💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 739
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Другата България
Скрит текст:
Поведението на Алекса си беше абсолютно проява на много слаба психика и паника. Толкова се стресна от собствената си посредственост, че реши как всички трябва да са ужасени. Само че това е игра и не мисля, че всички трябва и са длъжни да я приемат толкова насериозно. Дори напротив. Жени и Алекса толкова сериозно са я приели тая игра, че не могат да й се радват, да й се наслаждават.

Какъвто и да е Касим, човек е, избран е. Никого не е прецакал, никого не е нагрубил. Той е в това шоу и ако не ти харесва го номинираш, ще излети.  Да направиш коментар само за него пред всички, знаейки че половината от това племе за срещу него, след като си и заявил, че ще го номинираш - това не е приятелски, треньорски съвет, просто типична проява на безсилие пред собствената ти неспособност. За да се почувстваш силен, намираш си слаб за сравнение.

Аз на Жени за Фифо не се дразня, нямам никаква идея и защо всички толкова й се дразнят. Фифо от първото си стъпване в тва племе не ги брои за нищо тия жени, които са в уникална физическа форма и се показват абсолютно наравно в игрите. Ако не броим малоумните халки, никога не е имало момент, в който жените на това племе да са го забавили и все пак Фифо великомъченика пак обеснява как щял той да минава два пъти, говори в тяхно присъствие все едно ги няма.

Жени също не е виновна за Чакала - виновни са той и Фифо, че предпочетоха да си мерят егото с Алекса вместо да победят битка, в която имат тотално надмощие. Отношението й към Михаела и Ралица беше много зле. Не може да се изненадва, че хората, които е цанила за заколение се опитват да се спасят.

Скрит текст:
Валери си заслужи изгонването. Тоя пъзел, ако не можеш да решиш - нямаш място. Това е 4ти сезон, всички знаят че има пъзели и че често са решаващи.
От чисто любопитство питам.
За двата болднати абзаца.
Може ли пример за “уникалната физическа форма“ на Евгения? В смисъл - пример за физическа битка, многокомпонентна, в която тя да се е представила поне на 1/3 на нивото на ...дори не съм ги броила битките на Филип, дори и на Чакалов /визирам и тези, в които беше резерва/. Наистина ми е интересно на какво се базира мнението за “уникалната форма“. Що се отнася до говоренето, той говореше отстрани, с Лефтеров, дори не дадоха къде точно седят, докато дружинната и свитата ѝ се бяха излегнали под навеса. Това беше диалог между двама човека, не монолог за пред публика с цел подценяването ѝ.
За втория абзац - кога и къде Фифо си е мерил егото с Алекса? На коя битка?

# 1 231
Тя и Жени от известно време виси на края на играта и чака пъзела. Е може да поплува малко но изобщо не сме я видели в силова много компонента битка

# 1 232
  • Буркина Фасо
е как ? ...  в последната битка за територия Джафи се раздаде напълно.
беше постоянно в бойна готовност да реши пъзела, но ... другите от племето
не и дадоха  възможност. Smiley

# 1 233
Посредствен играч и агресор в предаването, лентяй и паразит в живота. Това е Алекса Hug

Определено не е посредствен играч! Какъв е в живота едва ли знаете вие и аз ...Знаем от визитката му, че е "7-кратен шампион на Сърбия по борба". Това веднага оборва твърденията ви.
 Не одобрявам поведението му в определени моменти, противоречи си, говори едно, а прави друг, но не е и това, което пишете.

Интересното е, че се възмущавате, че е груб ..., а в същото време с подобно изказване по какво се отличавате от него?! Би следвало да му симпатизирате, имате общи черти Grinning

# 1 234
Скрит текст:
Поведението на Алекса си беше абсолютно проява на много слаба психика и паника. Толкова се стресна от собствената си посредственост, че реши как всички трябва да са ужасени. Само че това е игра и не мисля, че всички трябва и са длъжни да я приемат толкова насериозно. Дори напротив. Жени и Алекса толкова сериозно са я приели тая игра, че не могат да й се радват, да й се наслаждават.

Какъвто и да е Касим, човек е, избран е. Никого не е прецакал, никого не е нагрубил. Той е в това шоу и ако не ти харесва го номинираш, ще излети.  Да направиш коментар само за него пред всички, знаейки че половината от това племе за срещу него, след като си и заявил, че ще го номинираш - това не е приятелски, треньорски съвет, просто типична проява на безсилие пред собствената ти неспособност. За да се почувстваш силен, намираш си слаб за сравнение.

Аз на Жени за Фифо не се дразня, нямам никаква идея и защо всички толкова й се дразнят. Фифо от първото си стъпване в тва племе не ги брои за нищо тия жени, които са в уникална физическа форма и се показват абсолютно наравно в игрите. Ако не броим малоумните халки, никога не е имало момент, в който жените на това племе да са го забавили и все пак Фифо великомъченика пак обеснява как щял той да минава два пъти, говори в тяхно присъствие все едно ги няма.

Жени също не е виновна за Чакала - виновни са той и Фифо, че предпочетоха да си мерят егото с Алекса вместо да победят битка, в която имат тотално надмощие. Отношението й към Михаела и Ралица беше много зле. Не може да се изненадва, че хората, които е цанила за заколение се опитват да се спасят.

Скрит текст:
Валери си заслужи изгонването. Тоя пъзел, ако не можеш да решиш - нямаш място. Това е 4ти сезон, всички знаят че има пъзели и че често са решаващи.
Може ли пример за “уникалната физическа форма“ на Евгения? В смисъл - пример за физическа битка, многокомпонентна, в която тя да се е представила поне на 1/3 на нивото на ...дори не съм ги броила битките на Филип, дори и на Чакалов /визирам и тези, в които беше резерва/. Наистина ми е интересно на какво се базира мнението за “уникалната форма“. Що се отнася до говоренето, той говореше отстрани, с Лефтеров, дори не дадоха къде точно седят, докато дружинната и свитата ѝ се бяха излегнали под навеса. Това беше диалог между двама човека, не монолог за пред публика с цел подценяването ѝ.

Този потребител ми се струва,че се е регистрирал само за да защити Евгения и да нахейти Филип.Жени ти ли си ? Sweat SmileТа логичен и обоснован отговор едва ли ще получиш това ми беше мисълта.Smile

# 1 235
Аз пък се надявам Елица като гледа сега ИВ да се засрами малко и да и дойде акъл, че точно любимия я направи за смях. Тя толкова сълзи изрева, толкова пъти се издъни да каже на племето си как иска да губят, че той да дойде при тях, после как като спечели капитанската ще си вземе награда за нея и Алекса. А той какво направи? Не отиде при племето им, изтъргува любовната им история за 200 гроша за лична употреба, после се раздава за племето си и каза, че е отборен играч и не му трябват лични награди за него и нея. Направо я заби в земята. Тя ако беше подходила така отначалото много хора щяха да и симпатизират да спечели формата. И без това отдавна чакаме жена победител. Пък те и двете с Женя са подготвени, ама се издъниха тотално пред камера. Дано е по сценарий подплатен с хонорар, че иначе язък...

# 1 236
  • София
Две момичета в метрото до мен - тийнеджърки, обсъждат разпалено отпадането на Валери. Според мен ниската възраст на каста този сезон допринася за още по-голяма популярност на формата сред тийнейджърите, голяма част от моите колеги (в средата на 20-те) също гледат.

# 1 237
Здравейте, страхотна  е темата;
Имате ли линк към instagram или faceb на Гого?
Харесах много Гого и Фифо /втория защото Джаферович го мрази/
Самата Джаферович ми е трън в окото от ден 1;

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 12:42 от Наоми

# 1 238
Не го подценявайте Касим за пъзелите.

Звездата я имаме вкъщи и не е лесна за нареждане, ако не си я разучил предварително.
 За кулата от четири кубчета с цветни страни да не говорим. Абсолютно невъзможно ако не е предварително научена наизуст, и пак има много за съобразяване, защото цветовете може да се разменят спрямо оригинала (има го в интернет). Така, че съм 100 процента сигурна, че Женя, Касим а най-вероятно и много други са разучавали тези пъзели предварително. Виж за картинките просто трябва да ти се удава.
Но все пак Касим заслужава адмирации за наредената кула и звездата.

# 1 239
Реших да сравня визитките на двамата „ опоненти“:
Слагам в спойлер да не досаждам.
Скрит текст:
Касим, 21г., Русе, Тик Ток звезда; Най-голямо постижение: Разкодиране на морзов код. – представям се колко е трудно да се въведе информацията н гугъл и да излезе резултата- това е тризначен символ, нищо особено, но вероятно сам си го е открил; Хобита и интереси: Логически пъзели и шантави скечове.; Винаги е искала (тук редакторите на нова му говорят в женски род): Да направи преход с моторна шейна.; много красива мечта Мото: „Животът е твърде кратък, затова носи папийонки.” – Касим си има опит за свой стил и публичен образ
Алекса, 25г., Белград Шампион по борба ;Най-голямо постижение: 7-кратен шампион на Сърбия по борба. (сега си представете как се е представил там, за да не го включат в състезание???!); Хобита и интереси: Да играе видеоигри и да пее; Винаги е искал: Да запише песен; Мото: „Напред и нагоре!”- стандартно, нищо оригинално
Можете да плюете по Касим колкото искате, но човекът се бори- излезе дори срещу Жени, но добро възпитание му попречи да я довърши. Дали има аршин за възможностите си- изглежда не, но често е пренебрегван от групата и слаган в категорията неможещи. Не винаги оправдено. Има мисъл при номинациите. Дръж се Касим!

# 1 240
  • До морето
Е, звездата Фейгин я нареди почти изцяло сама. Какви адмирации за Касим?! Той сам подскачаше невярващо от радост като тя нареди някое парче.

# 1 241
  • Другата България
Joy
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:
Този потребител ми се струва,че се е регистрирал само за да защити Евгения и да нахейти Филип.Жени ти ли си ? Sweat SmileТа логичен и обоснован отговор едва ли ще получиш това ми беше мисълта.Smile
Blush Да, това ми е ясно, но не мога да подмина, когато се пишат пълни глупости, любимец може да се защитава и аргументирано, без да си измисляш, или да се опитваш да внушаваш несъществуващи факти и обстоятелства. Филип си мерил его с Алекса? Joy И да, Жени не е виновна за изгонването на Чакалов, виновни са пионките ѝ, тук може и да се съглася. Те и си го признаха, но - и за това е виновен Филип пък! Този лош Филип е виновен за всичко, дори и за това, което НЕ се е случило, но ще се случи.

# 1 242
Е, звездата Фейгин я нареди почти изцяло сама. Какви адмирации за Касим?! Той сам подскачаше невярващо от радост като тя нареди някое парче.
Абсолютно. Касим държеше едната част и чакаше Фейгин да му каже накъде да я завърти

# 1 243
  • Където морето целува небето...
И кулата и звездата, както и пъзелите с разместване, тези като пирамида и кулите на Ханой, и подобни си имат начин на решаване. Може да се научи и от интернет какъв точно метод се използва за всеки. Та ако Касим претендираше за цар на пъзелите, можеше поне да потренира малко с тях. Продават се. Вярно, че на терен е друго и може да се панира, но не е цар! Снахата беше по-добра от него на звездата.

# 1 244
На всички възмутени от Алекса спрямо Касим(подчертавам конректно показаното снощи; как го питаше защо не е гласувал за него и мен ме подразни) им пожелавам да имат на работното място един такъв мил, сладък колега, който не допринася изобщо за екипната работа, все е стресиран, има нужда от успокоение, много често ви бави и дъни и трябва да замитате след него. Иначе е супер симпатяга, по купоните е пръв, свястно момче е. Да видим тогава дали ще ви е така приятен и няма ли да му направите забележка? Аз съм била много пъти в тази ситуация и ще кажа, че не е приятно. Понеже тези дето отнасят работата им се трупат нерви и умора и излизат балами, а други се помотват сладко и са все в настроение.
Цецо също бави племето, но той е от коалицията на Алекса, ясно че няма да го критикува пред другите, пък и ако трябва да сме откровени Цецо заявката си как ще помага с "груба сила" я изпълнява в повечето случаи, а Касим с "богът на пъзелите" в повечето - не.

Общи условия

Активация на акаунт