💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 931
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 150
Както казах в другата тема - да пращат на финал Касим срещу Цветан. Поне така всички ще са разочаровани 😃

# 151
  • Другата България
Както казах в другата тема - да пращат на финал Касим срещу Цветан. Поне така всички ще са разочаровани 😃
Аз и двамата ги виждам навън съвсем скоро. Защо не още тази седмица.

# 152
Нищо, нищо, ако трябва да ги върнат, да преиграват и да спечели...Касим 😃 И да си купи много пъзели. И да вземе да ги научи. Топ финал!

# 153
Ако толкова искат жена, да е Ралица- тя стана симпатична в последните епизоди, ако искат тъжен Ромео- да е Лефтеров, Мистър "Мисия невъзможна"- Филип или пък Чък Норис (пасти да яде)- Гого. Този сезон избор между колоритни и заслужаващи участници има.
Само не Джафкалото,  Ерски и Елица.

# 154
Аз и двамата ги виждам навън съвсем скоро. Защо не още тази седмица.
Дано.
Може и в следващата седмица, но когато и да се махнат все е късно.
И двамата нямат място в играта, когато останат само две племена.

# 155
  • Другата България

Поздрави от Витошка. Sunglasses

# 156
Благодаря за новата тема.
Последния епизод го гледах късно през нощта на заспала глава, но не разбрах кога Джаферович е налитала на бой с тигана и какво всъщност не трябваше ние зрителите да схванем от "циркът" дето се бил разигравал там.
Тази Мишльона нещо не ме кефи с двойните игрички, точно на мишок прилилича. Жалко за Чакала, но според мен наистина по-добрият играч от двамата е Фифо.
Ламята Веска без мигли май доста по-добре изглежда.

# 157

Поздрави от Витошка. Sunglasses
Я, Джафи вътре ли е.
Да я черпим по кафе от бг мама. Много горчиво

# 158
Не че нещо, но не бих направила и стотинка оборот на Джаба и бизнесите й.

Последна редакция: пн, 10 окт 2022, 16:07 от Малечка Палечка

# 159
  • София
Благодаря за новата тема.
Последния епизод го гледах късно през нощта на заспала глава, но не разбрах кога Джаферович е налитала на бой с тигана и какво всъщност не трябваше ние зрителите да схванем от "циркът" дето се бил разигравал там.
Тази Мишльона нещо не ме кефи с двойните игрички, точно на мишок прилилича. Жалко за Чакала, но според мен наистина по-добрият играч от двамата е Фифо.
Ламята Веска без мигли май доста по-добре изглежда.
Днес трябва да видим, след като Филип се връща от битката с Чакалов, как скача на бой на Михаела Grinning Преди това обсъждаха с останалите моми номинациите, а Ралица я жегна, че Фифо е един от най-силните играчи във формата. Джаба там отново запали от четвърт оборот Grinning Тоз "пръдльо" за нищо не става. Трябва да добутаме за първи път на финала само жени.

# 160
  • Дубай
Не че нещо, но не бих направила и стотинка оборот на Джафа и бизнесите й.
И аз ...Много рязко ми опротивя заради схемите,които прави 😁
.

# 161
Да добута, ама като минава тя 2 пъти трасето.

# 162
За "пръдльото" чух.
Ама не видях къде е ставало въпрос за децата на Джаферович, и тя после да е подскачала.

# 163
  • София
За "пръдльото" чух.
Ама не видях къде е ставало въпрос за децата на Джаферович, и тя после да е подскачала.
От анонса за днес е това. Зареждай пуканките Wink

# 164
  • София
Чакалчето при Туджаров и Неделчо 😊

Общи условия

Активация на акаунт