🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 41 553
  • 920
  •   1
Отговори
# 135
Ехеее снимката на малкия Божко е много сладка. Милият за едната храна плувец стана. WinkЗа патетата и зайчетата ми се свива сърцето щом Радо е ратай. Дано последните пак не им дърпат ушите, а викове "пати пати" и стискане по гушките им е само далечен спомен за патенцата. Imp
Фермерката на Новите девет дена, осем часа. Малко, като народна песен се влачи. Симпатична ми е, макар безлична, но трябва да се позабърза, че го кара, като на забавен каданс.
Лили дано се справи, леко се съмнявам в способностите й на фермер , но от друга страна старите са толкова отговорни и кадърни, че ако не се меси много, много и не ги изнервя прекалено с мрънкащи коментари няма да има проблем.
п.п. Вече категорично Валерия и Яни са моите фаворите за победители. Без забележки и двамата. Страхотни!

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 08:58 от sineva 1

# 136
Имам си любимци и при едните, и при другите. Но ще съм на страната на недолюбвания отбор. Нека и те да си имат поддръжник.  Wink

# 137
Старите възлагат големи надежди на Гуспата, но аз лично не съм толкова убеда във възможностите му!
Мисля и се надявам тази седмицата повече кошници да спечелят старите.
А според Вас, защо Радо говори сладки приказки с Нина? Дали я харесва?

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 09:46 от Nona M.

# 138
  • София
Сега гледам, според мен твърде голям обем работа имат за колко, малко са прекалили с броя задачи.

# 139
За Старите герои съм на 1000%, обаче все повече си мисля, че те ще паднат в боя накрая. Сега вместо да пращат Гуспата, който не знам защо са го нарочили за силен играч, можеше 2 седмици да пускат по една жена, която да дърпа Мажена, Мирела...ето ти 2 точки. Защото Новите не биха се поколебали да дръпнат Гечо, Финци....така че не разбирам защо се хвърлят така. Смятам, че Гуспата също ще падне. Дано не съм права. Категорично фаворит ми се заформя Вал. Hands V

# 140
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ами не могат да губят старите, това си е. Новите си биха, къде на късмет, къде на възможности. Старите много добрички пък не спряха да дуднат, че щели краварката да им отстранят за да не взимали точки.
Започвали да играят старите и какво, айде пак жена ще пращат мъжете🤦🏻♀
Същите са и те като новите ами по захаросани са им думите. Само Веселка гласува срещу жена, всичките мъже срещу жени, жените срещу мъже. Могат просто да са по лицемерни старите.
Спечелиха си, защо пък да не се радват, още малко ще се оправдават че са спечелили, айде бе!
И за мен прекалено много се надяват на Гуспата, за мен Дидо беше по-силен от него.

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 10:01 от Нарцисчева

# 141
Едно е да се радваш, друго е да злорадстваш. И самите подвиквания още на първата битка на Иван, адски грозно. Ако си спомняте, те дори на Симона на финалната битка, старите герои и помагаха и я поздравяваха. Това е да спечелиш достойно! А не като детенце във втори клас.

# 142
Когато Финци и Чавдар започнат с монолозите, директно давам без звук. Иване, може ли другата година да чуваме мнението и на останалите фермери?

# 143
Лесно е да помагаш на изключително слаб играч, който е бит почти на нула от твоя силен съотборник. В много от мненията липсва контекст.
Освен това изказването на Гуспата, че Калин ще види следващата седмица, също беше злобничко, но много, много не се коментира в темата. Чест му прави на Калин, че се извини.

Евгени е особено недолюбван, но и той вече
няколко пъти си каза мнението за Радо честно в очите му. Просто мъжете са в коалиция и засега са лоялни един към друг. Ако Влад не се беше извъртял предния път и жените щяха да си имат солидна коалиция.

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 10:06 от Alucard

# 144
  • У Диспансера ...♥♥♥
И старите са злорадствали, просто не толкова набиващо се на очи понеже малко или много са обиграни. И те в техните сезони бяха оле, мале. Тия нямат тренинг, нормално е да не са толкова обрани, забравят за камери и как изглеждат навън.
Гледам си, но не симпатизирам на никой конкретен отбор и гледам обективно че и двата отбора не са цвете за мирисане.

# 145
И старите са злорадствали, просто не толкова набиващо се на очи понеже малко или много са обиграни. И те в техните сезони бяха оле, мале. Тия нямат тренинг, нормално е да не са толкова обрани, забравят за камери и как изглеждат навън.
Гледам си, но не симпатизирам на никой конкретен отбор и гледам обективно че и двата отбора не са цвете за мирисане.

И това е вярно, но освен това да бъдат обиграни, във физиономиите на част от новите играчи има такава злоба, че ми е адски неприятно да гледам. Лично аз в началото им симпатизирах повече, но след като видях отделни постъпки, коментари, как ще се самоизядат понякога, ами няма как да съм за тях. Само Мирлечето става от тях. Един Иван, една Камелия....иде ми да сменя канала като ги видя.
И да, браво на Евгени, че се извини. Така се прави и не смятам, че коства нещо.

# 146
  • при късмета
Дяволо, Бенгън, благодаря!
Ще си остана за старите до края. Освен Мирела и Елена, не мога да харесам някого от новите. Мъжете си мислят, че физическата сила е всичко и са на принципа и мозъка да превърнем в мускул. Жените са злобарки и интригантки.
Замислих се, че при старите, всички са си като в техните сезони, само участниците от 3 са различни. Валерия беше ужасно лигава в нейния сезон, сега ми харесва. Липсват на Гечо майтапите, както и емблематичните реплики на Яни "ох на дяда", "важното е да сме живи и здрави" и вечния му позив за тоалетна. Знаех си, че Гечо колкото и да е ядосан, ще помогне на отбора.
Гуспата е ужасен инат и ако той е дуелист, ще направи всичко възможно да вземе битка, дори която е наясно, че не е негова. Доста килограми и мускули е над тези, с които беше в неговия сезон и сега ще трябва да залага на други битки.
Лили ще се справи като фермер, просто защото старите нямат нужда от организиране и побутване да си свършат задачите. Нещата си вървят при тях и без фермер. За пеенето ѝ не съм се изказвала до сега, ще го направя само този път. Харесвам гласът ѝ. Но. Категорично не приемам певец с дефект в говора или изобщо професия, която изисква говорене/пеене, не е за тези хора. Не, че са виновни за това, но просто не е подходящо, ужасно дразни. Шопски една от причините да ме дразни беше тази, освен, че беше надуто същество. Не можех да повярвам, че е журналист, при това в радио, т.е. говора му е единственото с което слушателите имат контакт.

# 147
Тъкмо ме подсети, че искам да благодаря на Иван за липсата на Шопски. ☺️

# 148
Лили.... За пеенето ѝ не съм се изказвала до сега, ще го направя само този път. Харесвам гласът ѝ. Но. Категорично не приемам певец с дефект в говора или изобщо професия, която изисква говорене/пеене, не е за тези хора. Не, че са виновни за това, но просто не е подходящо, ужасно дразни.
И мен много ме дразнят говорните дефекти. Те са и поправими, стига да няма анатомична причина за това, но повечето притежатели на такива, ги намират дори за чаровни. Ама не са! Влудяват ме водещи, репортери, в радиото също, актьори дори с говорен дефект. Хора, които заекват като пеят не им личи, но говорен дефект и при пеене си личи. По тази причина дори Марая Кери не понасям с това шъшкане, въпреки хубавия глас.
Лили и такава уста си е направила, че изглежда като възпаление, а не като украшение... Как не разбират тия жени, че не е нужно всяка да е с надута уста. При много малко жени такава намеса има положителен ефект. Повечето са карикатури.

# 149
Какъв е говорният ѝ дефект? Не съм забелязала. Обикновено превъртам нейните сцени. 😂

Общи условия

Активация на акаунт