💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 588
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 100
Най-много се раздадоха Фифо и Илиян 🤣 Такава чупка в кръста не всеки я умее🤣🤣🤣

Илиян дори се опита да откъсне главата на Цецо само и само да не падне 🤣 Това се казва отдаденост в играта🤣

Забравих да отдам заслуженото и на детеродната поза на Касим 🤣 Машина🤣

# 2 101
  • София
Ще обясня по въпроса за лайфа и Алекса.

Чакала се възмути, не точно от самата постъпка на Алекса, а че си противоречи с образа, който гръмко се опитва да наложи, че е против коалиции, един чист, възвишен, над нещата, всичко за племето, а накрая точно той изкочи с най- опасната стратегия.
И Лефтеров, Мирелка и Илиян се съгласиха.

# 2 102
Справедливо решение на продукцията да даде битка за жълтите. А и все пак да не рискува готвения за финал Фифо. (леле тоя Фифо ако ми бутне на финал Гогича, и аз ще започна да плюя по продукцията)))
Ако Мани и сие се вържат на Алекса,  директно  я обявявам за един от най-глупавите играчи на всички сезони и спирам да и симпатизирам. Ще бутнат Илиян и Касим и после са те двете . Противната Виктория, е най-голямата схемаджийка там. Безполезна, груба , напрягаща и зла .
За жълтите Джеферович допринесе много за спасението им , първо със преднината която им даде и второ с бързото нареждане, не съм чела хейтърите , но сто процента са принизили заслугата и ( може би колът на Джеферович е подставено лице н а продукцията който я държи и дърпа...предполагам, и по странни неща чух ))
При червените всичко е както ми се иска . За мен Генчо явно саботира игрите -в стил ако не ме признавате зьа Господ , аз пък няма да играя . Много искаше да натрие носа на Елица на торнадото ,което е отказал в посл;едния момент- но изненада
1.Ако някой е готвен за финал,това определено не е Филип
2.Евгения пусна кола 10 секунди след Виктория,за какво предимство изобщо говорим тук 🤣.А спрямо пъзела за такъв,който тя обяви ,че знае да направи няколко грешки е срамота
3.Здравей Ваня 🤗

# 2 103
  • София
Аз изобщо нямам против сървайвърски ходове, имам против, когато се правят от хора, които говорят против стратегии и коалиции, докато афишират силни и достойни играчи. И когато се одобряват от хора, които плюят против такива ходове на участници, които не харесват, ама после изведнъж почват да хвалят любимците за същото. Виктория не прави за пръв път такъв ход, тя така си играе от началото, въпреки високопарните приказки за номинации на база игри. Сега придоби нова сила с Алекса и вече е готова да среже слабия Цветан. Тук Алекса я спря, защото Алекса също гледа коалициите, но той е слаб в манипулациите и се изложи пред Мани. Булинга не работи при всички.

# 2 104
Честно казано и мен промото ми говори, че Цецо ще отърве кожата, обаче ще е изнервен и вбесен, че са му казали как е слабо звено. Обаче все пак гласувах за тях с Касим номинирани понеже не вярвам, че четворката ще са толкова глупави да не гласуват заедно за Цецо. И оттам си остава от снощи предположението ми - Звезди спасена за жалост, Цветан отпаднал, после Генчо бие Касим и прибира 100 гроша. Иначе битка Звезди-Касим ще е топ за гледане Joy
Цветан за мен е добряк от гледна точка, че е търпелив и първосигнален - и каквото си мисли, си казва, но бързо му минава. Не е злобен. Много изцепки направи най-вече от сляпа отдаденост към Вики.
Аз даже бях впечатлена снощи как добре се справи в битката Цецо. Очаквах да е доста по тромав, особено на въжения лабиринт. Реално за мен Алекса с пришпорването и после Мани издъниха веригата, а не Цецо и Касим. Иначе бяха обречени по начало с 2ма в повече и то в яко несъответствие по ръст, размер на крачката и координация.
Относно Виктория - тя измисли единствения вариант да спаси Цецо - не се е отказала от него. Просто Алекса, който вечно е най и все той трябва да ръководи издъни нещата - първо искаше да прокарва безумната идея как той ще гласува с Мани и Фейгин за Касим, а видиш ли Виктория ще номинира Цецо...После като се оплете каза как всички трябва да гласуват за Касим, пък той така или иначе ще си избере Цецо за втори номиниран.

# 2 105
  • София
Ами сеир ще има, щото много хора бъркат желаното с действителното си положение в играта. Виктория на първия съвет на сините изпадна в нервна криза, затова че е номинирана. Сега очакваме и Цецо да изпадне в нервна криза.
Нямат достатъчно гласове, но бих пратил баш Виктория и Цецо накуп. Тотално безполезни са. Дажи бих оставил Каската на този етап.

# 2 106
Най-големият проблем на днешното поколение е, че нямат НИКАКВА реална преценка какво могат и какво не. Нито Касим, нито Цецо имат връзка с кораба майка. Трябва някой да им го изкрещи в очите, за да схванат.
Цецо като не издържа на калориен дефицит да беше отишъл в Мастър шеф, не в Игри на волята.
Никой, особено дребен, не е длъжен да му влиза в положение. Тук не е бялото братство, всеки да обича ближния и да черпи енергия от Слънцето. Тук е борба за 100 000лв и като не ставаш, отпадаш.

# 2 107
  • Другата България
Скрит текст:
Честно казано и мен промото ми говори, че Цецо ще отърве кожата, обаче ще е изнервен и вбесен, че са му казали как е слабо звено. Обаче все пак гласувах за тях с Касим номинирани понеже не вярвам, че четворката ще са толкова глупави да не гласуват заедно за Цецо. И оттам си остава от снощи предположението ми - Звезди спасена за жалост, Цветан отпаднал, после Генчо бие Касим и прибира 100 гроша. Иначе битка Звезди-Касим ще е топ за гледане Joy
Цветан за мен е добряк от гледна точка, че е търпелив и първосигнален - и каквото си мисли, си казва, но бързо му минава. Не е злобен. Много изцепки направи най-вече от сляпа отдаденост към Вики.
Аз даже бях впечатлена снощи как добре се справи в битката Цецо. Очаквах да е доста по тромав, особено на въжения лабиринт. Реално за мен Алекса с пришпорването и после Мани издъниха веригата, а не Цецо и Касим. Иначе бяха обречени по начало с 2ма в повече и то в яко несъответствие по ръст, размер на крачката и координация.
Относно Виктория - тя измисли единствения вариант да спаси Цецо - не се е отказала от него. Просто Алекса, който вечно е най и все той трябва да ръководи издъни нещата - първо искаше да прокарва безумната идея как той ще гласува с Мани и Фейгин за Касим, а видиш ли Виктория ще номинира Цецо...После като се оплете каза как всички трябва да гласуват за Касим, пък той така или иначе ще си избере Цецо за втори номиниран.
Точно това имам предвид. За Цецо, а и за останалото. Затова и писах снощи, че Виктория е умно момиче и надали тази отдаденост не я е усетила, просто трябваше да сложи разделителната линия много по-рано. Сега хем вижда, че идва моментът Цецо да е номиниран, хем не ѝ се иска това да стане именно защото някак и тя е привързана /вероятно/ към него като човек, нищо повече. Трудна работа. Все пак в случая тя избира, вероятно ще избере рационалното пред емоционалното, и това я прави по-различна от Цецо, той не би го направил. Може и затова да е ядосан.

# 2 108
Тъй като съм сигурна, че има желаещи да знаят(особено за любимецът), Гого е роден на 10 март, също като Валери. Simple Smile

# 2 109
  • София
Виктория е повече стратегически привързана към Цецо и много добре знае, че след него изхвърча тя.

# 2 110
  • Другата България
Виктория е повече стратегически привързана към Цецо и много добре знае, че след него изхвърча тя.
А, след появата на Алекса надали си мисли, че това ще стане. За самата Виктория говоря, а и за мен. И аз не мисля така. Има и подкрепата на Гого все пак.

# 2 111
Довечера пускат една изометрия и Касим се прибира със 100 гроша, ухилен до уши, като първия спасен Grinning

# 2 112
Тъй като съм сигурна, че има желаещи да знаят(особено за любимецът), Гого е роден на 10 март, също като Валери. Simple Smile
Уау,значи заедно ще празнуваме!
Знаех си аз,че рибите са най-готината зодия!

# 2 113

Цецо ме изненада най-много от всички с това, че не успя да се заклещи никъде и балансираше добре, а също и че побесня и почна и той да псува и дори да удря. People Eyes

За капак на финалната битка за спасение направо да пускат Генчо и Касим на играта на Аспарух и Фифо. Laughing

# 2 114
  • София
Уау,значи заедно ще празнуваме!
Знаех си аз,че рибите са най-готината зодия!
Благодаря за комплемента Simple Smile

Черпя едно кафе
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт