Избор на Airfryer - тема 2

• 109 724
  • 772
  •   1
Отговори
# 120
Добра мощност – 1800 W и нагоре.

Фурничката ми е такава, доволна съм, много и вкусни неща стават в нея. Имам я отскоро обаче и не знам колко здрава ще излезе и дали сайтът е читав относно гаранцията.

# 121
Сочно ли става месото, шишчетата?

# 122
Сочно, да. То зависи и от готвача, де. Simple Smile

Скрит текст:
Пилето на грил стана като купените, но четох рецепти и го киснах в солена вода, преди да го мариновам.
Досега съм готвила: кюфтета, пилешки бутчета и крила, панирани пилешки филенца, пиле на грил, свински уши, картофени кюфтета (станаха страхотни), печени и пържени картофи, тиквички по няколко начина, млечна баница, принцеси и т.н. Единствено тиквичките на пръчици в кошницата не станаха много добре, меки бяха и мъжът ми не ги хареса. Но пък на колелца, нанизани на шишчета, станаха хрупкави. И на въртящите се шишчета, и на дървени шишчета върху скаричите – все успешни опити.
А, пробвах и пуканки във въртящата се кошница – не стават. Само 1/3 от зърната се пукнаха и не бяха много вкусни.

# 123
Сочно, да. То зависи и от готвача, де. Simple Smile

Скрит текст:
Пилето на грил стана като купените, но четох рецепти и го киснах в солена вода, преди да го мариновам.
Досега съм готвила: кюфтета, пилешки бутчета и крила, панирани пилешки филенца, пиле на грил, свински уши, картофени кюфтета (станаха страхотни), печени и пържени картофи, тиквички по няколко начина, млечна баница, принцеси и т.н. Единствено тиквичките на пръчици в кошницата не станаха много добре, меки бяха и мъжът ми не ги хареса. Но пък на колелца, нанизани на шишчета, станаха хрупкави. И на въртящите се шишчета, и на дървени шишчета върху скаричите – все успешни опити.
А, пробвах и пуканки във въртящата се кошница – не стават. Само 1/3 от зърната се пукнаха и не бяха много вкусни.
И аз съм се спряла на същата и мен малко ме притеснява сайта , но пък писаха че бил читав. Двоумя се и между тази от зора дето Недоволна я има . А тази твоята и кошница ли има , аз по снимките не виждам такова нещо!

# 124
  • Русе
Како, пържолки да си правила?

# 125
  • София
Добра мощност – 1800 W и нагоре.

Фурничката ми е такава, доволна съм, много и вкусни неща стават в нея. Имам я отскоро обаче и не знам колко здрава ще излезе и дали сайтът е читав относно гаранцията.
Твоята 12 л ли е? Направо ми е чудно в толкова малко пространство какво може да се сготви, сигурно за 1 човек.

# 126
Естествено че стават пържоли. Пуканки не стават, и аз пробвах. Но пък в кошницата добре се пекат фъстъци.
12 литра е огромен обем за този тип уреди. Как за един човек?
Цяло пиле на грил, 4 пържоли, риба в зависимост от размера си, 10 шишчета (на специалната въртяща се приставка), добро количество картофи.
Определено събира за много повече от един човек.

# 127
Сийке, в две от групите за фраери, които следя, S Max и Косори са най-ползваните марки и с добри отзиви. Да си я ползваш със здраве и дълги години.

# 128
Да се похваля - сдобих се с двулитров гювеч за фурничката, събира се идеално на най-долната скаричка.
Още днес ще има гювеч в него, а и започва сезона на киселото зеле.

# 129
Може ли снимка на гювеча и откъде го купи?🙂
Няма никаква нужда цялото пиле да се кисне в солена вода.🙂 Аз не съм го киснала, а пак си става като купешките пилета на грил.😃 Просто измивам, подсушавам леко, после натривам с кашичка от зехтин (или друга мазнина- ако има нужда, добавям и мъничко вода), къри, червен и черен пипер, чубрица или др. Пускам уреда и се занимавам с други неща, докато пилето си се върти и пече.😇

# 130
# 131
А Вортекс в аргос
https://www.argos.co.uk/product/2998378
И в бг сайта на Инстант под са намалени на 230лв.
Поръчах една фурничка от емаг. Ще я пробвам и ако не ми хареса, ще я върна.
https://www.emag.bg/fritjurnik-bez-maznina-xxl-star-light-airfry … 0bl/pd/DY2D8HMBM/

# 132
  • СОФИЯ
COSORI ще имат намаление до 30 процента в сайта, другата седмица 25/27.11

# 133
Каква е разликата между airfryer и фритюрник с горещ въздух?

# 134
Никаква! Едното е на български, другото на английски.

Общи условия

Активация на акаунт