🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 41 551
  • 920
  •   1
Отговори
# 150
Калин се извини, не Евгени Simple Smile Но пък ми хареса как Евгени каза на Радо, че му е писнало от него Grinning

Отделно е странно това ходене на Радо при Нина. Честно казано тука го обвиниха несправедливо, не чух да е издал кой знае какво. Каза, че сам ще реши кой да избере за дуел и каза, че старите смятат Гуспата за най-силен сред тях. Кое не е всеобщо известно? Но то вече по подразбиране го нападат Радко, има защо, де!

Мнгоо се смях на сцената с Чочо и Аксения. Тя крои, чертае, реже. Той седнал, загледан в хоризонта и си спомня какъв флиртаджия е бил на младини Joy

# 151
В тази сцена бях искрено впечатлена от Аксения. Тя се опитва да се сближи с него. Когато той си приключи монолога на общото събрание, тя се обърна и взе да му кима.

# 152
  • при късмета
Какъв е говорният ѝ дефект? Не съм забелязала. Обикновено превъртам нейните сцени. 😂
Звуци като С, З, Ж и т.н. не ги изговаря правилно. С две думи говори на С

# 153
Да, има нещо такова, но пък от друга страна изговаря някои думи много ясно. Личи си, че не е успяла да хване типичния за някои хора жаргонен маниер на говорене с гълтане на някои думи. За съжаление и аз съм сред тези хора. 😅

# 154
По клипа за таз вечерния епизод , новите все повече започват да напрягат. Не знам как хора като мангото Ванко определят 40-50 год мъже със семейства и със занаят за пенсии ?!
А не са ли копи-пейст от самото начало ходят и се въртят около тях и накрая чак хвърлят злобни нападки  ! Жалки подобия на ''мъже'' Генчо МРВ-то , цигането , Радко недораслия и Калинчо покрай тях ....

# 155
Не, че защитавам Иван. Но изказвания като на Чавдар повече ги чувам от хора в пенсионна възраст. Даже някои от тях имат по-модерен възглед за живота.

# 156
За мен по-лошото е, че в тия беседи и дискусии масово се хвърлят някакви приказки с патриотичен патос, ей така за пред камерата, а в тях си се знаят какво чудо са, а съвсем взможно е и нищо от тези неща да не виждаме от тях в живота. Едно говорим, друго вършим. Един цитат от игрален филм:

Цитат
- Какво се случва, когато опознаеш някого?
  - Опознаваш и грозната страна на човека !

За Старите герои съм на 1000%, обаче все повече си мисля, че те ще паднат в боя накрая. Сега вместо да пращат Гуспата, който не знам защо са го нарочили за силен играч, можеше 2 седмици да пускат по една жена, която да дърпа Мажена, Мирела...ето ти 2 точки. Защото Новите не биха се поколебали да дръпнат Гечо, Финци....така че не разбирам защо се хвърлят така. Смятам, че Гуспата също ще падне. Дано не съм права. Категорично фаворит ми се заформя Вал. Hands V

Гуспата директно дърпа латвиеца без да му мигне окото. Сега е момента даси вземат дуел с по-лесни опоненти. И тук за съжаление мога да кажа, че ми липсват игрите за имунитет от дуел.

# 157
Ако го дръпне, добре. Но аз си мисля, че той ще гледа да победи някой силен и ще се цели високо, което ще бъде глупав ход.

# 158
Грешно сте преценили Митко Гуспата. Разбира се, има шанс да го раздава герой с цел да набира рейтинг за финалния вот, ако гледа с три или четри хода напред. Но тук ще изтъкне отборната игра и т.н.

# 159
  • Вестерос
Гуспата хич и не гледа към финала според мен.

Иванчо от новите вече ми е ясно защо няма приятели..

# 160
Гуспата ще се направи на герой, видяхме снощи как се възприе за гръбнака на отбора 🤣 След играта, в която участваха с Валерия, очакванията ми за него не са добри. Не знам защо така му е тръгнала славата на непобедим, но дори един Гечо ми изглежда по-жилав и способен от него.

# 161
Защото тренира доста от състезателите преди формата и професионално се занимава с такъв тип игри.

# 162
До колкото си спомням Гуспата в сезон 1, избра най-слабия противник, ако не греша. Георги ли беше, един гейтак. Така, че и сега може да се обърне и на избере Влад.

# 163
  • при късмета
До колкото си спомням Гуспата в сезон 1, избра най-слабия противник, ако не греша. Георги ли беше, един гейтак. Така, че и сега може да се обърне и на избере Влад.
Всъщност игра със Симеон, а той беше финист

# 164

Първият дуел на Гуспата е с въпросния Жоро (Георги Цанов) в седмата седмица. Правилно помня.

Общи условия

Активация на акаунт