💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 445
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 550
Не знам дали си спомняте, но при конфликта на Гената с Куку, той беше този, който изтърси на номинационната битка, как сигурно ще паднат, щото нямало отборост. И паднаха. Ама тогава Куков му беше крив. Също някой чу ли друг освен Генчо да говори, че няма племе. Няма лошо Гената да играе със стратегия. Аз не съм му фен, но го поздравих. Но...при него е като фикс идея да очерни всички останали. Еми това не ми харесва. На всичко отгоре им приписва своите недостатъци. Точно той разпадна племето с интригите си.

И много се извинявам, но Звезда не е далеч по-умна от Зори. Това, че говори по много, ама хич не я прави интелигентна. Зори си има своите момента, но е доста по-адекватна от Звезделина. Факт е, че момичетата правят адекватна и обективна оценка на игрите. Факт е и, че както казаха Esmee и La Vikinga, ако някой недолюбван направи същия ход ще е олеле майко.

# 2 551
Зори е наивна, не тъпа.
Това към тези, които цяла вечер апелират към продуцентите, относно водещият. Не му знам името на този 😁

# 2 552
Много хубава игра. Гого и Фифо щяха да летят на нея и да са наслада за очите за гледане. Добър ход на Гената. Браво на Касим.

П.с Браво на Гого. Много обран в изказванията си и масажиращ Касим, върнал се току що от битка. Heart

Дяволо прав си. Мисля, че точно едната близначка беше на тази игра, но в 1-ви сезон игрите не бяха толкова трудни, колкото в този да кажем. Там имаше проста змейка, а тук висяща греда.

В понеделник се очертава красив епизод.

# 2 553
  • Другата България
Еми, аз те попитах за близначката още когато започна епизода.
Не, че има някакво значение, просто исках да си сверя часовника.
Благодаря все пак.

# 2 554
[quote author=AuroraBB
Да играе колкото си иска умно и да стигне отвъд края, стига да не баламосва баламите, че играе с чест и да не обвинява и хули другите,.че си играят играта
Той и Алекса , бързо намери повод да се отрече от думите си , как щял да играе отборно и пази момиченцата. Един дол дренки, лаладжии
[/quote]

Това ми е и ма мен мнението от днешната игра. Касим е посредствен , но имаше ВОЛЯ и се бореше, обаче, както става в нашта мила рОдина, хитрия, пресмелив и ехиден Генчо с подлата Звезделина не му оставиха възможност. Жалко, продължава да се излива и адмирира такова нечестно за мен поведение да си постигаш целите. Това не са игри на волята, това са игри на схемите.
  Ама и аз какво ли друго очаквам 🙃

# 2 555
  • Другата България
Всъщност, ако Генчо не беше играл така, както игра, вероятно щеше да победи....Касим.
Цецо не го виждах точно на тази игра като победител.

# 2 556
След като прочета някои от коментарите тук имам чувството ,че гледам различно предаване.😁
 Видиш ли Гената бил голям предател ,защото не паднал на четири крака ,като табуретка та да могат Трио Българка ( Ревлица, Зорка и Мирка ) да му се качат на гърба за да се изстрелят по- бърже към финала.🤔🤔🤔
 После Касимча бил голям герой ,защото един път за шест седмици се напъна да поиграе.Трябвало било той да остане ,защото видиш ли бил вече моралния победител в игрите на волята.Направо да му пишат чека за 100 000...🤨🤨🤨
 А пък Илиенча такъв мозък бил , че едва ли не той собственоръчно отстреля конкуренцията.Без видим успех засега.!😁 Ще видим и докога ,като вече са само тримата " умници "...
И най - накрая Цеци ... Той горкия бил толкова безполезен и такава мижитурка .Язък му било за 215то см...Даааа може би Мани и Фейгин барабар с Илиенча е щяло да мъкнат варели, носят дънери ,клетки и тем подобни елементи по- добре и без никакви проблеми.
 Аз сигурно не съм разбрала ,че първия етап от играта е отборен с причина и всеки има различни сили ,които да са в помощ на племето.
За това дълбоко се извинявам ,ако досега съм коментирала различни ИВ.😉😉😉

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 01:57 от Joy 05

# 2 557
Няма нищо лошо всеки да има различно мнение. В крайна сметка интерпретираме видяното волни или неволно през симпатиите си. Лошо е, когато има откровени обиди, което за съжаление не е рядко.

Мери, може би Звезда имаше шанс тогава. Пък и щеше да е доста по мотивирана. Бонус-червените щяха да са всички.

# 2 558
Никой не може да ме убеди, че да правиш мръсно и да саботираш някой е оправдано по каквато и да е причина. Така че, Звезделина си остава в графа 🤮 А хитрите лисичи очички на Генчо също не могат да излъжат

# 2 559
Joy 05 забрави да споменеш Джаферович колко много я нападаха и мразят и след като видяха промото за понеделник, че се контузва започнаха да я оревават.

# 2 560
Никой не може да ме убеди, че да правиш мръсно и да саботираш някой е оправдано по каквато и да е причина. Така че, Звезделина си остава в графа 🤮 А хитрите лисичи очички на Генчо също не могат да излъжат
Още повече, че такива особи изяждат мястото на някой който нистина щеше да играе, а не да го раздава подлога. Абе ще го наиграят Генча , сигурна съм -него ако и Цецо е щял да го победи на битката , по добре да си тръгва, а не да се излага още и още

# 2 561
АР Ю ТОКИНГ ТУ МИ???

Аааааааааааааааа

# 2 562
  • Другата България
Няма нищо лошо всеки да има различно мнение. В крайна сметка интерпретираме видяното волни или неволно през симпатиите си. Лошо е, когато има откровени обиди, което за съжаление не е рядко.

Мери, може би Звезда имаше шанс тогава. Пък и щеше да е доста по мотивирана. Бонус-червените щяха да са всички.
Звезди се предаде отдавна, тя толкова примирено прие номинациите, не се скара с никой, не се оправда, нищо не направи, просто си седеше и си личеше, че е с единия крак навън, още тогава. Според мен са имали предварителна уговорка с Генчо, затова и той самия даде глас за нея, нещо, което не са излъчили, то започна още след тръгването на Веселина. Просто останаха двама на трима, Гошо си е отделна Вселена, Звезда не спираше да мрънка, да крънка, гладна, жадна, студено ѝ, намсикво....направо се беше отказала. И това вероятно умело се оползотвори от Гената, не знам чия идея е било - негова или нейна, но сложиха в малкия си джоб Алекса и Виктория, че дори и Илиян, за Евгения да не говорим. Така се прави, не да се опитваш да убеждаваш зрителите в несъществуващ сексизъм, да парираш всеки опит за чуждо мнение с обиди и арогантност, да си се фиксирал в един човек само защото е по-силен и спокоен от теб, или пък като Илиян да се криеш под полите на две малки и крехки жени и да разчиташ на това да те завлекат до обединението, докато ти се пазиш да не ти се развали прическата или да не ти се скъса клинчето. Или пък като Алекса с бутонките при Мани и заповедническия тон. Такива ходове се правят “по терлици“, грубостта поне аз не я толерирам, арогантността също.
Така виждам аз нещата, може и да греша.

# 2 563
  • София
😷 Не мога да определя кой ми е най-неприятен от присъстващите на снимката, но има моменти (макар и мимолетни), в които Алекса ме дразни по-малко от другите двама. 😅

# 2 564
Не знам изхода от битката, но за мен Генчо направи хора на сезона!
Дори и да отпадне ще се запомни. А ако успее, ще е 'Мастър клас'
Не си спомням подобно нещо досега в историята на ИВ.
Да ме поправи някой ако греша.

Ивайло (Пилотът в племето на Рибарите от 2ри сезон) опита нещо подобно срещу Джералдин, но не му се получиха нещата тогава на него Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт