💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 914
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 120
Не и с тези продуценти. Със сигурност ще го прецакат на някоя изключително смотана игра.

Гого има стори в ИГ. Явно днес лети.

Стискам палци да идва за преиграване на финала, да го правят победител и най накрая това предаване да има един заслужил и уважаван победител.🤞🤞🤞🤞🤞♥️

# 121
  • София
За мен до този момент точно двама души имат winner's edit - Алекса и Гого, но Алекса в пъти повече - на база синхрони и монтаж, обръщат огромно внимание на Гого по време на битки (макар че пускат и много синхрони на други участници, дори не само от неговото племе, които му се възхищават), защото нямат избор, след като той обикновено превъзхожда останалите, но личните истории, синхрони и неща, които често не ни интересуват, са винаги на Алекса. Това го прозрях още когато не беше пълноправен участник, а продуцентите посветиха 15 минути от един епизод на една история за това как е наругал неговия треньор (или началник, не помня), за да защити приятелите си. А след като Елица съвсем искрено в момент на отчаяние каза: "тук съм само заради него", съвсем затвърдих убежденията си относно това върху кого от двойката е фокусът.

# 122
Всъщност няма никакъв личен едит на Гого. Нищичко, освен това, че бил супер нинджа. Велислава разказваше при Неделчо и Туджаров, че той често им разказвал истории, бил млад, но с много богат жизнен опит и преживявания, само дето зрителите и една дума не чуха. Със сигурност са решили, че е безинтересен. На кого му пука аслъ за супер нинджи.

# 123
  • София
Всъщност няма никакъв личен едит на Гого. Нищичко, освен това, че бил супер нинджа. Велислава разказваше при Неделчо и Туджаров, че той често им разказвал истории, бил млад, но с много богат жизнен опит и преживявания, само дето зрителите и една дума не чуха. Със сигурност са решили, че е безинтересен. На кого му пука аслъ за супернинджи.
Да, той изпъква на арената и там му отделят време дори и след битки, но ако не беше толкова по-добре подготвен, че да не могат да го игнорират, монтажът му щеше да е 1:1 с този на Валери, от когото също нищо не чуваме. Главните герои са трима: Алекса, Жени и Филип, но последните двама получават синхрони най-вече покрай разделението в племето и "борбата" за надмощие по между им, докато Алекса говори само за себе си и това как той се чувства, че и другите говорят само за него от ден първи. Sweat Smile

Последна редакция: пн, 10 окт 2022, 18:00 от La Vikinga

# 124
Всъщност няма никакъв личен едит на Гого. Нищичко, освен това, че бил супер нинджа. Велислава разказваше при Неделчо и Туджаров, че той често им разказвал истории, бил млад, но с много богат жизнен опит и преживявания, само дето зрителите и една дума не чуха. Със сигурност са решили, че е безинтересен. На кого му пука аслъ за супер нинджи.
Мъка, мъка…От Гого може да се извади история тип Марко Поло, ама де акъл за толкова…дребвите балкански страсти, голите модели, триъгълници те и петоъгълниците, както и къде си простираш гащите са нашата тема…

# 125
  • София
В БГ не бих се водила толкова от едита. Тук се търси повече сензацията и сеира, докато отвъд океана наистина се опитват да изградят образ на победителя и да му отделят достатъчно време, за да не се чудят после зрителите защо точно тоз е взел та спечелил. То и затова Гого, на когото не отделят толкова време, е по-харесван от тези, които ги дават нон-стоп, ама обикновено като се излагат Joy Поне така се надявам де, защото не ми допада Алекса, а и го намирам за средна работа в игрите Sweat Smile Признавам си обаче, не съм от тези педантите, които толкова внимателно следят едитите (и често отгатват победителя далеч преди финала), та може и да бъркам генерално.

# 126
Освен това може и много поучителни истории да се извадят, да се даде хубав пример на децата. Ама селските разправии получават цялото ефирно време. Всъщност не, че са длъжни, де - това си е частна продукция, но нали все за чест и воля плямпат водещите....
Абе по-добре без едит да го оставят Гого. По-добре си е така.

# 127
  • София
Ох, отсега чувам Ралица: Ти беше като лъв на арената. Никой не можеше да съперничи на нинджата на сезона. Но миг невнимание и Валери/Зорница/Илиян/(друго случайно име), нареди пъзела си по-бързо от теб. Би се достойно, но това са Игри на волята и нищо не е сигурно до самия край!

Или: Кутията на Пандора отреди ти да си тръгнеш, въпреки че спечели.

Всичко очаквам от сценария. Unamused

# 128
  • Другата България
Аз като казах, че ми "намирисва" идването за постоянно тук на двойката Елица-Алекса, имах предвид точно него. За нея е ясно, че няма да е победител, това от самото начало ми беше ясно.

# 129
Благодаря за новата тема и за екстрите към нея! 🤗
Капитани при червените и жълтите - Мира и Жени. При сините - Илиян (не мисля, че ще пуснат кокала).
Сините в резиденцията, а червените ще търсят нова джанка на реката.
Ще го видим Георги докога ще хапва пред останалите. 🙂 Георгос само два пъти го видяхме (на плажа и в колибата), ама защото го изловили, че тайно давал храна на останалите... и също толкова тайно привилегията му секнала.
И за финал много готино изказване на Атанас: "Никой не е надиграл играта.". Wink

# 130
  • Дубай
Като цяло едита на Гого се върти около арената ...да, добър е в игрите ,но мисля ,че на всички би било интересно да чуем и нещо за живота му,но къде ти.За жалост в бг се толерират интригите ,караниците ,схемите ....драма ,ала  драма все едно някой е хвърлил топа и  леките свалки.

# 131
И за финал много готино изказване на Атанас: "Никой не е надиграл играта.". Wink
Да се чете като "Никой не е надиграл продуцентите". Simple Smile

# 132
Ако подарят победата на Алекса, самият факт, че Гого е в приятелски отношения с него след  целия цирк, който гледаме, говори много за Гого. То не че има къде да се издига повече в очите ми.. Heart Eyes
Освен калистеника, ако обучава как се постига дзен състоянието му, аз съм първа записана! Blue Heart

# 133
От интервюто на Веселина в На Кафе:

Много се е забавлявала в племето, като и голям процент другите да се забавляват е била тя, но не ни е показано.
В живота е бойна жена и ако някой я подразни много, би го набила 😅 Радва се, че не е скочила на някой, докато е била вътре.
Мнения за някои участници:
Звезда - страхотен човек, станали са си близки. Любимата и жена от тези с които се е запознала там.
Зорница - започна да се смее, когато Гала каза името и. Много и се е радвала. Инато, сладко човече, с големи претенции.. Поскъсала и е нервите, но Зори си е Зори.
Елица - голямо разногласие между същността и на жена и спортната и натура.
Алекса - готино момче с чувство за хумор. Много са се забавлявали.

За фаворит не я питаха.

# 134
Сега като спомена погледнах резултатите.
Много любопитно - най-малко отрицателни гласове имат Лефтеров и Фейгин - по два.

Общи условия

Активация на акаунт