми се чакаше.

А каква е фуркичката? Чудя се аз за фурна и събирам мнения!

Общи условия

Активация на акаунт