🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 41 570
  • 920
  •   1
Отговори
# 375
  • София

Фермата - сезон 8, епизод 34 (12.10.2022)

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 23:49 от Mari_Mar

# 376
Сезонът не е интересен ,но темата и някой коментиращи тук още повече съдават едно неприятно чувство и тежест. Явно пристрастията  особено за старите играчи са силни ,но толкови груби и заядливи думи не се четат и във форума тир.бг.

# 377
Много ми е интересно каква ще е оценката на задачите на Безнадеждните. Също ще ми е интересно да разбера защо така с двойния аршин се раздават наказанията. Иначе продуцентитИ много дълбокомислено го раздават в коментарите, същи Чавдарчета.

# 378
Като бяхме деца баща ми имаше зайчарник с отделни клетки за отделните зайци. Не помня всички подробности, че мина доста време, но помня че ако на зайката и липсва вода може да си изяде малките след раждането, за да си я набави. Ако примерно си е разляла паничката с вода.

Също, не ни даваха да бараме малките - и дори да ходим при родилките първите дни, да са спокойни.

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 23:40 от Tahiti

# 379
Интересното е, че не е към конкретен отбор. Просто гледат къде може да стане по-голяма драма така. Особено ако нещата вървят добре за единия отбор, раздвижват малко нещата с някоя спънка. И понеже на Старите провизиите им бяха към привършване, решиха да ги накажат с кошница.
Много ми е интересно каква ще е оценката на задачите на Безнадеждните. Също ще ми е интересно да разбера защо така с двойния аршин се раздават наказанията. Иначе продуцентитИ много дълбокомислено го раздават в коментарите, същи Чавдарчета.

# 380
Честно би било да вземат една кошница на Безнадежните за системно преписване. Камелия и НеХепи Ванче са ми тотално в минуса начело с Ванко. То май сал една Мирела остана симпатична.

# 381
  • Велико Търново
Не съм много сигурно, но все ми се струва, че когато Ванчето си извади ръката от белезницата, май беше първото провинение изобщо и тогава казаха, че наказанието ще е само за нея, но от следващия път ще има наказание и за отбора. Лошото е обаче, че за провинението на Радослав наказанието да вземат буркана с мед въобще не съответстваше по тежест на нарушението. Освен това и лично наказание нямаше.

Май Тори е станал татко
Аз пък бях останала с впечатление, че Тори е женско куче.

# 382
  • София
“Мостът на времето” е доста нелепо име на този сезон.
Виждам как продукцията поощрява дълбаенето на пропаст между старите герои и безнадеждните, вместо да ги насърчава да градят мост помежду си.

# 383
  • Вестерос
Сезонът не е интересен ,но темата и някой коментиращи тук още повече съдават едно неприятно чувство и тежест. Явно пристрастията  особено за старите играчи са силни ,но толкови груби и заядливи думи не се четат и във форума тир.бг.
Явно не си чела темата миналата година 😁

# 384
  • Велико Търново
От интервю на Симона за show.blitz.bg, за което във ФБ профила си тя пише "Говоря за всичко, което съм преживяла и почувствала вътре, научила и разбрала за себе си , без да бъда изкарвана от контекста!"
Цитат
- Ти си първият участник, който влиза във „Фермата“ с кучето си. Колко е силна връзката ви с тази красива бернска овчарка Тори, която ти нарече и свой талисман?

- Много е силна! Тя е моята най-добра приятелка. Радвам се, че получих разрешение от продукцията да вляза с нея във формата, защото първоначално бях помолила, ако е възможно, да мога да я виждам от време на време. След като поговорихме за нея, темперамента и поведението й обаче, нямаше проблем да сме заедно във „Фермата“.
Т.е. точно, както си мислех - Тори е женска.

# 385
  • София
Много ме напрягат новите, много! Отвратителни са! Елена колко се изложи с тази рецепта, не е истина. Щели да й я вземат. Joy Споко бе, това да не сте вие.
А те като през час са при старите да преписват и мерят и да влачат пейки, тогава всичко е точно. Къде пък ги намериха толкова зли, нагли и безочливи? И все старите са им в устите. Не се радват на победата, а на това, че Аксения ще е без пералня. Съвсем истински купон им спретнаха с DJ и музика, те се радват, че другите си били затворени в къщичката... Колко мъка има по тоя свят.
Старите може да се посдърпват и от време на време да си скубят плитките, но и се забавляват, и се смеят. Безнадеждните /мъжете главно/ все намусени, криви и плюят по опонентите. Докато преписват всичко, разбира се.

# 386
  • София
Пуснах новата анкета!

Добре сте ги подредили Новите безнадеждни, аз няма да им сипвам 😀

Все пак да похваля Камелия, даваше ясни команди на Хепито, за разлика от Нина, която се панира. Излезе ли на битка и се паникьосва. Не си вярва. Не знам вече дали би се справила и с Мажена и Мирела...
Четвърта поредна победа за Новите в отборните битки?! 😮
Обаче вижте само каква фиксация на Камелия спрямо Аксения. Ауу, как ще се изкефя ако именно Аксения я победи на Арената. Обаче Камелия се държи точно като ледена кралица. Много е уверена в себе си, знае си силите, то си личи просто. Потенциален финалист е, дано не стане обаче. Има три жени, които могат да я бият, ама ще е много трудно и оспорвано.

Утре съм убеден (не е спойлер, знаете, че мразя такива и никога не знам нищо) на 95% че Новите безнадеждни ще вземат максимум 1 кошница (и то по милост). Залагам си дългогодишния ТВ риалити опит. Подготвят ни за този обрат още от понеделник. Няма да казвам за всички леки подхвърлени жокерчета, но ще видим по-късно днес. Уф, само да не се изложа, че рискувам много, хаха

Преписването не може да се санкционира от продукцията, защото не е против правилата.
А и за какво да ги наказват Иван и Андрей? Новите сами се наказват по-лошо и от тях.  Към момента шансът член на Новите да вземе зрителския вот е нищожно малък. Така че не се ядосвайте чак толкова. Хитреца рано или късно винаги се наиграва сам. Дори и вътре ще им се върне по някое време, а за навън, те сами си режат клоните.

# 387
Безнадеждните отдавна стигнаха дъното и мислех, че няма накъде, но тази вечер го заораха.
Необразованото Ленче го е страх, че "крадлата" Веселка ще й открадне рецептата. Ти добре ли си, бе жена?! Мислех, че поне тя е нормална и свястна, но той народът го е казал с каквито се събереш....
Злобната рускиня пък не иска пералнята и не се радва, че са я спечелили, радва се че другите не са я спечелили. Не искам аз да съм добре, важно на Вуте да му е зле. Рускинята е тотално увредена, пълна психопатка, ръси злобни коментари с налудничава поглед.
Калин дрисльото или посеркото, извинявам се за грубото определение, но как да нарека човек, на който всяка втора дума е "дрис, дрис" и мургавелкото станали доносници, изклюкарили другарчето на госпожата. Та двете селски клюкарки изтропали Аксения, но вместо да й извадят очите й изписаха веждите. Симпатията към нея расте, а те обират негативите.
п.п. Миналата година каста в известна степен беше провал , но имаше и добри попадения. Тази година без изключения каста на новите е тотално дъно.
п.п. Не знам кой прави кастинга и решава кой да участва  и кой не, но си плаче за уволнение. От няколко сезона нивото на участниците стремглаво пада. Тази година стигна своя епогей. Ако има следващ сезон не смея да си помисля какви несретници и психари ще се доберат до участие. Сезонът го спасяват Старите легенди. Страхотни просто с малки изключения.
Все пак има надежда с такива млади хора, като Валерия  и батко й Яни. Безспорните фаворити този сезон.
п.п. Нина пак се натисна да участва в битката и пак провали отбора. Вече за втори път. Мисля си, че е най-слабия участник този сезон. Хем слаба физически, хем голяма паника. Мирела ще я опука, ако я хване, за Мажена не знам предвид възрастта, но може би 50/50

# 388
Нина е тотално зле! Каква драма, каква истерия... ако така ги навиква децата като учителка, горките дечица. Напрегна ме много, наду ми главата и провали отбора.

От цялата работа направо ми е тъжно какви са злоби новите. Да се радваш, че на другите им е зле, не е нормално и е показател за сериозни дефицити.

Дяволо, хайде дано си прав и наистина да има справедливост довечера и старите да спечелят.

# 389
  • Sunshine state
Много ме напрегна Нина, гласът й е просто ми пронизва мозъка.. 😒
Камелия с тази си фиксация в Аксения не знам докъде ще стигне. Отначало бях за новите, но те просто са абсолютно безнадежден случай..

Общи условия

Активация на акаунт