💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 588
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 1 770
Елица има много сериозни дефицити в изказа си.
И наистина не може да оцени трезво представянето на Генчо на арената. Единственото му качество - чест ...

# 1 771
Лично за мен Елица<Генчо.
Тя и нейната пандичка много ме дразнят

# 1 772
Сериозно Елица българка ли е? Или това момиче има някакъв говорен дефект,не знам обаче това извинение ,че живеее в Сърбия и забравила българския  не на мене тия.Нелепо звучи като почне да говори.

# 1 773
В интерес на истината Генчо също не оценя Елица.

# 1 774
  • Варна
Ще е много тъпо, ако не номинират Звезделина, отдавна няма място там. Не симпатизирам на Елица, но в играта се справи супер, не мога да не го отрека.

# 1 775
Елица е бясна на Генчо, само защото той първи на души че влязат ли двамата с Алекса в едно племе, ще са винаги два гласа. И се възпротиви гласно на това.

# 1 776
  • Другата България
Трудно ми е да преценя дали толкова си може, или е друга причината.
Звезди прояви наченки на мисъл.
Поредна добра проява на Генчо.

# 1 777
Айде Звезди и Генчо на Елиминации

# 1 778
Елица не вярвам да е българска. Толкова пък дефицит....
Генчо добре постъпи.
Ама Зори, Зори....

# 1 779
Звезделина с тази кърпа на главата и в близък план прилича на представител на малцинството.

# 1 780
Като почнат да се обясняват на тези съвети, да въртят очи и да играят веждите (особено Елица) и ми приличат на латиноамериканска сапунка. Телемундо да ги спонсорират.

# 1 781
  • София
Звезделина може и да не е "звездата" на битката, но се изказва доста на място.
Генчо също говори разумно.

# 1 782
То и Зорито малко като СОПЧЕ,аз не знам до поколение ли е,до що е? Буквално изглежда сякаш младежта не може да говори,да се изразява,малко като зомбита са .....Жалко, наистина жалко😔

# 1 783
  • София
220 мнения имам да чета, дано успея да наваксам. Генчо е много настъпателен и то към погрешния човек - Зорница, освен това звучи сякаш се е предал.

Частта, в която обаче водещата застави участниците да посочат Елица за звезда на битката, ако се беше случила в племето на "Безстрашните", Facebook щеше да се срине.

# 1 784
Хахаха Зори чак сега видяла Гената за пръв път...Точно помислих ,че това ще е най- скучния съвет на червените от началото на ИВ и хоп Зори и Генча със завършващ диалог.😁😁😁

Общи условия

Активация на акаунт