Спойлери от реалити предавания - тема 4

• 79 200
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
Значи отново най-комплексния играч е прецакан !!

# 46
Според мен тримата мъже на финала с Женя са Алекса, Валери и Лефтеров.
Точно същото си мисля и аз

# 47
Значи Лефтеров печели. Това е. Предпочитам Алекса. Четох на Ковид писанията - не е Джаферович, не е Валери, не е Алекса, остава Лефтеров. Гледайки лайфовете, има поведение на победител. Ама не ми е ок. Хич даже.
Да отиват на плажа, да викат Филип и Гого и да ги пускат един срещу друг, да излъчват победител. Иначе ще ги прокълна.

# 48
Аз пък си мисля, че този сезон ще има изненади и то шокиращи. Не изключвам варианта Касим, Илиан, Цецо сред финалистите. Нали казаха че ще останем разочаровани!

# 49
Аз пък го предпочитам пред другите  изброени опции 😂

# 50
За Алекса май никой не е отричал.

# 51
  • Буркина Фасо
Аз пък си мисля, че този сезон ще има изненади и то шокиращи. Не изключвам варианта Касим, Илиан, Цецо сред финалистите. Нали казаха че ще останем разочаровани!
самото споменаване на Джафито финалист и ето ти разочарованието.Smiley

# 52
Защото някои се отплесват да си коментират предаването и е досадно.
За всяко предаване си има тема. Всеки може да се изкаже в нея.
Всичко, което не е по темата, т.е. - спойлер или обсъждане на спойлер, е спам. И тази тема се пълни със спам.
Има си теми за всяко предаване, но там не можем да пишем предположения и да обсъждаме кой участник до къде стига в предаването. Също така освен да напише спойлер, всеки е свободен да коментира и да си изкаже мнението какво мисли по въпроса за спойлер. Спам е твоя коментар!

Аз харесвам Джаферович и нямам нищо против да е победител, предпочитам дама да спечели ИВ без значение коя ще е. Тайничко се надявам тази година да станем свидетели на дамски финал, ще се изкефя максимално.

# 53
Аз бих се радвала на Лефтеров победител ако това са финалистите. А и пасва на образа на доброто момче, джентълемен, какъвто играеха и Милен и Добата и Андрей. Алекса мисля, че ще го играе Симеон - тръгнал по най-трудния път - борил се да влезе в играта колко пъти, пък силен, пък оправен, пък лидер и накрая втори.

# 54
И Евгения е Паулина. Подбутвана от продукцията 😂.Ще си имаме финалисти ,като три капки вода

# 55
  • Sofia
Ради, не знам кой е победител, но виждам, че ползват Филип за касичка. А на кого точно е предвидено да предаде спечеленото, предстои да видим.

# 56
Цецо и Касим ги очаквам да отпаднат в близките две седмици (Цецо може и като капитан на елиминационна капитанска битка да отпадне), т.е. преди двете племена.
За финалистите... знаем за Алекса (вярвам на Ковид, че той ще е победителят, а и това преместване в София, хилежа на Гого, Вики и Цецо, като спомена, че ще се харчат пари по дискотеките) и Джаферович. Гошко не е, Генчо не е (отпада на пъзел от Жени преди финала), Гого и Филип не са, Илиян отпада 15-и... та си останаха наистина Валери и Лефтеров. Кога отпадат другите... само пейката ще каже. 🤪

# 57
  • Мюнхен
Значи отново най-комплексния играч е прецакан !!

Те са двама. Фифо и Гого. И двамата не са май на финал. За Гого четох, че го прецакват и явно и с Фифо ще е така. Може би затова никой не споделя кой е победителят, защото някои може да се откажат да гледат.

# 58
Ще започнат да влизат забулени в сградата на Нова телевизия.

# 59
Е, то масово ще спрем да гледаме като отпаднат Гого и Фифо. Със спойлери или без, много хора ще сме до там. Да губя време да гледам Джаба? Не, благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт