💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 763
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 775
  • София
В анкетата Гого и Филип. Другите мъже са пълнеж.

# 2 776
Моят идеален отбор: Филип, Гого, Генчо, Илиан/може повече от показаното, не сме го видели на пъзел/Георги?
Мани, Елица, Зорница, Мира/Фейгин?
Идеалният човек за ИВ трябва да е средно висок, по-скоро мускулест, но в никакъв случай здрав, нацепен, тежък. С добро кардио, баланс и скоростна издържливост, не е задължителна взривна сила и изобщо мега сила, с добра точност и пространствен усет и най- важното- стратегическа мисъл, емоционална зрялост, социална и обща интелигентност. Гого и Филип са близо, но не покриват всичко.

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 21:59 от ellis

# 2 777
Чудесна идея на Дяволо.😃
Моят отбор от фаворити :
Гого 💓, Фифо ,Валери и Георги
( резерва Гената ,че голям стратег ще вземи да направи коалиция с жените и да ги опуха другите.😁)
Зори ,Михаела ,Мани и Елица ( ама само ,ако Алекса не е в играта, че пак ще си прецака племето. 😁)
 Липсва ми в отбора малко физическа сила , ама на всичко друго ще им отвяват праха на останалите.😁😁😁

# 2 778
Дяволо, а може ли да си сложим анкета и за нас?

1. В кое племе бихте искали да попаднете?- Жълти, Червени, Сини

2. Към коя коалиция бихте се присъединили?- На Елица, на Генчо, на жени, на Фифо, на Мани или на Вики

3. На колко години сте?- под 20, 20+, 30+, 40+

И аз искам такава анкета,само моля напишете Гого в коя коалиция е- за нея съм!

# 2 779
  • София
Вики, Гого, Цецо и Алекса

# 2 780
За мъжете на първо място бих сложила Филип, после Гого, Валери и накрая Георги.

Филип досега не е показал слаб елемент, има чудесно съотношение на сила, кондиция и издръжливост, плува много добре и има здрава психика под напрежение.

Гого не умее да плува добре, това му е ахилеса. Също така има тенденцията да се пренавива, както видяхме на капитанската. За сметка на това откъм двигателна култура е абсолютно недостижим, просто заради килограми и ръст е малко по-слаб физически от Фифо и Валери.

Валери също е добър плувец, силен, гъвкав, с баланс, сравнително уравновесен -  един слаб елемент и то не в тотално честно разпределение. Илиян потвърди, че пъзелите са били със същите части като на битката с резервите.

Георги е плувец, което го вдига на издръжливост много. Има сила, има пъргавост, мисля че просто е много млад, но освен това няма много слабо.

# 2 781
Отбор - Гого, Филип, Чакалов, Елица, Фейгин, Виктория

# 2 782
  • European Union
Аз не искам да съм в отбор с Георги. Аз да умирам от глад, той да си хапва пред мен. Сменям го за всеки друг.

# 2 783
  • София
Мисля, че е подходящо за корица 🤣🤣🤣🤣

Някой може ли да ми каже зад Гого кой е? 🤣🤣🤣

Май Фейгин я рисува така, като гризач. Grinning

В анкетата използвах само два гласа, ясно за кого.

# 2 784
Срещу отбор Шамандури - Цецо, Касим, Аспарух и Георги (за да ги тегли).
Веси, Звезда, Илина и  Елина.
Добре, че Георги си хапва, че с тези шамандури бая ще се озори Joy И Елина ще трябва да влачи и тя беше гола вода.

Аз бих взела Георги и Зори да пада малко смях с тях, Гого и Валери за игрите. Лефтеров и Елица за пъзели и игри. Мирослава и Фейгин, защото са ми симпатични.

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 22:14 от Serene__

# 2 785
  • София
Изберете си отбор
Вие имате право да селектирате вашия отбор (нещо като Мениджър, хаха) от каста на настоящия сезон
4 мъже и 4 жени
Моят избор би бил:
Гого, Валери, Георги, Генчо
Жени, Елица, Зорница и Мани

Но това е само за представяне на терен, ако трябваше да избирам сред кои хора бих искала да попадна, то бих избрала тройната коалиция + Гого, заедно с Жени и Валери - стига да не съм на дъното на тази групичка, няма кой да ни бутне. Smile

# 2 786
Моят отбор е:
Гого
Генчо, за да ми формулира правилно мислите 🤣
Цецо, за да брули джанките 🤣
Алекса, за да науча цветущ сръбски 🤣
Зори, за да ме разсмива 🤣
Вики, за да ме буди сутрин вместо аларма 🤣
Велислава, за да ми казва да ям когато забравя 🤣
Веси, за да ми сипва здраво като сбъркам някъде   

# 2 787
За мъжете гласувах за Гого, Фифо, Гайтанов и Лефтеров. Честно казано само за Гого и Фифо съм сигурна, а другите мъже са ми доста равни като възможности и се затрудних - Генчо, Алекса, Валери, Лефтеров, Георги - всички са силни, но не колкото първите двама. Гайтанов според мен не показа напълно потенциала си, а той беше голям.
Моят идеален отбор е: Гого, Фифо, Генчо, Лефтеров/Мани, Елица, Зорница и Михаела

# 2 788
Моят отбор би бил : Гого, Филип, Георги,  Валери, Елица, Зори, Мани, Жени/Михаела

# 2 789
Гого, Филип, Лефтеров и Генчо
Елица, Зорница, Мани и Михаела
Но това само на база игри. С никой от посочените не бих останала на самотен остров. 😂

Общи условия

Активация на акаунт