🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 41 451
  • 920
  •   1
Отговори
# 585
За мен саботаж е да откажат да работят, демек това което излъчиха снощи малко преди Ники да влезе. Предните дни просто нямаше кой да им каже да работят, та тя още първият ден ги остави да спят цел следобед и чак тогава им каза че имат 20 задачи.

# 586
  • Другата България
Ники даде тези кошници от съжаление, чисто съжаление. Бяха си за една, Бети вероятно това щеше да направи.

# 587
Калин си каза, че без Радо му е тежко и от това, което видяхме, не си даваше много зор. Което е смешно, защото при Старите нямам чак толкова много наистина силни мъже, пък се справиха доста по-добре. Просто мъжете ги е страх от Гуспата и предпочитат да жертват Радо пред това да отидат на дуел с първия.

# 588
  • при късмета
Калин си каза, че без Радо му е тежко и от това, което видяхме, не си даваше много зор. Което е смешно, защото при Старите нямам чак толкова много наистина силни мъже, пък се справиха доста по-добре. Просто мъжете ги е страх от Гуспата и предпочитат да жертват Радо пред това да отидат на дуел с първия.
Калин е лигльо. Кое точно ѝ беше тежко на работата? Та Веселка и Валерия не са спрели да влачат дъски, да коват и да са общ работник на всеки мъж, захванал се с по-обемна задача. Това да не би да е по-леко? И после боядисват и правят мед и каквото има за вършене. Смешен е вече, тежка му е работа, която в другия отбор я вършат жени JoyJoy

# 589
Оценките на Бети и Ники са необективни. Новите не са кадърни и можещи, но за да има паритет продукцията кара  наставниците да ги лансират.
Новите се усетиха, че дори да не си дават зор да бачкат и да не са се справили добре колкото Старите пак ще им пуснат аванта. Снощи направо наглееха, затова спечелиха Старите иначе пак щяха да ги ощетят.

# 590
Абсолютно подкрепям мнението на ма ко! И то не само  Калин е лигльо,голямо мрънкане от уж големите мъже при новите. Рафтовете в зимника при старите ги правиха Яни и Вал, работиха си двамата напълно по равно като Вал мереше и режеше дъските, а Яни ги ковеше. При новите  двама мъже работиха,Иван и Генчо на готово преписаха и пак бяха не като хората техните рафтове.

# 591
Аз не мога да разбера защо от фермера се очаква да ги мотивира, подканя да работят и т.н. Задачите се дават от Ники и Бети. Пределно са наясно какво трябва да се свърши. Да не са третокласници, че да трябва  да им се напомня постоянно. Още повече, че са наясно колко важно е да се справят добре, а и явно Елена се е постарала да не са лишени от нищо.  Все едно всяка сутрин да чакам началникът ми специално да дойде и да ми каже какво да правя. Чист саботаж си беше от "мъжете".
 А Иван и компания имат потенциала да надминат Ивайло и Киро от предния сезон. Добре, че Аксения мина в другия отбор. Те така не спряха да се чудят как да се заяждат с нея, а представям си ако беше при тях колко грозно щеше да е станало.

# 592
  • Другата България
Догледах.
Калин ако му махнат от речника паразитите от рода на “брат“, “братле“, “човек“ и т.н., надали ще може да върже две нормални изречения. Този не го харесвам от ден ЕДНО. Сега, понеже съм сигурна, че Гуспата ще го удари на чест и достойнство, дано поне успее да му види сметката, с един по-малко.

Ивайло и Киро поне бяха само двама, за миналия сезон говоря. Тия са всички до един, в пъти по-противен кастинг.

# 593
  • Другата България
Joy
В темата за спойлери има разбор за няколко седмици напред кой кога отпада.
Joy
Уникални сте, признавам! Верно ли седмици напред? С този каст, ако може всички накуп да отпаднат, ще съм много, много хепи. Ако има такъв спойлер, моля те, дай го на ЛС.

# 594
  • Вестерос
Е всички не отпадат накуп, но има много интересни неща 😁

# 595
  • Sunshine state
И аз искам всички да отпаднат и да останат само Аксения, Валето и евентуално някой мъж от старите (без Гечо) за цвят. Миже и Веселка компромисно.

# 596
  • earth
В стремежа си да обориш всички, не си разбрал. Радо го няма във въпроса ми, защо според теб преяждащите не реват непрекъснато за храна. Ти сам си си го сложил там, може да се върнеш и да прочетеш.

morisay, по твоята собствена логика, Мирела, ако преяждаше системно, не трябваше ли да е по-гладна от Радо и тя да е тази, която да мрънка за храна?
QED

# 597
Днес наваксах , връщам се да ви чета , но да си кажа. Много много тъпо да пратят Гуспата ратай. Трябваше две силни жени да отстрелят Мажена и ох как се казваше симпатичното закръглено девойче . Много ме е страх за Гуспата , не че ми е любимец, но просто отбора пада без него.
Аксения ми е все по-симпатична , виждам и треските , ама сърцето ми се свива ,като я подпукат тримата/четиримата мъчисти -Калин, Иван , Евгени и Радо.
Смятайте, всички гледат състезаниет- психарите гледат Аксения Joy Да не са влюбени тайно и неосъзнато?
По време на играта с кравешките "торти"- кой и за кого коментираше - много е тъпа

# 598
  • София
Яни беше, но не стана ясно за коя от двете, може би Нина.

# 599
  • София
Нямаше как да минат без мъжки дуел до пет точки, миналият беше женски, щяха да станат четири поредни женски. Гуспата има избор, ако не му се рискува, може да дръпне Влад. След това два женски дуела и са готови с голямо предимство три седмици.

Много по-лесно би им било после срещу хора на половин дажба.

Общи условия

Активация на акаунт