🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 42 025
  • 920
  •   1
Отговори
# 120
  • София

Фермата - сезон 8, епизод 32 (10.10.2022)

# 121
Моля ви, спрете да слагате монолозите на Финци като завършек за всеки епизод 🤦♀🤦♀🤦♀ директно спирам телевизора

# 122
Ех, този Яни!
Най-после да ни покажат малко и от него и Валерия - двамата най-готини фермери за нас.

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 15:48 от Tahiti

# 123
Ако някой се интересува как в САЩ се правят реалити предавания (по-скоро "Ергенът")  - имаше един сериал "UnREAL". Една от създателките му е работила като продуцент в американския вариант на "The Bachelor". Общо взето, ако има предварително намислен сценарий, участниците могат много лесно да бъдат подтикнати да направят нещо. После идва моментът и с монтажа. Та, така. Да отбележа, че това е сюжетът на сериала и визира "The Bachelor". Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна. Както се казва. 😁

# 124
За отбора на новите - все едно са се старали да ги подберат неприятни хора, дразнители, трудни за харесване, за да побутнат старите.

За старите - за мен те са пълен провал. Повечето да доста фалшиви и само празни приказки говорят (най-вече Гуспата).

Някак си все ми се струва, че тоя сезон има един скрит смисъл - старите трябва да направят мост към новите и да им предадат своите знания и опит (във фермата), а те само гледат да се крият от тях да не преписвали.

Определено не подкрям новите пред старите (нито старите пред новите), но все пак поне засега изглежда, че те правят повече опити за контакт, повече ходят при старите, освен това с преписване или не, някак си все успяват да ги настигнат катобсентегли чертата на края на седмицата.

# 125
  • Sunshine state
Скучен епизод и предвидими ратаи и фермери. И оак грозно отношение на новите към Аксения и в частнист Иван. Тоя да вземе да замълчи и да не се излага повече. Да го гонят и това е. 🙄

# 126
  • earth
Сега го минах набързо епизода и я да видим, спомням ли си нещо от него?…. Май не.
А, всъщност - Иван водещия каза пак някаква тъпотия, а другия църния въртеше очи. Лили с новите джуки ревеше за нещо. Ваня се зъбеше (“усмихваше”). Двамата хлебари философстваха, но ги превъртях. Ами това е.

# 127
  • София
Пуснах новата анкета!

На Новите мъже как им секнаха усмивките като видяха кой е първи дуелист... Вижте кадрите, хаха
Дано Гуспата не се провали, това ще е ключов момент за целия сезон. Старите ще дадат всичко възможно да спечелят седмичната надпревара и да го изпратят 1-ви дуелист. Мисля, че това е ясно за всички.
Да, риск е да не си редиш точките, но той е подготвен и може да си го позволи. И дано не избере Влад. Той ще е сигурна точка и играта го позволява, ама Гуспата няма да го иска според мен, заради имиджа, който гради с Максимал. Който и да отстреля от останалите все ще е дюшеш. Освен ако не се контузи нещо не виждам как би загубил от който и да е, въпреки че момчетата са млади и здрави. Може да не пращат от интелект (без Калин и Влад), но всички са силни (като изключим Моркова), то си им личи.
Най-логичното нещо е да избере Калин, вече писах защо. Без него, Новите са обречени в строителната част. Дали заради това не побързаха да дадат цели 20 задачи и то все важни и тежки, че ако евентуално мебелиста отпадне става лошо...
Интересно ми е ако Новите спечелят какво ще стане. Уж казаха, че Радо ще има решаващата дума, но да видим...

Вижте изражението на Камелия, когато Гуспата закичи венеца на Аксения и тя се нахъса, хихи. На жените от Новите яко ще им припари ако Аксения, Веселка или Валерия са първи дуелистки.
Играта започна и се надявам кръводарителството към Новите да секне! Старите подцениха малко нещата след 2:0. Нямаха и спортен шанс, нека не се лъжем. Спокойно можеше да е 4-0. Досега нов кадър не е доминирал над тях на Арената.

Много ми хареса обръщението на Альона към съфермерите си. Силни и точни думи на място. Просълзи някои от тях, други нахъса на макс.

Седмичните задачи са много. Не знам как ще се справят. Явно бързат, защото работната ръка ще намалява и няма време. Другата седмица ще са с един мъж по-малко. Без значение кой, ще се отрази.

Това че не се събират стари и млади вече е обсъждано. Още преди няколко епизода, Гуспата им каза, че не се събират край огъня и че странят, не ги познава изобщо. Директно към тях се обърна, не на синхрон. В началото им помагаха и им показваха, но Новите прекалено много преписваха. Лошо няма, ама го правеха по дразнещ начин. Най-много при Старите ходи Евгени с гайдата, от време на време и Калин. Има си разделение, не е като да няма. Дори и да са спестени някои неща, то си личи просто.

Хепито побърза да се разграничи от думите на Гуспата. Или наистина няма никакви договорки или е страшен актьор. Но си го каза доста ядно, жегна се. И не само тя. Психологическата война започна.

Очаквам крайно интересна седмица със силен дуел за финал. Дано стане наистина така.

# 128
Изцяло съм за старите герои, и все повече симпатизирам на Валерия. На теста по история смятам, че Елена ще бие.

За мен по-добрия вариант е Радо да е първи дуАлист 😃, за да може, който и да е втори да реди точките.

# 129
Аз пък искям Радо да е  първи дуАлист и да бие Финци,за да ни отърве от досадните му монолози 🥱

# 130
Чета и чета мненията на Диаволо. Ще пусна една конспирацийка тук, понеже знам, че ги харесва. Wink Диаволо е Гуспата. 😁 Има логика. Предишните сезони е искал да участва, но не са го допуснали. Чак сега. Не, шегувам се, разбира се. 😁

# 131
Тези новите от мъжки пол може да са млади, но не съм сигурна във великите умения на Генчо и Ванчо. Пак зависи какви ще са битките. Даже и в уменията на Калин не съм сигурна. За сега само се ежат. Някакви победи в седмичната битка не са гаранция за победа в гелимите игри. Да, Иван е издръжлив и лек, видяхме го, а Гуспата натежа. Но в един истински дуел знаем, че се изиксва много. Даже всъщност нямам търпение да видим мъжкия дуел тази седмица. Искам Гуспата да е първи дуелист и да избере някой друг, а не Радо. Радо го видяхме какво е добиче, искам и другите да блеснат вече.

# 132
Благодаря за темата 🌺
Елена ми напомня на пинчер , който се опитва да е спокоен. Личи, че балансът й е цел, за сега се справя, но очаквам да изпусне контрола.
Времето се развали и това ще е удобно оправдание за недовършените задачи.
Не мога да повярвам, че Калин и Радо са спортисти😁 , в моите представи спортистите са дисциплинирани, адаптивни, честни, достойни люде. Явно много съм се объркала.
Масивни, мързеливи, гладни тарикати.
 За Иевгени и КараИван няма да отварям дума.

# 133
Ей, КараИван много ми хареса Joy

# 134
  • Вестерос
Чета и чета мненията на Диаволо. Ще пусна една конспирацийка тук, понеже знам, че ги харесва. Wink Диаволо е Гуспата. 😁 Има логика. Предишните сезони е искал да участва, но не са го допуснали. Чак сега. Не, шегувам се, разбира се. 😁
Потвърждавам ти, че не е 😁

Общи условия

Активация на акаунт