💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 852
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 630
  • Другата България
Джоли, казах ли ти? Grinning
За сините?
Да ти кажа ли и за утре? Само от промото? Тръгва си Валери.
Дано греша, не го харесвам, но му е рано.
Нямам много време, но няколко неща, утре повече.
Първо - жълти на реката, уау! Изненада дори за мен. На дружинната ще й  се развали грима - по Вики.
Второ - отново страхотна Мирослава и плачевно представил се Касим. Продължавам да мисля, че той ще си ходи в петък.
Трето - Алекса НЕ е моя човек. Две племена и продукция работят за него, плюс Елица. Няма да е случайно това прибиране, той се изпусна, че вече си има "своя коалиция". Мдааа....
Четвърто - според мен точно той ще отстрани Фифо.
Пето - за Джаферович явно "страхотната женска коалиция" всъщност е била пъзел, чиито части е тренирала още от вкъщи да реди, но на терен една се оказа...дефектна. А къде отидоха лицемерните феминистки лозунги?
Шесто - Гошо ми става фаворит при мъжете след Фифо, наравно с Гого.
Седмо - Гената ми се издигна в очите.
И накрая - няма ли най-сетне червените жени да обуят къси клинчета като останалите, че ми се драйфа от наврени гащи в.....Rage

# 631
Евгения пропусна възможността да направи Филип капитан 😃

# 632
Много точно. Падна греблото от едната страна, ми давай с другата. Ако беше останала тоягата, какво трябваше да прави Генчо, сиг. с ръцете да мята. После на халките Генчо, няколко пъти пада и не може да мине. Според мен участника, трябва да може във всеки един момент да откаже и да му слагат наказателно време. Опитваш се и не се получава и казваш, искам време и ти дават 5 или 10 мин. Или да има размяна, но пак с наказателно време.
Ами няма да е много ОК, защото тогава пред всяка по-трудна игра участниците няма да си дават зор и само ще стоят и ще им отброяват наказателно време. И ще гледаме едни стоящи и чакащи играчи.

Миналата година имаше една игра с въжета и Морунов и Стоян си ожулиха ръцете, после не можеха да играят в следващите дни, а Вальо директно се отказа, отброиха му няколко минути и готово- наравно с тях.

Това е компонент от битка само, за него може да се дава някакво наказателно време. Тези халки се минават до 20 секунди, ако им пускат примерно 5 мин. пак ще е ок. Иначе запъне ли се един и повлича всички от племето си. Тогава няма и надпревара.

# 633
След днешната игра ми се потвърждава подозрението, че продукцията си върви по сценарий и бута играчи/племена така, че сценарият да върви. Дойде време жълтите да минат на реката, и оп смени за червените докато не настигнат. Съгласна съм, че реално жълтите се забавиха най-много на целенето с ринга, НО ако не бяха позволили на Генчо да мине и на Елица да я сменят на първо падане, можеше това забавяне да не е решаващо.
Напълно съм съгласна, че 50-килограмовата Елица, не трябва с 20-кг раница да минава по тия халки. Ама това е стратегическа грешка на червените. Защо се слага Елица на толкова тежки компоненти? Боркиня е, силна е, ама айде моля ви се, всичко си има граници. Можеха да пуснат Гоеорги, но не искаха да се лишат от неговото плуване. Абе никой не може да ме убеди, че не бяха подбутвани червените с тази смяна на правила в движение.
Та, ето игра, в която племето на Евгения беше явно ощетено, защото сценарият така каза, нищо, че и тя ще е на реката.
Сега трябва да се съсредоточим върху това колко добре са сините откакто спасителят Алекса е при тях.
В анкетата няма да гласувам. От снимката се опазих, но тук някой беше написал имената на участниците в едно от обединените племена, така че пропускам.
За най-малко комплексни участници смятам Касим и Цецо.

# 634
Ралица е много по-тежка от Елица, но пак това не оправдава двойния аршин. Генчо и Ралица ги оставиха са се мъчат, евала на Генчо, а за Елица веднага смяна. И що?

И вие да сте 40 кила с гащите,а товарът,който мъкнете,и то докато сте във въздуха и се набирате,е 20 кила,а с увисването и височината вече е тежък колкото Елица,и вие ще се озорите.Тази смяна беше абсолютно наложителна,защото Елица тежи колкото този товар,а здравето е най-важно.Евала,че успя да мине и 2 халки.Борбена жена,аз я харесвам.Повечето я обвиняват,че е егоистка,но аз виждам точно обратното от нея - тя винаги влага хъс и воля в игрите.

Радвам се,че моят любим отбор се маха от реката,макар и да не са в резиденцията,а жълтите отиват там,където им е мястото - на реката.Браво на супергероите,заслужена победа,малко да похапнат и да заякнат.Общо взето,доволна съм от епизода.

# 635
  • ❌❌❌
Евгения отпадна ли?

# 636
Евгения пропусна възможността да направи Филип капитан 😃
Хахаха, това щеше да е топ попадение.
Дори Юлиян започна да ходи на битки всеки път на доста по-късен етап, докато Фифо от ден едно е на пангара. В това отношение Фифо е по-напред от Гого, защото Гого поне за момента е пазен от племето и е привилегирован, а Фифо макар и да трупа умора, с всяка елиминация е по-овладян и има опит.
Аз за Алекса продължавам да съм 50:50, дано докрая на участието му разбера харесвам ли го или не Joy

# 637
Ралица е много по-тежка от Елица, но пак това не оправдава двойния аршин. Генчо и Ралица ги оставиха са се мъчат, евала на Генчо, а за Елица веднага смяна. И що?
И вие да сте 40 кила с гащите,а товарът,който мъкнете,и то докато сте във въздуха и се набирате,е 20 кила,а с увисването и височината вече е тежък колкото Елица,и вие ще се озорите.Тази смяна беше абсолютно наложителна,защото Елица тежи колкото този товар,а здравето е най-важно.Евала,че успя да мине и 2 халки.Борбена жена,аз я харесвам.Повечето я обвиняват,че е егоистка,но аз виждам точно обратното от нея - тя винаги влага хъс и воля в игрите.
И другите отбори трябва да плащат за грешката в тактиката на Червените, която я прати на този пост? Не мисля така.

# 638
Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи. Това се отнася точно за жълтите след номинацията на Филип и Чакала.
Дано отпаднат Касим и Цецо тази седмица, че са ми безлични. Има ги в играта, но все едно не са там. И Цецо, като вземе да вика, хайде момче, все едно ми бърка в нервната система, като го знам какъв куц кон е и такъв да те подканва.

# 639
  • Другата България
Joy
Защо такива аматьори правят промото? Димо казва - "ти напускаш .....", и дават Зори да кима в съгласие! Безумно! А тя кима сигурно докато обясняват правилата за 6543 път, че не е разбрала. Постарайте се повече, алоооууу! Алекса на този етап абсурд да отпадне, и кой остана?
Забравих да напиша и една критика за Фифо. С този ринг прекали. Като не става - отстъпи, и без друго дружинната само това чака.
И ми стана мъчно за Ралица.

# 640
И другите отбори трябва да плащат за грешката в тактиката на Червените, която я прати на този пост? Не мисля така.

Жълтите всеки един път играят мръсно и на тях все им се правят компромиси(битките с бутането и гредите,с халките).Веднъж,от здравословни съображения,направиха компромис и при червените,и веднага се почна едно вайкане,глупаво е.Жълтите си отиват на реката,където им е мястото.А и що се отнася до грешки в тактиката,то по-тъпи от жълтите няма!

# 641
Абе, малко на селска вечеринка го докараха днешното състезание. Гената греба с половин гребло, падаха, ставаха. Щяха да се изпребият докато взеха ключовете, смениха им правилата, сините пък минаха по старите правила благодарение на Цецо. Само нямаше сбъркан пъзел. А накрая всичко си дойде на мястото като в латино сериал. Дружинната е на реката заедно със свитата си, сега очакваме, според прогнозите, джанките да се окичат с вафли, а Зори да започне да разбира от половин дума.

# 642
  • София
Продукцията са решили да гонят Зори. Капитанската битка е силова, няма как да оцелее при тези силни мъже. Не е, честно, но за кой ли път. Трябваше да е битка, в която единствената жена да има някакъв шанс, а не загубата й да е предопределена.
На тази същата битка миналата година Милена /40 кг с мокри дрехи/ съсипа Борис и Стоян. Така че шанс винаги има. Не че съм оптимистка за Зори, на нея мисленето й е трудно, а не става без мисъл в повечето игри.

Добре че имаше влачене на разни тежки неща в днешната битка, че иначе Цецо съвсем го бях отписала. Но в собствената си класация го повиших от берач на джанки на добър клакьор - така вика и се пали, докато останалите са по трасето, сякаш и той става за нещо. Joy

# 643
Продукцията са решили да гонят Зори. Капитанската битка е силова, няма как да оцелее при тези силни мъже. Не е, честно, но за кой ли път. Трябваше да е битка, в която единствената жена да има някакъв шанс, а не загубата й да е предопределена.
На тази същата битка миналата година Милена /40 кг с мокри дрехи/ съсипа Борис и Стоян. Така че шанс винаги има. Не че съм оптимистка за Зори, на нея мисленето й е трудно, а не става без мисъл в повечето игри.
Играта ще се реши на пъзела.
Най-малко слабия от тримата слаби на пъзели ще спечели.

# 644
  • Варна
Защо такива аматьори правят промото? Димо казва - "ти напускаш .....", и дават Зори да кима в съгласие! Безумно! А тя кима сигурно докато обясняват правилата за 6543 път, че не е разбрала. Постарайте се повече,
Добро предположение, че и обясняват правилата.
Аз си помислих, че Димо казва ,,ти напускаш" и Зори, в неин стил, потвърждава, че е разбрала от раз, че играта е с директни елиминации и тя остава. Запомнила съм я с непрекъснатото потвърждаване ,,аз разбирам, разбрах още от първото обяснение, разбрах какво ми казвате...". Smile

Общи условия

Активация на акаунт