🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 41 559
  • 920
  •   1
Отговори
# 390
  • earth
Много ме напрегна Нина...
Ето ви решение за енергийната криза в Европа Simple Smile До колко волта успя?

# 391
"Надежда всяка тука оставете"...

Дяволо, дано си прав за едната кошница. Ще си умра от кеф, да им видя физиономиите.

На мен темата ми е много приятна  и чак пък тир.бг. Има едно изключение само.

# 392
  • Пловдив
И аз съм на мнение, че от новите няма читави хора. Мирела, Влад и Мажена все още не са се изложили съвсем.
Но Камелия.... Толкова злоба към човек, който не ти е направил абсолютно нищо.
Иван и Калин са на ниво детска градина. Ходят да изкажат другарчето.
Цирк!

Много се надявам безнадеждните да не вземат повече от една кошница. Макар и тя да им е много.

# 393
Каква е тази симпатия към Аксения? Тя вечно нарушава правилата, но почти никой в темата не я критикува за това? С нищо не си е заслужила специално отношение. Никой не отбеляза (освен мен и още един потребител), че преместването и в другия отбор си беше нечестно. По-силен отбор, който тогава водеше в класирането, че и имунитет. И защо? Да, беше жертва по едно време. Но преди това - абсолютно природно бедствие като ратай и то не защото не може, а защото е егоист. И да, обвинете ме, че съм фиксирана в нея, но и вие сте. Вечно все бившите ѝ съотборници лошите, а пък тя мила и добра. Ми не, пак си позволи да наруши правилата. Понеже си мислеше, че санкции няма да има. Ще се върна назад в темата да видя отзвука от провинението на Хепи Ванче със стола, но съм сигурна, че е имало доста повече нападки по нейн адрес. Но за Аксения с тъжната физиономийка и вечното намилане срещу бившите ѝ съотборници няма. И да и тя все им е в устата, но и аз ще ползвам като вас поговорка: "Каквото повикало, такова се обадило."

# 394
Въпросът не е в харесването на Аксения, а в нехаресването на новите. Калин и Иван наредиха Аксения, не, защото им дреме за честността, а защото имаха възможност да й отмъстят и да прецакат другия отбор. Тънката разлика Wink Въобще да не ми се правят на много праведни, при положение, че отрочето им Радо наруши правилата 120 пъти.

# 395
Аз също не харесвам Радо главно по същата причина. Прави каквото си иска и грам не му дреме за правилата. И по-лошото е, че Калин не само, че не го критикува, ами го покровителства. Даже според мен, понеже пратиха Радо ратай, Калин им прави напук и нарочно работи по-малко.

Направих анкетата. 31 човека смятат, че Калин и Иван не са постъпили правилно. Нещо ми подсказва, че ако провинилият се беше от Новите, а Старите докладваха, числото щеше да е по-близо до 0.

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 08:49 от Alucard

# 396
Ако някой от старите герои прегреши, минава доста леко, и без много драми. Пример - изпълнението на Альона и Веселка. Аз лично дума не чух от останалите, как приемат наказанието, доволни ли са, подкрепят ли ги…Персонално наказание нямаше за нито една от двете. Замете се набързо под килима. Аксения вече нямам сили да я коментирам. Играе го някаква наивна и несъобразителна Пепеляшка, ама вече взе да ми писва. Нейните съотборници, според вас дали не са я видяли че си сваля очилата? Дали са ѝ направили забележка? Сега, нека наказанието да е за всички, като се правят на ударени.

# 397
Много ми харасаха думите на Валерия, че Новите мразят Аксения още повече, защото се е интегрирала в отбора на Старите. И са се озлобили още повече. Като гледам на Иван сърдитата физиономия и се плаша. Честно казано Иван го намирам за лош човек. Абсолютна лошотия. Айде единия е инфантил, другия простоват, третия и той не знае какъв е, но Иван е просто лош. Кратко и ясно. Тя съфорумката си го каза още в началото за него, че е кофти човек.

# 398
  • earth
Сега видях епизода. Това наказание да не виждат е прекалено. Разбирам час-два, но 24 вече граничи на измъчване. Аз бих отказал да сложа очилата.

А доносничеството винаги е подлярско.

# 399
Сега видях епизода. Това наказание да не виждат е прекалено. Разбирам час-два, но 24 вече граничи на измъчване. Аз бих отказал да сложа очилата.

Да, аз също. Изпитвам истински ужас от абсолютна тъмнина и направо мога да се побъркам.

# 400
Като повдигнахте темата - аз също съм изненадана от наказанието да не виждат 24 часа. Твърде дълго е и лишава човек от основно сетиво. Не мисля, че е в реда на нещата, то си е вид мъчение. Евала на Аксения, че не само го търпи безропотно, ами си намира как да помага и да се обгрижва сама. Много им бърка в душите на новите, точно защото успя да се интегрира и намери подкрепа при старите. И да, права е Азалия - каквото почукало. Аксения далеч не е перфектна, но е факт, че оценява отношението на старите към нея и всячески се опитва да им отговори на очакванията. Дали успява винаги е друг въпрос, но се старае от душа.
Моят фаворит след снощи - Вал. Напълни ми душата. Харесва ми как старите се държат един за друг и потушават напрежението.
Елена. Я да видим, какво мога да кажа за Ленчето? Не ми харесваше до сега, а след снощи е на ниво Камелия, която ми е топ противен участник. Ще и откраднели рецептата. Ми нормално - човек очаква от другите, каквото сам би сторил. Много неприятна личност. Няма да казвам човек, защото постъпката и беше нечовешка. Да дойдат на крака да те помолят най-искрено и да се държиш така. Можеха да притичат, като Генчо и Иван, наглярската да изкопират всичко.

# 401
Аз да Ви припомня нещо! Във визитката си Камелия заяви, че влиза за да намери любовта, видиш ли както Красимира намери Димитър.
Та аз съм на 100 % убедена, че тя е имала някакви симпатии към Радо, обаче очевидно няма да и се отвори парашута. И как би могло, кой аджаба ще хареса тоя злостер Grinning

# 402
Много съм разочарована от новите. Почти не останаха хора, които да харесвам напълно. Само на Мирела симпатизирам на 100%. Елена, Мажена, Влад и Калин са ми на кантар. И те почнаха с малко хейти коментарчета, но поне поднесени премерено и по интелигентен начин, като Калин почва да бяга от второто. Евгени, Радо, Иван, Камелия и Хейти Ванче вече никак не харесвам, озлобени и надменни.
От старите най - много харесвам Валерия, Яни, Веселка. Гуспата, Финци, Чавдар също ми допадат в поведението си вътре. Лили, Нина, Аксения и Гечо са ми мрънкала. И все пак като дръпна чертата съм си за старите, поведението им е много по - нормално. Определено, когато дойде събирането на отборите ще е много интересно. Иска ми се, ако Гуспата стане първи дуелист да дръпне Влад, за да му е по - сигурна точката, не ги искам спечелили тези нови нахалници. Ако Радо е първи искам да дръпне Яни, смятам, че там точно Яни ще го победи.

# 403
  • София
Тъкмо щях да пиша за това. Аз също нямаше да го изпълня, щях да откажа. Голяма работа, че е нарушила за няколко секунди. Това за мен си е геройство, че са издържали толкова време и тя, и Калин. Не ги разбирам тези наказания, със стола и колелото щях да ги изпълня, но да стоя в тъмнина абсурд.

Калин пък как е видял, че да доносничи, нали и той е бил с очилата?! С такава злоба се радваха, че е наказана отново и то за толкова часове. Да се радваш, че някой се измъчва.

Наказанието с още 24 часа и кошница е прекалено. Изглежда сякаш продукцията искаше и старите да я намразят, добре, че не реагираха лошо.

# 404
Много се впечатлих от сцената, когато Иванка и Калин, не знам катаджията с тях ли беше, ръсеха мъдрости и си режеха ноктите на краката. Уникално!

Общи условия

Активация на акаунт