💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 882
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 1 860
  • София
И в други сезони е имало битки с неравен брой играчи - без такива на "скамейката", не е честно, но не е прецедент.

# 1 861
Благодаря на всички!
Джаферката успя ли вече да измрънка нещо против Филип? Или има време до края на епизода 😃

# 1 862
  • Другата България
Цветан: “Аз само казвам.....“
Алекса: “Не казвай!“

# 1 863
  • Бургас
Играта е обречена за сините изначално.

# 1 864
това Жени какъв го играе?Интригантка и трупче. Тя само седи и чака пъзели.
Жена със самочувствие до небето, без грам покритие

# 1 865
Благодаря на всички!
Джаферката успя ли вече да измрънка нещо против Филип? Или има време до края на епизода 😃
Единствено, не искаше да е с него на пъзела, защото със Лефтеров се чувства по-сигурна, но не се е заяждала.

# 1 866
  • Където морето целува небето...
Искам най-накрая сините на съвет и Цецо и Касимката аут, а ако може тройна елиминация, че и Звезделина с тях.

# 1 867
Не е лоша играта, като се абстрахирам от тегленето в началото.
Но ми идва леко скучна за гледане на мен лично.

# 1 868
Гого е всичко, което Алекса му се иска да бъде. Много е далече обаче.

# 1 869
Благодаря на всички!

Отряза го при желанието му да реди пъзел с нея и реши да заложи на сигурното с Лефтеров понеже няма комуникация с Фифо ;D

# 1 870
Е има някакъв баланс за отборите-вчера пъзелът на сините беше в голям процент нареден предварително- рядко продукцията допуска подобно фрапантно предимство. Да припомня- предимството на Илина от жълтите пред превъзхождащата я Виктория на елиминационната битка с канутата, беше една верига при крана в кануто за Вики- т.е. нищо.
Днес пък трябва да участват с всички 7 човека…може още по-големи герои и рекордьори да станат ако бият.

# 1 871
Нямам спомен дали и предните сезони бяха вързани за глезените, ама това ми се струва доста опасно.

Е, то едно е спечелено предимство като при пъзела, другото е даден подарък от продукцията.

# 1 872
Цветан: “Аз само казвам.....“
Алекса: “Не казвай!“

Алекса Мутафчийски

# 1 873
Е браво на сините, въпреки очеизвадното преимущество на жълти те са само секунди след тях.
Но Продукцията пак измисли пост за Джаф, за да не и се налага да вмъква снажната си снага в лабиринта. А за Цеци не може той ще се сгъва на четири като шивашки метър.😊

# 1 874
  • София
Алекса държи такъв тон на Гого, въпреки че той каза, че е сбъркал указанието и се е поправил.

Общи условия

Активация на акаунт