Спойлери от реалити предавания - тема 4

• 79 272
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
то на пейката май по това време се случва.. тръпнем в очакване, кои са новите гости

# 616
то на пейката май по това време се случва.. тръпнем в очакване, кои са новите гости

Както каза една потребителка. Тая пейка е най-сигурният спойлер. Ще бъда много разочарована, когато Гого застане на нея, отпаднал заради супер силова битка на терен.

# 617
Накрая ще сменят мястото и ще видим една информация.  Нека просто да пишем, че чакаме инфо, без да уточняваме откъде.😉

# 618
Прясна информация от пейката Simple Smile) :
“Абе верно бил много висок този човек..”
‘Михаела и да я видя , няма да я позная ‘:)

Та..днес в студиото се е явил само един от вече заподозрените. Другият или ще е при Гала, или го викат по друго време.

# 619
Гого отпада първи след разформирането на супергероите. Евгения убеждава всички /освен Филип/ да го пращат да чисти непобедимите. Илиян и Мани също го номинират. Доводите са Гого е силен, Гого ще победи, Гого ще се върне, Гого не е бил номиниран, Гого трябва да се докаже в индивидуална битка. Елиминацията е Гого срещу Генчо. Битката включва кану, тежки чували и кантар до 500кг. Генчо побеждава.

# 620
Може да ги викат и в различни часове

# 621
Нали Илиян отпада следващата седмица

# 622
След като Ковид преди време каза, че Гого не стига финалите, предполагам, че ще отпадне на елиминация в обединените племена на силова битка с плуване - неговите слаби страни. А продукцията харесва това.
И това не съм казвал.... Казах, че не печели. Вие се базикате с мен май вече 😂😂😂
Не знам какво е казъл, но Ковид за сега не е казъл, че Гого не стига до финал и предпочитам да се надявам да стигне до финал. Поне да се радва публиката по-дълго на него и Фифо.

# 623
Гого отпада първи след разформирането на супергероите. Евгения убеждава всички /освен Филип/ да го пращат да чисти непобедимите. Илиян и Мани също го номинират. Доводите са Гого е силен, Гого ще победи, Гого ще се върне, Гого не е бил номиниран, Гого трябва да се докаже в индивидуална битка. Елиминацията е Гого срещу Генчо. Битката включва кану, тежки чували и кантар до 500кг. Генчо побеждава.

То другаде няма къде да го пипнат. Генчо е шампион на кану и има физическа сила. Готово. Гого в такава битка е аут. Честито на продукцията. И ще се излее всенародната любов върху Маман, Илиян и Мани. Бясна съм.

# 624
Нали не вярвате на прясно регистриран с един пост?
Вярвам на току-що регистриран човек ,защото сме имали и преди в Спойлери такива потребители с точна информация .
Значи тази седмица на номинации ще са Жълти и Сини .Цецо и Михаела отпадат .

# 625
Снощи в лайфа в ИГ на Алекса, питаха кой от участници има още контузии от Игрите и Гого каза, че той има контузия в предмишниците и не може все още да се набира - от една много тежка игра, не уточни коя, но стана ясно, че е предстояща. Предполагам, че става въпрос за точно тази игра с Генчо, на която отпада.

Хайде, дайте някой спойлер и за Филип - кога и от кого отпада?

# 626
Ако това, което пишете е вярно да открием сметка на Генчо да емигрира. Заедно с татусите си. Жени да си смени пола, а илиян и Мани да си останат трайно на острова без право да го напускат. На Витомир и Тупарев да се наложи глоба за увреждане на национална ценност в размер на цялото имущество- движимо, недвижимо и сметки. Казах. Гого...

Склонна съм да вярвам, че е точно така. Гого в лайфа каза, че от много силова битка лекува трамва на едната ръка.
Да му се насладим още седмица и половина на Гого и да се излива "Всенародната любов" върху продукцията, леля Гена, Илиян и Мани. Не ги виждам какво ги чака просто.

# 627
Спойлерът за Гого звучи напълно достоверен, трудно може да бъде измислен с такива детайли.
Навързва се и с други обстоятелства като идването му в София, травмата…
Освен това е напълно логично от Женя-да чисти най-силните играчи от другите племена.
Жалко Sad Все си мислех, че продължава доста по-напред.

# 628
Радвам се, че прочетох спойлера. Очаквах го, затова й влезнах да го видя. Искам да се подготвя по-отрано. Искам да се наслаждавам на всяка минута от следващите броени на пръстите игри, в които ще можем да наблюдаваме наистина артист от световна класа. Жалко. Можеше да има още представления и още наслада.
Дано момчето да не е контузено сериозно и да може успешно да се възстанови.
Нищо различно не съм очаквала да се случи. Сега просто съм благодарна, че го имаше. Отдавна сме принизили критериите до минимум, така че няма какво да очакваме и да се надяваме на повече.

# 629
Михаела отпада преди обединението, около 14 различни спойлера се засякоха. Обединението е другата седмица, тук са към 50 спойлерите. Снимки ли остава да се постват - то и на такива не се вярва вече…

А за Алекса срещу Гого - ами всички си броят победите срещу Гого (само Валери има такава), а Алекса доста го пердашиха - Фифо, Виктория, Зори, Чакалов например. Това красноречиво говори кой е по-добрият.

Общи условия

Активация на акаунт