🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 41 458
  • 920
  •   1
Отговори
# 900
Съгласна съм - Калин игра добре.
В бързината и с адреналина и ние можехме да сбъркаме.
Ако му бяха казали да се върне - щеше да се върне.

ПП: Всъщност, ние не знаем какво се е случило после. Може да са го видели и да са направили нещо по въпроса.
Съдя по забележцитата на Тиф.  Simple Smile

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 17:55 от Tahiti

# 901
  • Велико Търново
Има гаф, да. Само твърдението за опит за прикриване ми е някак пресилено. Щеше да има такова, ако бяха оставени само кадри, на които Калин закрива част от номерата или пък точно показаният от Diavolo кадър беше изрязан. Защото е имало възможност, не е да е нямало. Но в крайна сметка, щом е направен скрийншот, кадърът си е останал в монтажа.
Респективно са ми пресилени и нападките и осъждането на продукцията без да сме чули дали пък няма да има реакция в началото на епизода в понеделник. Финалните думи за епизода с дуела се записват там на място директно след като фермерите напуснат арената, така че тогава е нямало как да реагират. Според мен Андрей също не е забелязал, иначе щеше да реагира. Все пак и при тях има висока доза адреналин, не е да са като статуи там. Сега, на неподвижен скрийншот на кадър, сниман отгоре, седнали по диваните и столовете, ни е много лесно да видим подчертаната шестица. Но пък кой от обвиняващите се постави на мястото и на Калин, и на Андрей? (на мен лично чертата под цифрата ми е някак "смачкана" и не е чак толкова ясно изобразена).
Нека проявим толерантност и изчакаме до понеделник.
Juliya*, прочетох коментара ти, в който си написала същото, което и аз, чак след като вече го публикувах.

Самото й присъствие там е реклама за бранда, който не е особено популярен.
То като не е популярно нещо, само едното присъствие съвсем не е достатъчно. Пък било то и на Нина. Която е също толкова популярна, де.

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 18:17 от DamaPika

# 902
Накрая да не се окаже че Калин бил с триста зора, за да нямат точка. Grinning

# 903
  • Вестерос
Какво трябва да рекламира Нина, че хич не съм разбрала?

# 904
  • при късмета
Аз за умисъл от продукцията не съм си и помисляла. Но има грешка, тя е тяхна и е факт, че се променя хода на играта. И хич не стои красиво с цялото бутане на новите

# 905
  • Велико Търново
Натурална козметика за деца, Tiffany А.

# 906
  • гр.София
Аз пък не разбирам как точно щеше да се промени резултата от  играта Rolling Eyes Калин победи с дъска и половина, което си е доста сериозна разлика. Ако го бяха върнали да вземе правилната дъска, пак щеше да победи. Освен това каква е драмата дали е 6 или 9. Той е загубил време да търси И тази дъска, както щеше да загуби време да търси И другата дъска. Според мен ще е много несправедливо да не дадат точка на новите заради това, защото победата на Калин над Гуспата си беше доста категорична.

# 907
  • София
Mimi_Demi, щяха да се изравнят. Те щяха да видят най-рано при закована 6-та, това значи да я разкове, да отиде да търси правилната и да се върне отново да я закове, точно колкото им беше разликата. А ако бяха видели на втората дъска и да трябваше две да разковава и да кове наново, направо Гуспата щеше да спечели.

И все пак Калин кова по-бързо, за мен е пропуск на продукцията, не мисля, че той е виновен. И да я бяха преиграли битката Гуспата вече беше много контузен. Ръката му беше двойна.

Може би справедлив вариант е да играят отборна битка, ако Новите спечелят, пишат си точката, ако Старите - точка за никой.

# 908
На люлките наистина прелетя Велислава. Беше феноменална.

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 18:08 от cardhu

# 909
  • Велико Търново
Единствено ако се касае до разковаване на грешната дъска, евентуално можеше да се промени резултатът от играта. Иначе - не. Даже и да видят след седмата дъска, то разковаването ѝ не е задължително, защото № 6 е външна и не пречи да бъде разкована само тя. Така че по-вероятно би било да го накарат наистина да разкове само нея. Което, имайки предвид, че накрая преднината на Калин беше дъска и половина, можеше и да не се окаже чак фатално за него. Много зависи какво е щяло да бъде решено от Андрей, при положение, че беше установил навреме грешката. Като не я е установил обаче, вече е все едно

# 910
  • София
Една дъска разкована е точно около дъска и половина:

Разковаване + отиване да намери правилната  = малко повече от половин дъска.
Заковаване на нова дъска - малко по-бързо от  Гуспата

Т.е. Щеше да се решава за секунди.

Пак Калин щеше да е по-добър на коване, но често от недоглеждане и несъобразителност се е случвало да паднат.

# 911
За мен дъска и половина е много малка разлика.

В тази ситуация Гуспата щеше да се мотивира и да удря още по-яко и да забърза темпото - като осъзнае, че има реален шанс да го настигне и бие.

Спомнете си какво направи Дидо с онова малко чукче и разликата от няколко секунди накрая в онази битка, в която Радо водеше с не помня колко минути преди това. Деян беше уникален! Такова коване от друг не помня да е имало.

Както и да е - минало е. Сега ще видим как ще разрешат казуса.

# 912
  • Другата България
Изгледах отчасти дуела, наистина отчасти, но точно тази последна битка я гледах цялата.
Изобщо не се налага да търсиш, още повече да знаеш къде да търсиш, щото така току виж намериш несъществуващи неща, както обикновено се случва. Това с двете дъски се видя още снощи, и съм сигурна, че и продуцентите са го видели, но вероятно едва след края на играта. Когато вече е късно да я преиграват, защото щеше да стане вой до небесата. Така че съм сигурна, особено пък след като днес самата Гуспа го обяви публично, че ще има НЕЩО, което ще обезмисли победата на Калин снощи, вероятно някакво наказание на отбора, или пък нещо с точките - то няма какво друго да е, Гуспата няма да го върнат за нов дуел, защото ще е прецедент, а Иван и Андрюша не обичат такива неща. Възможно е и да греша, разбира се, има откъде да го разбера ако някой иска да знае, но няма смисъл, щото остана малко време до утре. От друга страна пък, за мен Калин си победи честно по принцип, очаквах точно това представяне от Димитър, той лежи на някаква стара слава, която и тогава не разбирах въз основа на какво си я самоизгради, сега влязъл за реванш.....че той и по-тежък, и по-отпуснат, и по-стар от първото си участие, избира силен противник, и какво очаква - Едни закани, дори грозни на моменти, като го правиш, поне си избери човек, когото можеш да победиш. Да не е Влади, хайде, да е един от останалите .....бийййп, то ясно, че Калин и Радо са най-яки, ама оня катаджията, или другия нелицеприятник....да не говорим и тази “партенка“ с контузията. За която знаех още от август месец, ама то се оказаха естествено, компоти.
По принцип Гуспата ми е безразличен, но не харесвам хората с нереална преценка за самите себе си, високо его и постоянно себеизтъкване независимо в какъвто и да е аспект. А той е точно такъв. За мен.

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 18:42 от Merri_An

# 913
Разковаването нямаше да е честно за Калин. Честно щеше да е Андрей да го види с грешната дъска и да го върне да си вземе вярната. Иначе не е честно за Калин. Андрей и да е видял на следващата 9(6) дъска, е преценил, че така е по-добре. Заобикаляне на правилата са правили и преди. Мисля, че имаше нещо с падането на Дидо от каруцата. Май трябваше да се върне отначало. Вече не си спомням.

А можеха и да спрат играта, колкото Калин да си разкове дъската и после да продължат. Тъкмо Гуспата печели бонус време за една дъска и възможност малко да си отдъхне. Но това е само ако Андрей е видял.

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 18:15 от Alucard

# 914
  • Велико Търново
Да, тук съм съгласна и съм на мнение, че точно това е станало. Разковаването беше просто хипотеза. Иначе единственият вариант за различно развитие на събитията би бил, ако Андрей беше забелязал, че Калин взема/е взел грешна дъска и го беше върнал на момента. След това вече... щом съдията не е видял и не е реагирал навреме, то голът се брои (изключвам, че вече има VAR система).

Общи условия

Активация на акаунт