Спойлери от реалити предавания - тема 4

• 79 205
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
  • София
А знае ли се Гого до къде стига? Ясно е, че са го прецакали, но до къде ли стига. Аз още се надявам поне Фифо да е победителя.

# 31
  • София
Защото някои се отплесват да си коментират предаването и е досадно.
За всяко предаване си има тема. Всеки може да се изкаже в нея.
Всичко, което не е по темата, т.е. - спойлер или обсъждане на спойлер, е спам. И тази тема се пълни със спам.

# 32
  • Варна
И аз благодаря за новата тема. Simple Smile

Силно стискам палци българин да спечели ИВ. Не може пореден формат да се печели от чужденец. Имаме достатъчно комплексни наши си момичета и момчета. Алекса въобще не е конкурентноспособен нито на Фифо, нито на Гого. Не виждам как ще стане победител освен с побутване от продукцията. Така че, да, ако той стане победител наистина ще съм разочарована за поредна година. Simple Smile

Последна редакция: нд, 09 окт 2022, 18:02 от floren

# 33
  • Мюнхен
Ако наистина това са финалистите, то битката и според мен ще е главно между Яни и Валерия, макар че не изключвам и Чочо. Камелия е ясна, дори да е взела битките на финала, на гласуването ще е на дъното. Яни обаче според мен си изглежда най-вероятния победител, много хора го харесват, а и е взел битките на финала (ако спойлерът е верен).

Надявам се да е Валерия. Не ми харесва по принцип да вкарват участници, които вече са взели наградата. Валерия е младо момиче и се радвам, че има втори шанс да я видим без онзи ревльо.
А за Алекса много ще ме е яд. Хем пак чужденец, хем не по-добър от Гого и Филип. Никога българин живеещ в България не би спечелил предаване в Сърбия. И да го видя, няма да го повярвам. Има и разлика дали е само с чужди корени или си е човек, който дори не живее тук.

# 34
  • София
Цитат
Алекса по-лесно ще преглътна пред джаферката.
И аз така.

Скрит текст:
Ако наистина това са финалистите, то битката и според мен ще е главно между Яни и Валерия, макар че не изключвам и Чочо. Камелия е ясна, дори да е взела битките на финала, на гласуването ще е на дъното. Яни обаче според мен си изглежда най-вероятния победител, много хора го харесват, а и е взел битките на финала (ако спойлерът е верен).

Надявам се да е Валерия. Не ми харесва по принцип да вкарват участници, които вече са взели наградата. Валерия е младо момиче и се радвам, че има втори шанс да я видим без онзи ревльо.
А за Алекса много ще ме е яд. Хем пак чужденец, хем не по-добър от Гого и Филип. Никога българин живеещ в България не би спечелил предаване в Сърбия. И да го видя, няма да го повярвам. Има и разлика дали е само с чужди корени или си е човек, който дори не живее тук.
Точно.

# 35
Лайка, благодаря за новата тема и аз! Flowers Hibiscus
Тази ми е по-любима дори от другата. Там се сърдят, когато обсъждаме дори свои предположения или промота, ако е издадено нещо в тях. Вярвам, че за съфорумците, които не следят формата е досадно, но съм сигурна, че модераторите няма да допуснат още една подобна тема в раздела, така че нека ни извинят за това, че понякога се увличаме. Flowers Hibiscus

# 36
И аз благодаря за новата тема! 🌹
На мене също ми е по-интересна от другата и първо изчитам мненията в нея, а чак след това по диагонал преглеждам основната. Приятно е да си в компанията на търсещи хора. ❤️

# 37
Не почти,а на финал.Според спойлерите тя  + 3 мъже (Алекса, Гошо и още някой).
За Георги никой нищо не е казал.Там са предположения .

От брата на Георги знам, че не е на финал, но е стигнал далеч. Има и доста други неща ама няма да ги бълвам тука, че са ми интересни теориите, които развивате Grinning Някои верни, други не баш.

# 38
Не може ли поне да споделиш дали Филип стига до финал? За него няма никаква информация.

От брата на Георги знам, че не е на финал, но е стигнал далеч. Има и доста други неща ама няма да ги бълвам тука, че са ми интересни теориите, които развивате Grinning Някои верни, други не баш.

# 39
  • София
Не може ли поне да споделиш дали Филип стига до финал? За него няма никаква информация.

Скрит текст:

От несигурен източник разбрах, че Фифо не е на финал, но съм склонна да повярвам на този слух, тъй като очевидно Фифо се бори с продукцията.

# 40
Е кой е на финал. Този не е, онзи не е. Една Джаферович и това е. Срещу кой. Срещу Касим

# 41
Добре, ще спрете ли вече да влизате в тема, която предполага, че е за разкриване на бъдещи събития и да коментирате "аз знам, но няма да ви кажа". Тогава защо въобще се повдига темата? Или да гледам някой да се подмазва на Ковид да даде информация...
Чакам пейката.

# 42
Лефтеров най -вероятно е на финала в четворката.

# 43
И е с 200 гроша напред. Случайност? Едва ли!
Фифо и той вече е с 200 Simple Smile
Да видим за него ще има ли оферта или само с това ще остане Frowning1

# 44
Според мен тримата мъже на финала с Женя са Алекса, Валери и Лефтеров.

Общи условия

Активация на акаунт