🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 41 451
  • 920
  •   1
Отговори
# 615
Говорейки за сина си, Гуспата успя да покаже искрена емоция. Направи ми много добро впечатление. Simple Smile

# 616
Начи, ако убийствата бяха ненаказуеми или просто нямаше да ги хванат, Чавдар щеше да резне главата на Иван и обратното. Тия двамата щяха да се изколят.

# 617
Не съм се излъгала за мнението си за Аксения. 😒

Чест му прави на Гуспата, че си избра силен опонент. И си личи, че го прави, защото знае, че синът му го гледа. 😊 И в този ред на мисли - Валерия е права. Трябва да има възможност, ако иска, да си избере равностоен втори дуелист и да направят оспорван и запомнящ се двубой.

# 618
  • София
Позволено ли е такова къпане с шампоани в язовира. Камелия изсипа един тон. Съдовете поне с техния сапун май ги мият.

# 619
И мен ме шокира това къпане във водата, а има толкова риба....що не им сложиха 1 душ навън.

# 620
Нина да спре да бучи, защото в отборната битка беше тотал щета.

# 621
  • София
И мен ме шокира това къпане във водата, а има толкова риба....що не им сложиха 1 душ навън.
Мисля, че имат, в началото само там се къпаха, нали беше и студено.

# 622
И на мен всеки път ми прави впечатление като се къпят с тия шампоани в язовира. Странно ми е и да си мият чиниите вътре, така ли не може едно корито  да ползват за съдовете и да хвърлят мръсната вода някъде по поляните

# 623
Нина да спре да бучи, защото в отборната битка беше тотал щета.
Да спре, ама не спира! И какви са тия детскоградински глупости!? Ти си ми най-близка, що ме избра мен. Алоо, знаете ли че това е наужким и че някой трябва да бъде посочен! Ми ако всеки ревне и каже, край вече не си ми приятелче, на си ти куклите, дай си ми парцалките, щото избра мен. И кой ще бъде избран без да бучи?

# 624
Иван като че ли потвърди моята хипотеза, че нарочно саботираха. Лоши хора! 😡

# 625
Що рев се изрева в този епизод, нивото на язовира ще се вдигне.

# 626
Тази Нина учителка ли била? Тежко и горко на учащите....никога,ама никога не бих допуснала детето ми да има такава "учителка"

# 627
Тази Нина учителка ли била? Тежко и горко на учащите....никога,ама никога не бих допуснала детето ми да има такава "учителка"
То пък някой ни пита Grinning много знаем как се държат учителките на децата ни в ежедневието и колко ги "хапе главата"

# 628
Нина и Лили са си лика-прилика. Все една от тях се вкарва във филма. Тези наказания са някакви майтапи, а не гадории, че да се възмущават толкова.
Добре, че в отбора им са Вал, Яни, Финци и Гуспата - хора над нещата, с които можеш да се разбереш с 2 приказки.

Ей, всички реват днес.😂

# 629
Тая Ванчето егати лицемерката честно,как реве за Калин ,а с Димитър уж бяха близки .Изведнъж такава любов към тия новите.Така ми се иска следващата да е тя и да не и гледам  физономията.

Общи условия

Активация на акаунт