🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 41 787
  • 920
  •   1
Отговори
# 105
  • Вестерос
А защо новите не трябва да се радват на победата на техния човек на дуела Rolling Eyes Струва ми се съвсем нормална реакция.
Едно е да се радваш, друго е да злорадстваш

# 106
  • Велико Търново
Аз пък от ничии думи не "чувам" да ми казват какво да мисля. Чувам единствено техните разбирания по съответната тема. И казват много верни неща.

Ох... в кадрите от утрешния епизод пак неприятни "Надежди". Наистина ли не се усещат тия хора...

# 107
  • Вестерос
Той Иван и супер нагло прекъсваше  на съвета за избор на ратаи

# 108
Само вижте погледите на Иван и Евгени и не ги коментирайте, не си заслужава....не ги познавам като хора, но тези погледи за плашещо злобни и отмъстителни....

# 109
Много тъпотии в едно слушах в тази тема м/у новото и старото време...ми щом ви е носталгично за старото то учете си децата/възпитавайте/ ,както вие сте живеели....водете ги на село при баба и дядо...не им купувайте смартфони на 5 годишна възраст.не ги учете на чалга..не се състезавайте пред приятели и общество кое дете е по модерно,но тъпоооооооо......аз съм от стария слой,но децата ми на село си живееха...ядоха манджите на бабите си...караха до късно колелета играеха на реката и нямаше мрънкане ....възпитахме ги да уважават КНИГАТА и учителя.....две деца имам и двете са расли между града и селото....купували сме и всичко,но при условие едно...да си го заслужат.....дъщерята една доказала се писател и психолог,а синът завърши с отличие и гимназия и университет и сега се доказва в професията с отличия и много награди..имам внучка,която на 9г.знае 5 езици лично аз онлайн я научих да говори на български,тъй като съм единствената българка във фамилията...не не се фукам,а исках да ви кажа,че всичко зависи от семейството и най вече какво предаваш на децата си....подчертавам,че не живея в БЪЛГАРИЯ и със съпруга ми сме с много отговорни професии,така че има нещо сбъркано в начина на живот и разбиране в България.....ми....на мен да ми е добре,а на Вуте зле....много мога да пиша ,а и да споря ,но вече треперя пак да не ме ДОКЛАДВА тук една във форума и да си загубя профила в мамите......много злобни и дървени философи има та ....живи и здрави да са-те се знаят кои са/нали са ме докладвали няколко пъти де../.....За старите съм и ми се иска този път да бият и на общата игра и на двубоя....Хапи Иванка ми е напреки и нея и без това живота си е наказал та нека не я коментирам...

# 110
Ауу, колко повече от това може да бъде преекспонирана една реплика от човек, изречена в разгара на момента под влиянието на огромно количество адреналин
Драмата в отбора на старите е като в индийски сериал. Гуспата облече доспехите и повежда отбора към геройски победи. Човекът самоотвержено поема целия товар на гръбнака си и благоволява да стартира играта най- накрая. Колко великодушно от негова страна! Чудя се, какво ли да очаквам занапред , ако онези  горчиви сълзи след загубата му с Валерия бяха на човек, който просто се мотае там между другото.
Много патос, много нещо.

Ванчето говори истината, но пак е виновна и лоша Smiley

# 111
Именно! 😂

# 112
Каква истина е казала Ваня?

# 113
Дяволо, благодаря за професионално поднесените теми!

# 114
Каква истина е казала Ваня?

Че, досега инициативата за общи трапези е била на Новите. Нали Гуспата се жалваше, че не се събират.

# 115
А откъде сме сигурни, че това е истината?

# 116
Питай Иван. Досега това са ни показали. Wink

# 117
Ключът е в последната дума. Да кажа, че не се заяждам, просто поставям нещата в перспектива, защото този казус ми е много мътен и всеки един от отборите мята камъни по другия.

# 118
  • Вестерос
Факт, че не ни е показано да ги канят. А само как Чавдар им прави баница и Гуспата искаше да са заедно край огъня. Ама Калин каза, че Чавдар го направил от кумова срама, за лятото явно няма да разберем 🤔
Не са ни показвали как новите канят старите заедно да ядат раци. Останах с впечатлението, че са им дали само от тях. А не да хапват заедно.

# 119
Да, това е проблем, защото по тази логика можем да поставим под въпрос всичко видяно досега. Включително ѝ този "рай", който наблюдаваме при "старите". Така че ще трябва да се доверим на показаното.
Ключът е в последната дума. Да кажа, че не се заяждам, просто поставям нещата в перспектива, защото този казус ми е много мътен и всеки един от отборите мята камъни по другия.

Общи условия

Активация на акаунт