Спойлери от реалити предавания - тема 4

• 79 287
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Да, горкият Дяволо и горките ние. Продукцията ще се подиграе с нас, слагайки сръбското селянче за победител....

# 586
  • До сърцето...
Продукцията ще се подиграе с нас, слагайки сръбското селянче за победител....
Пак по-добре от дружинната. Аз предпочитам да е Фифо или Гого, но мен никой не ме пита.

# 587
И новата подредба е Фифо в дясно Rage
Дааа, след няколко сезона и за това се усетиха - да ги разместват след играта  🤪😁

# 588
Дори да съм се съмнявала, че Алексата го гласят за победител, вече не се съмнявам 😃

# 589
Аз се включвам да попитам, къде мога да намеря въпросните спойлера за Фермата, рових из темата назад, но не ги открих.

# 590
Аз се включвам да попитам, къде мога да намеря въпросните спойлера за Фермата, рових из темата назад, но не ги открих.
        Спойлери до тук:
   Финал от 6 човека.Яни ,Чавдар ,Валерия ,Веселка ,Иван и Камелия.
     Яни се е представил много добре на финалните битки.
      Гечо и Радо изгонени заради нарушение ,а не в дуел. За Гечо нещо свързано с Валерия ,за Радо неспазване на правилата.
      Следващи напуснали по ред : Мирелка , Елена ,Хейти Ванче.... има съмнения ,че след това е Евгени МВРто( заради датите на публикациите му  в фейсбук)
  Имаше и един мъгляв спойлер ,че нейде си в бъдещето ще има дуел Яни - Калин на който естествено Яни печели ,защото след това е на финал.😉
     Старите печелят 5те точки.
Е мисля ,че това е всичко дотук.😁

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 23:22 от Joy 05

# 591
Не съм гледала първи сезон, но във втори ни пробутаха някак деликатно Милен за победител, а в трети Андрей си беше един от най-силните участници. Как така решиха в този сезон така да се избъзикат? 😃 Не можаха ли по-културно някак 😃

# 592
  • Вестерос
Също Калин отпада преди финала, Радо малко преди него.

# 593
Не съм гледала първи сезон, но във втори ни пробутаха някак деликатно Милен за победител, а в трети Андрей си беше един от най-силните участници. Как така решиха в този сезон така да се избъзикат? 😃 Не можаха ли по-културно някак 😃
Очеизвадно става вече и прекаляват. То направо още от първия епизод името на великия победител не е спряло да се чува по 10 пъти. Много тъпи сценаристи имат. Като ще си слагат нагласения победител, поне по-прикрито, че да не беснее зрителя…

# 594
То не е много по темата, но ме човърка, понеже Гуспата съм го гледала само в Смени жената, та той се разделил с нея, понеже на дуела не я дадоха, някой знае ли защо?

# 595
Фермата 2022

На мен ми е странно как Иван добутва до финал и кой го нарочи за силен играч. В битката, която игра в самото начало, едва креташе. Не помня с кой игра, но беше или с кмета Георги, който е най-възрастният човек при Новите, или беше едно пълно момче.

Гуспата направи грешка - трябваше да избере него.

# 596
Добре че гледах епизода на ИВ преди да чета тук, никакви спойлери само някой си насосва някакви неща - “ към кого гледал Димо” , “кой кого пленявал” 🤦♀ повечето си измислят нещо или си разсъждават своите неща 🤷♀

# 597
То не е много по темата, но ме човърка, понеже Гуспата съм го гледала само в Смени жената, та той се разделил с нея, понеже на дуела не я дадоха, някой знае ли защо?
Имаше пост след епизода на Смени жената, че има нов човек до себе си и със съпругата му са се разделили. Всъщност епизода е сниман през 2020-та година.

# 598
Да, срещу Георги геймъра игра. Аз бях за Георги. 😁 Според мен и МВР-то не е много силен.
Фермата 2022

На мен ми е странно как Иван добутва до финал и кой го нарочи за силен играч. В битката, която игра в самото начало, едва креташе. Не помня с кой игра, но беше или с кмета Георги, който е най-възрастният човек при Новите, или беше едно пълно момче.

Гуспата направи грешка - трябваше да избере него.

# 599
Генчо-мвр от кой отпада? То като се замисля или е Чавдар или Яни. Едва ли е Финци. Ако наистина Яни и Чавдар са на финал, дано Яни е опукал Калин. Grinning

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 23:56 от itshristina

Общи условия

Активация на акаунт