🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 41 483
  • 920
  •   1
Отговори
# 555
  • earth
...
Сравняваш само двама участника, а аз всички. Как пък друг не само, че не мрънка, а и не нарушава правилата заради храна?
...
1. Ти направи сравнението между конкретни участници - Радо и пълните жени, като попита как обяснявам това, че те не са гладни, ако имат навика да преяждат.
2. Може пък да има здравослвен проблем Радо. Или по-различен метаболизъм. Нали така? Simple Smile Гладът е мъчително нещо.

А сега лека нощ от мен.

# 556
  • Разпиляна във въображението
Стана ми смешно как Иван изброяваше какво искал във "Фермата", а преди време изравниха Акси със земята за същото.

Пропуснала ли съм, че фермерите могат да помагат на ратая с готвенето? Елена доста се въртеше около печката, кафета...

Пълен провал на "Новите". Трябваше да са с нула кошници.

# 557
  • Вестерос
Пак ли теглото се обсъжда 🙄 в такива моменти ми липсва темата за краката на Петър 🤣🤣

# 558
  • при късмета
...
Сравняваш само двама участника, а аз всички. Как пък друг не само, че не мрънка, а и не нарушава правилата заради храна?
...
1. Ти направи сравнението между конкретни участници - Радо и пълните жени, като попита как обяснявам това, че те не са гладни, ако имат навика да преяждат.
2. Може пък да има здравослвен проблем Радо. Или по-различен метаболизъм. Нали така? Simple Smile Гладът е мъчително нещо.

А сега лека нощ от мен.
В стремежа си да обориш всички, не си разбрал. Радо го няма във въпроса ми, защо според теб преяждащите не реват непрекъснато за храна. Ти сам си си го сложил там, може да се върнеш и да прочетеш. А въпроса беше зададен, за да олицетвори собственото ти противоречие. Пак в стремеж да обориш всички, а както вече казах, същността на обсъждането и на обръщенията към теб, са в съвсем друга насока

# 559
Стана ми смешно как Иван изброяваше какво искал във "Фермата", а преди време изравниха Акси със земята за същото.

Абсолютно! Иван се оказа мъжкия вариант на Аксения в това отношение. Каква ирония на съдбата Joy

# 560
Гуспата има голяма промяна в телосложението, от преди 7 години. Което ще му е от полза в едни игри, но минус в други, както се видя на висенето. На Калин честно казано изобщо не виждам от къде му идва самочувствието. Не сме го виждали на битка, не мога да преценя чисто физическата му сила, но ако има някаква, това е единственото му предимство. Толкова е бавен, че чак флегматичен. Съобразяването и бързата мисъл също не му е сила. И вчера май той се изцепи, че Гуспата нямал техника на рязане или цепене. Ако си мисли, че неговата е по-добра, много се заблуждава. Само себе си, разбира се, друг надали ще заблуди.
morisay, по твоята собствена логика, Мирела, ако преяждаше системно, не трябваше ли да е по-гладна от Радо и тя да е тази, която да мрънка за храна? Как определи, че е кюфте от преяждане, а не заради метаболитен или здравословен проблем и лекар да си, това не може да се определи, като я гледаш само по ТВ, нали си наясно. Всички критикуваме Радо за вечния глад, но това не е подигравка с всички гладуващи. Забравяш, че другите са при същите условия и чак като гладуващи не се определят дори те самите. Сериозно се излагаш вече

Иван го каза !

# 561
  • Асеновград
Благодаря за линка , чак сега успях да изгледам епизода.
Че то било много хубав епизод,....така ми стана едно драго , след посещението на Ники. Трябваше обаче да е Бети , та хубаво да ги сложи на място.
Облачето и то показа рогата , големи косури и забележки , но ,,каквото почукало...,, . Браво на старите , справиха се отлично.
Иван Клюкарката не бил влезнал да се убива от работа , ам за какво влезна ....Да клюкариш , да мързелуваш и философстваш може би.
Дрисльо много ми хареса ,как даде реална оценка , че са пълен крах.
Дано не съм права , но си мисля че Гуспата не е толкова силен на арената , колкото в словата. Ще стискам палци за него .
Това чаках , новите ахмаци да започнат да се самоизяждат.

# 562
Серафим води ли се, че е ходил на редовен дуел ?

# 563
  • Другата България
Глас зад кадър: “Евгени е мъж, който държи на думата си.“
Какъв е Евгени?
Колкото повече ги гледам тези “мъже“, и се чудя, и се мая, и се плаша, и още чувства с подобен наклон и уклон бушуват в мен, и наистина не разбирам при все, че рейтингът на предаването от година на година е все по-нисък, защо се продължава с такъв потресаващ мъжки каст? Имам чувството, че тази година мъжете са дори по-зле от миналата, и това гръмко “нови надежди“...какви надежди са това? Пример за всичко лошо, грозно, срамно и дори на моменти пошло що се отнася до мъж като олицетворение на ...мъж, истински мъж.
Не харесвате Финци, ама поставен до тези....., до всеки един от тях, е в пъти повече мъж.
Яни дори е повече мъж от всички останали. Дори Гечо пенсията е повече мъж. Потресаващи хора.

Евала на Лили,
Елена е тотално разочарование, тотално.
За първи път Камелия ми хареса.

# 564
Ама как не харесваме Финци,на мен той си ми е любимец още от неговия си сезон с този любим за мен северозападен диалект Heart

# 565
Следя аз сторитата на Гуспата, въпреки, че не съм му фен Grinning Естествено, продължава си с високопарните думи, но нейсе. Това, което се разбра, че е доста разочарован от Иван. И сега като гледа явно предаванията, не му е направило добро впечатление грозното говорене зад гърба им от страна на безнадеждните. Струва ми се, че повечекото участници сякаш са се обърнали срещу Иван след предаването.
Вчера в предаването ми стана смешно и нещо друго относно Иван. Спомням си, че той заяви със съжаление във визитката си, че не е влизал в казармата, а вчера направи изречение, че не искал да го събуждат в 7 и да почва да работи. Той някакви истории от казармата не е ли слушал? Smiley

# 566
Сега първо ако бях вътре и Чавдар да ми говори като на дойна крава и нямало да взимаш ипотека ако трябва само и само да родиш над 3 деца , а тия деца в кашон на улицата ли ще ги гледам - не знам как тия жени го изтърпяха ?! 🤦♀🤦♀🤦♀🤦♀🤦♀ Аман от патриархат !!
Елена не знам какво ревеше като ги остави да си спят и да си бъркат в носа цяла седмица , а те за благодарност ще я пратят и ратай защото манго Ванко не бил влязал във фермата да работи, а да си почива човек - ами няма да ядеш тогава бре като не свършиш задачите!
Ники не трябваше да им дава 2 кошници , тва е пълен абсурд те и за 1 не са работили , не виждам защо трябва да се бутат и толелират 🤦♀

# 567
  • Другата България
Аз мисля писах за Елена. Тя е такава и в реала. Точно такава е.
Което в състезанието и играта е огромен минус. Мен ме разочарова като липса на мисъл и поне опит за пренастройка спрямо играта и това, което трябва да покажеш в нея.

# 568
Аз пък много я харесвам. Има всякакъв тип хора. Тя за мен не е лош човек и бих се радвала, ако е в обкръжението ми. Simple Smile

И междувпрочем Елена е права. Те тази седмица абсолютно не искаха да работят и като е така, да си сърбат попарата. Тя за да ги мотивира, да им е добре, не доизпипа млечните продукти и след това и там имаха пропуски. Истината е, че заслужаваха една кошница, но Ники я съжали, след като тя се разплака. Само заради нея завършиха с две кошници, но разбира се, в техните очи тя много ги е юркала и заслужава да я пратят ратай.

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 15:24 от Alucard

# 569
  • София
Глас зад кадър: “Евгени е мъж, който държи на думата си.“
Какъв е Евгени?
Мери, то това беше ирония. Защото Евгени каза, че му е все едно докъде са с работата /само че по цветущо, де/, той влизал да се къпе. И действително отиде. Grinning Нещо като Аксения, само че на него няма кой да му направи забележка.
Елена, че не се справи като фермер, е факт. Но на мъжете не им прави чест /то кое ли им прави/ да мрънкат, защото ги остави да се излежават, да си почиват, да се къпят, да си бъркат в носа, че и отгоре на всичкото ги е хранила на всеки кръгъл час. И за благодарност - следващата седмица ще е ратай. Понеже те нямат грам акъл да се сетят, че тази седмица задачите бяха три пъти повече и беше необходимо да се стегнат и да хвърлят малко пот.

Общи условия

Активация на акаунт