🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 41 445
  • 920
  •   1
Отговори
# 675
  • USA
Жеста ти пак има стойност 0. Big fat zero ( да те светна и за това)
С какво Камелия - живяла в Щатите,омъжена за Американец и с американски паспорт е от "останалия свят"?!

Апропо Камелия,на мен много ми допада как мисли за играта и има много ясна преценка за ситуациите от ежедневието им.

# 676
Камелия си има и положителни качества. На състезания се справя отлично. Има ясна преценка за нещата, да. (Може би с едно изключение, но не се знае.) Също засега показва лоялност към най-близката си - Елена. Като цяло е трудолюбива.

Но изключително негативен човек е. Поне по това което са ни показали досега.

# 677
  • Асеновград
Много ревлив епизод. По едно време само аз не ревах...ужас.
Куку Ваня и тя пусна сълза за Калин , а уж Гуспата и е приятелче. Тази взе да ми води класацията ,за най кофти участник.
Нина и тя все мрънкаща , не стига че за нищо не става . Заслужаваше си веригите ,,поредната тъпотия след очилата, на продукцията,,.
За сега харесвам Яни и Вал.

# 678
Пълен фалш и театър от гуспата.След фермата може да се пробва в драматичния театър.Изглежда го гласят за победител.
Дано този другия да победи,че ревлив фалш не ми се гледа

# 679
Гуспата може и да обича да играе пред камера ,но вярвам че всичко казано за синът му е истина и сълзите бяха истински. Мен като  родител определено ме докосна и не усетих фалш.Детето е било в инвалидна количка,дори не мога да си представя каква борба, колко средства и трудности са преживели цялото семейство за да може сега момчето да води нормален живот.

# 680
Не мога да разбера как дават кадри на осакатено детенце, как бащата разказва с колко усилия и мъка са успели да се преборят с тази тежка диагноза и някой се изцепва "егати театъра"... понякога не е лошо да замълчим.

# 681
Аз да питам на Калин дали му се "придриска" 😂
Мъничко само 😁
На дуела съм за Гуспата.

# 682
Още някой го е забелязал - Нина е изпортила Аксения на новите. Даже след повторното наказание на Аксения Калин отиде да благодари на Нина, че не си е мълчала. Чудя се как съотборниците й не я осъдиха за предателството. Много ми е неприятна - неможеща, хленчеща, все недооценена.
Стигааа и това ли е направила?! Не мога да повярвам да ходи да доносничи и топи човек от отбора. Вече писах мнението си за нея в дълъг пост. Много съм разочарована, каква промяна от предния сезон. Явно иска да се задържи на всяка цена по-дълго във Фермата, сигурно да даде тласък на козметичната им серия. Но не това е начина. Отвратена съм от подобно държание доносник, колко по-ниско може да падне човек?!

Харесвате ли начина по който се наказват най-малко полезните фермери на седмицата?- Не пълна глупост са тези наказания. Искат явно да вкарат напрежение и да има интрига, но тези  Макаренковски методи са просто абсурдни. Очаквам някой да бъде наказан до стената с вдигнати ръце .
п.п.Дано в следващ сезон тази глупост отпадне.

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 12:30 от sineva 1

# 683
За Гуспата съм довечера на 1000%.

# 684
Аз днес съм в малцинството.За Калин съм.

# 685
  • earth
На Гуспата му видях краката, прасците по-скоро - това не са крака на силен мъж.
Ще пада от Калин мисля.

# 686
  • при късмета
За Гуспата съм с всички проценти които съществуват.
Още в началото на сезона казах, че шапка им свалям на цялото семейство за постоянството с Ивко, а на него за напредъка, който бележи. Пожелавам на това дете всичкия успех на света
Чавдар вчера всъщност беше прав. Обаче беше прекалено да иска отбора да решава вместо дуелиста. В случая за два женски дуела може и да важи, но не и по принцип. От друга страна, Валерия също беше права за себе си.
Лили беше в патова ситуация. Никой не е лежал, за да си свършат задачите, защото в тази тежка седмица до никъде нямаше да го докарат. И Аксения не заслужаваше да е най-малко полезна, защото няма как да не ѝ се признае, че и с очилата изявяваше желание да прави нещо и си намери. Кой да определи като най-безполезен, Валерия или Веселка, които бяха навсякъде ли?
Нина направи малко фасони. В нейния сезон не се задържа достатъчно дълго и сега, дори не можех да се сетя точно коя я. Трябваше ми доста време.
Обаче никой не забелязва, че Гечо "женомразеца" носи Нина където поиска, защото не може да ходи. Откак я няма жената, която умишлено го провокира не е женомразец. Надушва отдалеч злобните душици
Колкото по-внимателно наблюдавам Яни, толкова повече ми се струва, че съвсем умишлено си мълчи и стои встрани. Освен обичайните му реплики, липсват и обичайните му задявки с останалите, а в началото си ги имаше. Не знам защо е така.
От новите, който и да подхванеш, все не можеш да го коментираш с добро, така че нищо няма да кажа

# 687
И на мен ми направи впечатление, че след като  оковаха Нина, Гечо я взе на ръце. И преди съм казвала не мисля,че е женомразец, просто му е къс фитила и бързо избухва. Отделно явно е труден характер щом и с някои мъже успя да се сдърпа,но не е лош човек и не го прави от злоба

# 688
Радо:
"Аз съм зодия риби, сеш' се!"
Много, много абсурден човек. Нарича ги и "племе" - себерефлексия.
😄

Освен зодия риби, ходи и всеки ден на църква. Полубог.

# 689
Аз така и не разбрах какво трябва да значи това ,че е зодия риби  щото и аз съм същата зодия,но не се сещам Joy

Общи условия

Активация на акаунт