💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 779
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 165
И аз изгледах Веселина при Гала .Хубава беше там .

Беше не толкова плашеща заради меката светлина в студиото. Много е далече от хубава.

# 166
Ех тази Мирослава, колко хубава жена е.......ооох....Kiss

Дали ще й дадат капитанството днес, след като се връща с втора поредна победа, хммм:rolling_eyes:

# 167
Цитат
Я, Джафи вътре ли е.
Да я черпим по кафе от бг мама. Много горчиво
Не я мислете, релаксира в Лондон със Богдан ска, Дара и Алма. Имаше сторита от бар, всички денсят тя цъка по телефона.

# 168

Дали ще й дадат капитанството днес, след като се връща с втора поредна победа, хммм:rolling_eyes:

Красавица е, спор няма.
И на мен ми е интересно, кого ще изберат.

Продължавам да стискам палци на Жълтите да отидат на реката. От сърце им го пожелавам.

# 169
За капитан от червените гласувах за Мира. Най логично е да е тя, след отпадането на Веска и капитанството на Елица. От жълтите си мисля, че ще е Ралица, а при сините твърдо е Илиян.

# 170
  • Дубай

Красавица е, спор няма.
И на мен ми е интересно, кого ще изберат.

Продължавам да стискам палци на Жълтите да отидат на реката. От сърце им го пожелавам.
Време ме е да похрупат и те малко джанки де...Да заслабнатт малко

# 171
Нов ЧакалCast с мен самият и водещ: Лефтеров

Останете до края на ЧакалCast-a, за да разберете какво точно съм преживял от цялото приключение в обиталището, коалициите, безстрашните, Мирела и Михаела, Даферович и компания, битките на арената, социалната игра, забавните моменти и още много.

https://www.youtube.com/watch?v=pNCT9GYZkBQ&ab_channel=NikiC … D0%B0%D0%BB%D0%B0

# 172
  • Sunshine state
От ФБ на Фифо 😂

# 173
  • Дубай
Ми не е лъжа сега....
Чакалов , благодаря за подкаста,ще го прегледам!

# 174
Три племена играят с/у Филип и всеки се моли ли, моли да отпадне. Но Фифо инат, не се дава и чака битката на сезона с кака му Джеферович. И тя насъсква змии и гущери с/у него, само и само някой да го победи. А той трупа ли, трупа кесии и не получава шанс да си ги ползва. Накрая излиза на битка с Джеферката и им дават игра да гримират водещата Ралица и ето, тя успя, победи най-силния участник. Може да го обереш до стотинка. И продукцията ларж, имунитет до сезон 5, изпращаш на битка, който си пожелаеш, а Джеферката протрива лицемерно ръце и  пита, има ли още. Grinning Това е комедия с главни действащи лица Джафи и продукция.

# 175
  • София
Добата, Милен и Андрей имаха по-малко 'едит внимание' дори и от Гого...
Ако Алекса спечели ще е голяма излагция и дъно за продукицята. Има много по-добри от него във всяко едно отношение. Не го вярвам.
От изброените победители мога да се съглася само за Милен, останалите двама имаха лични монтажи. Добрин беше единственият участник, влязъл с колкото лична, толкова и общозначима кауза в предаването, която самото предаване реши да я имолементира в сценария - не знам дали някой си спомня, че в племето на "Траките" не се случваха особено интересни неща преди обединението и основното беше това как Добрин им "надува главите" с данни за екологията, което го превърна в тяхна жертва, отделно имаха не един или два монтажа, свързани с чистенето на плажа, без да им е зададено от "стопанин", по инициатива на Добрин. Дори и след обединението се случи, той направо си носеше "едита" още с визитката. Андрей, чиято визитка също беше различна от тази на истанлите, беше ключова фигура от своето племе, главен участник в конфликт (между него и Красима), но не е представен като "сексист", конфликтът е личностен, а при Филип ни с показват коментари за жените по принцип, изобщо не искат да ни кажат, че проблемът му е с Жени, както направиха с Андрей. Той дори има свое протеже - жена, в лицето на Елизабет, която накрая влезе в ролята на негова "патерица", след завръщането си от Острова с грошове, които ползва и за него, Морунов също на финала игра за него, отделно - при изгонването на Елизабет, той имаше разни синхрони за отмъщение, игра, за да се разпадне племето и пр. Причината да изглежда на пръв поглед, че не е имал "едит", е Мани, която отне от екранното време на всички участници. При Милен наистина нямаше "едит", само факта, че е доктор в сезон, излъчен по време на пандемията, и това, че го откраднаха от другото племе и той започна да ги води към победи, т.е. показаха колко значим е като отборен играч, но нищо повече. Не мога да се съглася, че няма монтаж (едит) в българските предавания, като човек, който се занимава с медии, мога да твърдя, че "story-telling"-ът е основен похват във всяка продукция, и е запазена марка на телевизията, дори в предавания, които не са на запис, психолозите имат тежката задача да изберат подходящи герои, които да създадат хипотетични ситуации, част от основни сюжетни линии. Разликата е, че в предавания като "Big Brother" и "Къртицата", редакторите разчитат на това, което участниците ще им дадат на момента, докато при тези на запис, им се поднася един вече готов материал, по който те да си определят героите и основните сюжетни линии, върху които да се фокусират. Има монтаж и персонажи във всяка продукция, и според мен, ако няма, нямаше да се вълнуваме толкова, нямаше и да е толкова интересно, особено при предавания на запис, аз лично гледам през призмата на нещо, което се е случило и не мога да променя.

# 176
Три племена играят с/у Филип и всеки се моли ли, моли да отпадне. Но Фифо инат, не се дава и чака битката на сезона с кака му Джеферович. И тя насъсква змии и гущери с/у него, само и само някой да го победи. А той трупа ли, трупа кесии и не получава шанс да си ги ползва. Накрая излиза на битка с Джеферката и им дават игра да гримират водещата Ралица и ето, тя успя, победи най-силния участник. Може да го обереш до стотинка. И продукцията ларж, имунитет до сезон 5, изпращаш на битка, който си пожелаеш, а Джеферката протрива лицемерно ръце и  пита, има ли още. Grinning Това е комедия с главни действащи лица Джафи и продукция.
Simple Smile
Не че нещо, но така поднесено излиза, че и Фифо е участник в тази комедия, при това с една от главните роли в нея Simple Smile

# 177
След няколко дни ще има Надкаст с Веси, а сега за Чакалов:

Ако е можел да избира в кое племе да е - избира Сините.
Имало е хора, с които е играл, но не ги е харесвал. Не сподели кои са. (Предполагам от Резервите?)
В момента не е близък с никой от Резервите.
На съвета на който номинираха Мирела, малко преди съвета Лефтеров е прошепнал на Чакала, че няма да се сърди ако номинират Мирела, но първоначално и тримата са имали идея да гласуват за Жени, но след чутото са сменили за Мирела.
След играта с топчетата, където отпадна Веси, Фифо и Чакала са видели вече част от следващата игра когато са си тръгвали. Тази която и ние видяхме на самата елиминация.. т.е ако беше някоя от жените, играта е щяло да е същата.
Стана въпрос за Гого и Ники каза: "Дайте да го коментираме малко, за да се кефят Бг Мама" Simple Smile

Фаворити - Фифо от мъжете, Джаферович от жените.
----
Нещо, което към края го питаха е дали има Къртици в предаването.. Нещо, което не се бях замисляла много, та може би би ми било интересно тук какво мислите за това? Може би единствено за нещо такова ми изниква в съзнанието, за чувала с храната от миналия сезон и това, кой ги е издал.

# 178
Чакалов с Алекса не се харесва още от началото при Резервите .После и като разбра ,че е махнал Гайтанов и хептен вече  го отсвири .

# 179
След няколко дни ще има Надкаст с Веси, а сега за Чакалов:

Ако е можел да избира в кое племе да е - избира Сините.

Фаворити - Фифо от мъжете, Джаферович от жените.
Чакалът няма да стане вълк и това е. Не можа да му се обърне езика да каже, че и Гого му е фаворит.
А от жените фаворит му е тази дето го изкара от предаването. Какво да говорим повече.

Общи условия

Активация на акаунт