💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 539
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 340
Сестри,двойки до година да очакваме ли баба и внучета в предаването ?😀

# 2 341
  • Другата България
Горкото Зори, горкото то! То не може да вдене изобщо какъв ход направи Гената....
А, за пореден път и Гената се изпусна : “Следващата седмица като слеят племената....“
Ееееех, Тупарев, Тупарев....

Я, накрая и Йори си го каза! Че целта ѝ е постигната - Леонсио е вътре и побеждава. Тази вечер да не е вечер на откровеността?

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 21:57 от Merri_An

# 2 342
Защо Генчо мисли, че ще получи 200 гроша, а не 100? Или просто така го каза.

Той вече има 100 от Куков, мисля че смяташе общо колко ще има накрая.

# 2 343
Охо ,играта на Мартин и Паулина от  миналата година .

# 2 344
Какви са тези грошове? Как точно им помагат?  Не съм гледала минали сезони на ИВ.

# 2 345
Зори слушайки Генчо

# 2 346

Той вече има 100 от Куков, мисля че смяташе общо колко ще има накрая.
Напълно съм забравила значи. Благодаря!

# 2 347
Касим не го виждам изобщо в тази игра...

# 2 348

А, за пореден път и Гената се изпусна : “Следващата седмица като слеят племената....“
Ееееех, Тупарев, Тупарев....

Еми то с тези двойни елиминации мисля, че вече всеки си е направил сметката, намаляват хората за да следят племената -очевидно е, че остават седмица, максимум две, всички знаят каква е идеята....

# 2 349
Някой много точно го каза преди малко- Гената знае как се играе тая игра. Това е стратегия, която си е готина за гледане. Той така или иначе в това племе е все на шиш, с вдигнат мерник. ПарА си трябва. Предпочитам такава тактика пред коалиционни партньори. Отделно добре се обосновава пред племето си, винаги е до болка прагматичен и прав.

# 2 350
Ще получи само 100, но той смята и собствените си 100 гроша, които спечели от битката с Куков.

# 2 351
Какви са тези грошове? Как точно им помагат?  Не съм гледала минали сезони на ИВ.

С тях могат да си купят гласове на племенните съвети за номинации.

# 2 352
Ако Генчо успее и вземе 100 гроша ще е Цар
ама ако не успее, ще излезе най-големия глупак.
Дано да успее разбира се. Твърдо съм за него.

Айде, Гена

Генчо си каза, ако не спечели, да си ходи и да не си губи времето повече. Човекът все пак е земеделец и му вярвам, че не иска да си губи времето в интриги.

Представям си Цецо колко гъвкаво и ловко щеше да играе тази игра, която сега предстои. Joy Laughing
До сега му съчувствах, но тотално ми падна в очите.

# 2 353
Гого, ти знаеш ли, че имаш страхотни очи! - перефраза на Дами канят и великия Стефан Данаилов.

# 2 354

Мога да си купуват гласове на съвет, предимство или имунитет и с това да обърнат играта.

Общи условия

Активация на акаунт