Спойлери от реалити предавания - тема 4

• 79 344
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
Много е възможно.

# 466
  • София
Такъв спойлер имаше преди време- че новите не получават точка за този дуел.

# 467
Жако, аз съм за новите засега. Имайки предвид кои ще отпаднат, явно няма да е за дълго. Това е тъжното в случая. Елена и Мирела, които почти не ни показват, за сметка на други, отпадат.

# 468
  • София
Емиии те са си зле физически, даже тази година рано си тръгнаха относително силни като Ангел, Дидо, Гуспата. Мажена, Влад, Лили и Нина също са хора, които са там само за преживяването и ще им дойде времето. Лили си е взимала дуел, така че може и да изненада.

Ванчето е по-силна, но явно ще отпадне скоро.

Реално от първоначалните Нови по физически принципи само 4-мата, Камелия и Аксения имаха шансове още от началото. Другите са за пълнеж.

# 469
Което е тъжно. Поне на алманаха да бяха по-добри. На мен ми липсват игри с доене или бъркането на белтък. Някъде където и Елена би могла да има предимство. И лошото е, че вечно ни показват един Радо. И преди това Аксения и Симона, когато не им се работеше. Но нито един кадър как Мирела е работила, докато е била с температура. Ами това не го разбирам. Извинявам се, че разводних темата.

# 470
Този сезон си е направо манджа с грозде. Аз мислех че сезон 7 беше най-зле от към каст, но този удари дъното. Новите мъже са по всякаква критика и за капак Иванчу е на финал. Този като му гледаш физиономията очаквам да извади брадва та и да ти среже главата. Тръпки ме побиват от него. Даже Камелия сравнение с тях е цвете за мирисане ,нищо че ме дразни супер много.
Точно това си мисля за Иван, пълен психопат. Погледът му направо плашещ, как гледа с психарски поглед изпод вежди и забелва очите.
Прави ли впечатление как се надушиха двамата психари - Иван и Камелия. Точно, като поговорка за краставите магарета дето се надушват през девет баира. Scream
А Радо значи е отлетял безславно?! То можеше да се очаква. Пълен инфантил, спрял в развититето си някъде в начален пубертет.  Дано не е погнал животинчетата пак да ги души и размята, като парцали. Imp
п.п. Бях спряла да чета тук, за да не развалям съспенса, само за Гуспата бях надникнала тия дни. За съжаление се оказахте прави и Старите пак загубиха.
Ама днес не издържах и си ви изчетох с мерак от край до край Innocent
Поне се успокоих, че МВР-тУ, Калин и Радо не са на финал.
Иван и Камелия никакъв шанс да спечелят вота на публиката. От Старите ще е победителят. Измежду Вал, Веселка и Яни. Чочо с тия сексистки изказвания, също няма голям шанс, че то основно жени гласуваме.
От тримата, който и да спечели ще се радвам. Валерия не е била победител най-много ми се ще да е тя, но и другите двама са готини и заслужават.

# 471
Гого също май е финалист, ако съдим по репликата на Ковид “Кога съм казал, че не е на финал?”
А жената е една и явно е Вика, а не Жени.

Дано, дано!!!

На мен във "Фермата" вече ми е все едно кой ще спечели, стига да не е Гуспата.

В "Игрите" нямам търпение Джаферович да отпадне.

# 472
Извинете ме!
Този път аз обърках темите.

Само си представих за миг какво ще се случи, ако нечетящите спойлери видят това.
И недогледах.
Всичко е наред, случва се.
В първият миг изтръпнах, като ти прочетох съобщението, че съм си разсеяна.Flushed
Добре е да се внимава, че не всеки иска да знае в аванс и щеше да е гадно някой да изтипоса информацията.
Добре е да внимаваме.

# 473
  • Буркина Фасо
абе четящите да внимават. Smiley

# 474
Я кажете за моя любимец Моркова нещо, не че много го гледам тоя сезон, ама ми се струва голям пичага. Кой и кога ще го прати вкъщи?

# 475
  • Вестерос
Аз не знам, ама няма да е в следващите три седмици

# 476
Някой знае ли, дали продукцията ще направи нещо за разменените дъски на Калин?

# 477
Това с дъските е тъпо, иван и андрей зяпат всеки пирон дали не стърчи малко, непрекъснато казват номерата на дъските, това и те са го пропуснали. А и очевидно не е нарочно, несъзнателна грешка на калин, предполагам. Дано все пак не вземат точката, ама да видим.

# 478
Аз нещо съм изтървала - нали финалисти щяха да са Яни, Валерия, Чавдар и Камелия? Сега от къде дойдоха Веселка и Иван?
А Радо нали падаше от Яни на дуел?

# 479
Ако имаш време, върни назад и прочети, има спойлер, че са 6 финалисти : Яни, Чавдар, Иван и Веселка, Валерия, Камелия.

Общи условия

Активация на акаунт