💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 588
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 1 725
  • Другата България
Грозна работа.
Гнусна по-скоро.
Това изглежда в пъти по-добре:

# 1 726
Джаферката някога ще участва ли в многокомпонентна игра заедно с простосмъртните, или само ще опъва баджаци на статични постове до финал?

# 1 727
  • София
Понеже анонсирах предстоящите топ анкети за най-комплексните състезатели на терен, още малко разяснения.
Петък вечер ще се публикува анкетата за жените, а в събота вечер за мъжете. Като кавалер давам път на дамите, а и след снощния епизод те си го заслужиха.
Искам обаче да помоля, за безпристрастност!!! Махнете розовите фенски очила за Фифо, Гого, Фейгин, Мани, Барни и т.н. Нека сме обективни от това което сме видели от началото на сезона дотук в игрите.
По същия начин ще помоля и тези, които не харесват цитираните по-горе (случайно ги назовах тези имена, това касае целия каст) да не ги пренебрегват само защото не ги харесват заради други неща (излъчване, поведение и т.н.).

Гледа се:
Плуване ; бързина ; издръжливост ; сила ; ловкост ; баланс ; стрелба ; мислене на терен (иновативност, стратегическа мисъл) ; логически задачи

Благодаря! 😊

За играчите, понеже съм сигурен, че ни четат, не ни се сърдете, когато има обиди или неистини. Ние сме обикновени фенове, а вие сте нашите герои, които ни развличат от ежедневието.
Който не е бил там, той не знае. И да, лесно е пред дивана!

Та за тази анкета понеже може да има обидени, защо са с малко проценти, да кажа, че една такава анкета е чисто аматьорска и не е представителна извадка. Освен това е субективна. И не толкова заради пристрастията (надявам се да са сведени до минимум), а защото това е шоу, а не е олимпиада.
А и много играчи не сме видели на елиминационен сблъсък, да видим там как ще се държат, защото има голяма разлика между отборна игра и директна игра за елиминация. При дуела и психиката е много важна и на преден план даже. Също така не сме видели доста играчи в игри, които не са силни за тях и обратното важи в пълна степен.

Ами това беше!

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 18:40 от Diavolo

# 1 728
Моля следващата корица да е тази 👺

# 1 729
Аз предлагам следващата снимка да е отборна, на целият отбор и ако може да е на червените, Непобедимите. Може и една анкета да се направи, на кой отбор да е следващия тапет!

# 1 730
Дяволче, предлагам на следващата тема тапета да е със някой от отбора на Непобедимите, само жълти и сини слагаш досега.
Скрит текст:
Или поне да не е на някой мъж!
Е айде сега. Що да не е мъж.  Джафи ли да сложи. Жена и половина.  Или Звезда. А може и ревлите. И двете заедно. Недей така. Гого го няма цяла седмица.
Цяла, ама си мълчим и не мрънкаме 🤣

# 1 731
  • София
Според вас какъв трябва да е профила за ''перфектния играч'' за формат като ИВ? 🙂
Такава дискусия имаше тук ==> https://www.youtube.com/watch?v=YEDWaTDifGY

Ще се спра на мъж, защото все пак досега не сме имали жена победител, а и някак си ми е по-лесно да си го представя (но то реално и за жените важи същото).

Ръст колкото Юлиян/Пламен от сезон 1. Или малко над Филип.
Телосложение - някакъв микс между горно цитираните и Гого
Понеже снощната игра ни е още прясна искам да напиша нещо, за което забравих, а и не бе споменато:
Филип е по-тежък от ''маймунките'' (Гого, Алекса, Мани, Елица - т.е. тези които ни удивиха с бързината си), но се справи не по-лошо и бавно. Малко по-висок е, а и е по-тежък, с по-развита мускулатура и тежки крайници. Т.е. за него да балансира на куба бе много по-сложно, същото важи и за въжето и за торнадото. За Генчо бе още по-тежко, но се справи (падна два пъти от куба, но все пак добре мина), но не го видяхме на торнадото.
Т.е. ръст: малко над Фифо и не повече от Юлиян
Тегло: около това на Филип
За мен профила да си машина за победи е този.

Играча на 1-во място трябва да е издръжлив. Но не за сметка на бързината. Трябва да се тренира скоростната издръжливост или най-тежкото нещо в спорта.
Колкото и да си ловък, сръчен, иновативен и т.н. ако нямаш силно кардио нямаш шанс.
Но трябва да имаш и сила. Пак справка Фифо и играта му с Аспарух. Колкото и да харесвам Гого, не знам дали би издърпал тази 70 кг. шейна по пясъка толкова много пъти.
Но не трябва силата да е за справка на пластичността. За това обаче от значение са и ръста и килограмите
Идеални спортове за този формат:
Спортна гимнастика ; Калистеника ; Кросфит ; Лека атлетика ; Водни спортове ; Бойни спортове ; Екстремни спортове ; Тенис

Вие сте, това бе от мен набързо ==> 😊

# 1 732
Поразителна прилика с Jabba the Hutt. Затова сигурно й викате Джаба всъщност 😃

Моля следващата корица да е тази 👺

# 1 733
  • София
Какъв да е тапета се решава еднолично от мен, т.е. имаме диктатура, тип Алекса. Референдуми не се допускат. 😀

# 1 734
  • Другата България
Участници на чалготека.

# 1 735
Габчето е по-активна по снимки и събирания отколкото беше в предаването. А имаше потенциал.

# 1 736
Сините преди Алекса: разпасана команда, тупани в битките, 3 поредни седмици на реката; сините след идването на Алекса: валяк на арената, 6 поредни победи (+ 3 капитански). Факти. Обаче според форумните психолози Алекса не бил добър мотиватор и не се правело така. Мдааам, когато разбирачите говорят и фактите мълчат.

# 1 737
Да има стратегическа мисъл, защото това може да реши победата в дадена игра. Може да се забави с нещо 30 секунди, които да му донесат после 2 минути преднина. Wink

# 1 738
Какъв да е тапета се решава еднолично от мен, т.е. имаме диктатура, тип Алекса. Референдуми не се допускат. 😀
Ъъъъ да ям може ли? Щото ако сложиш Джафа или Звезда ще ми приседне

# 1 739
  • Другата България
Сините преди Алекса: разпасана команда, тупани в битките, 3 поредни седмици на реката; сините след идването на Алекса: валяк на арената, 6 поредни победи (+ 3 капитански). Факти. Обаче според форумните психолози Алекса не бил добър мотиватор и не се правело така. Мдааам, когато разбирачите говорят и фактите мълчат.
Прибавям само и: “А продуцентите “.
Така де, а иначе съм съгласна с теб, само ако можех да повярвам на естествения ход на нещата.....

Общи условия

Активация на акаунт