🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 41 483
  • 920
  •   1
Отговори
# 630
Тази Нина учителка ли била? Тежко и горко на учащите....никога,ама никога не бих допуснала детето ми да има такава "учителка"
То пък някой ни пита Grinning много знаем как се държат учителките на децата ни в ежедневието и колко ги "хапе главата"
Аз винаги съм знаела кои са учителите на децата ми и винаги съм имала щастието да си сменяме учителя,ако не ни е ....така,че никой не съм чакала да ме питат...

# 631
  • София
Айдеее, Гуспата пусна примамката с историята на детето си! Но аз го помня от Смени жената и колко жално седеше дъщеря му. Това момиче беше тотално извън семейството, само синът беше детето на семейството. Дъщерята дори в периферията не беше, а към нея отношението беше като към заварено дете, пренебрежително.  Голям артист е Гуспата, ама преиграва.

# 632
Тази Нина учителка ли била? Тежко и горко на учащите....никога,ама никога не бих допуснала детето ми да има такава "учителка"
То пък някой ни пита Grinning много знаем как се държат учителките на децата ни в ежедневието и колко ги "хапе главата"
Аз винаги съм знаела кои са учителите на децата ми и винаги съм имала щастието да си сменяме учителя,ако не ни е ....така,че никой не съм чакала да ме питат...
Ми то и аз ги знам,ама не са ми в близкия кръг и не ги знам дали не са същите кукувици като Нина Grinning
Ванчето този път заора дъното с тия сълзи Flushed

# 633
Иван си намери първия приятел. 😭😭😭

Айдеее, Гуспата пусна примамката с историята на детето си! Но аз го помня от Смени жената и колко жално седеше дъщеря му. Това момиче беше тотално извън семейството, само синът беше детето на семейството. Дъщерята дори в периферията не беше, а към нея отношението беше като към заварено дете, пренебрежително.  Голям артист е Гуспата, ама преиграва.

Наистина ли?! Жалко. Тъкмо взех да си подобрявам мнението за него. Ще взема да го потърся този епизод.

# 634
Привет на всички, записвам се при вас.
Има едно нещо, което ми боде очите всеки епизод и това са опънатите бели чорапки на Генчо меверето. Joy Просто изпадам в ступор всеки път като го видя на екрана и се чудя на какво ми прилича, но още не мога да се сетя. Дали още някой е обърнал внимание на това ? Не ме дразни, а по - скоро ме разсмива и ми е много нелеп.
Нина от началото на сезона не я харесвам. Мисля че е предателка и тайно си плете мрежите. До сега в нищо не се е показала полезна на отбора и не разбирам на какво отгоре са й претенциите. Адски дребнаво търсене на сметка от Лили. Дано се маха скоро.

# 635
Прилича ти на немската мода по по-затънтените места - чорапи със сандали.
Днес и аз тъкмо това коментирах с мъжа ми. 😂

# 636
  • Другата България
Може ли добра душица да ми направи кратък преразказ на епизода, че няма да мога утре да го извъртя?
За Калин прочетох днес тук имаше спойлер, явно се е оказал верен. А и беше много вероятно.
Иначе нещо интересно стана ли?

# 637
Тая пък Нина Money То не стига, че се  о.ра на играта, верно е безполезна, ама пък с претенции! Значи според нея Аксения трябвало да посочат. Ама тя без да вижда, свърши повече от въпросната Нина.

# 638
Мери, да, Гуспата обяви Калин за втори дуелист.

Също Чавдар обясни на момичетата в отбора си, че трябва да дръпнат Мажена и Мирела като най-слаби. И че трябва отборът да решава кой да е вторият дуелист, а не първият дуелист. Валерия не беше много съгласна. Аксения подкрепи Чавдар и убеди Валерия, че това е правилната стратегия за момента.

Водещият Иван изказа хипотезата, че мъжете в отбора на Новите нарочно са саботирали Елена, за да отиде Радо първи дуелист и да не трябва да се изправят срещу Гуспата. Иван доста емоционално отрече. Чавдар се намеси с някакъв коментар. Иван го обяви за комунист и други неща, но не внимавах (вече не слушам какво говори Иван).

Лили обяви Нина за най-безполезен фермер под предлог, че няма как да обяви Аксения предвид наказанието от миналата седмица. (В синхрон си призна, че Нина наистина е вършила най-малко неща, понеже е бавна.) Нина ѝ се разсърди, каза ѝ, че преди шоуто я е мислила за по-близка. Но всъщност се оказа, че Лили ревнува Нина от Валерия. Накратко драми от училище (pun intended).

Гуспата разказа малко за сина си и се разплака.

Всички се натъжиха на прощалната вечеря(?) на Калин.

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 23:15 от Alucard

# 639
  • Велико Търново
Направо вече си мечтая следващата седмица Бети да си приспадне едната кошница, която Ники подари на Надеждите. Grinning

Butterfly_🦋, след епизода, в който стана ясно как ще се случват нещата след достигане на 5 точки от единия отбор, Diavolo беше написал правилата в темата за миналата седмица. Може да ги е пренесъл и в началните постове на тази тема, прегледай ги.

Miriel, ратаят е задължен да сготви за основните хранения. За междинните и глезотийки разни може всеки.

Серафим води ли се, че е ходил на редовен дуел ?
Ами той реално беше първият елиминационен.

Скрит текст:
Гуспата има голяма промяна в телосложението, от преди 7 години. Което ще му е от полза в едни игри, но минус в други, както се видя на висенето. На Калин честно казано изобщо не виждам от къде му идва самочувствието. Не сме го виждали на битка, не мога да преценя чисто физическата му сила, но ако има някаква, това е единственото му предимство. Толкова е бавен, че чак флегматичен. Съобразяването и бързата мисъл също не му е сила. И вчера май той се изцепи, че Гуспата нямал техника на рязане или цепене. Ако си мисли, че неговата е по-добра, много се заблуждава. Само себе си, разбира се, друг надали ще заблуди.
morisay, по твоята собствена логика, Мирела, ако преяждаше системно, не трябваше ли да е по-гладна от Радо и тя да е тази, която да мрънка за храна? Как определи, че е кюфте от преяждане, а не заради метаболитен или здравословен проблем и лекар да си, това не може да се определи, като я гледаш само по ТВ, нали си наясно. Всички критикуваме Радо за вечния глад, но това не е подигравка с всички гладуващи. Забравяш, че другите са при същите условия и чак като гладуващи не се определят дори те самите. Сериозно се излагаш вече
Иван го каза !
И тези три (!) думи са написани след един огромен цитат, при това са коментар само към едно изречение от него. Толкова ли е трудно да не се цитира цялото мнение? Или просто да не се цитира.

# 640
Аз само не разбрах как така сметнаха, че Елена ще прати Радо, при положение че двамата "сключиха" пакт при избирането му за ратай, че тя ще го пази. Или те по себе си съдят, че едно казва човек, а друго прави.

# 641
То това им беше проблемът. Те искаха той да бъде първи дуелист. (Ама не за пред него, де.)😂

# 642
Като първи дуелист няма преимуществото да реди точки. Ако толкова са искали, имаше и друг начин това да стане, като просто спечелят и се разберат тя да го посочи като първи дуелист, а той от своя страна избере лесен противник. Тези глави ги носят само за баланс.

# 643
  • София
Все е имал разделения и в предните сезони. Бедни срещу богати, местни срещу емигранти…. Ама такова разделение не е било. Тия два отбора не са съперници, те са истински врагове. И то без да имат стена, която да ги разделя. Как пък не потърсиха път един към друг. Sad

# 644
Да, права си, но от друга страна Радо нямаше да се съгласи да ходи на дуел. Така че пак се връщаме на първата схема.

Общи условия

Активация на акаунт