💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 888
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Гоолеми циркове, ама то ги имаше и в другите сезони. Можеше да се постараят да не се излагат.

# 286
Хитруша е Жени, играе по-тънката струна на Лефтеров и Валери, че ужким пази Мирела. Много неприятна жена, дано да се окаже в едно племе с Алекса. Grinning

# 287
Жени определено социално е на върха на това племе, но не знам защо не признава, че тя е човека, който решава - в случая да разпадне женската коалиция.
Ясно, че намеква, че Михаела е виновна, но очевидно не е това причината, защото тя знаеше за "предателството" и преди съвета.
Та тактически точно сега реашава да прекрати коалицията

Хитра е за две лисици и четири невестулки.

# 288
Леуе-леуе, скийте кво става, дами и господа! Тва можеш и 50 пъти да скачаш с парашути, да караш мотори с 200 и т.н. и пак една лелка да те изплаши до ситуация да изпаднеш в ступор!

# 289
  • Стара Загора
Алекса е едно сръбско леке тип мутра. Ядосах се.

# 290
Не мога да повярвам, че ходът на Вики и Алекса подейства. Чисто стратегически за мен е грешка  защото властта в тази конфигурация беше тяхна, и при гласуването за капитан, и при номинациите. От човешка гледна точка - не обичам дезертьори, много слабо, много. Разочарована съм и от двете силни момичета - Мани и Фейгин.

# 291
Не мога да понасям половината вътре. Жени, Елица, Алекса, Виктория, Мирела, Валери....
До кога Тупарев ще си мисли, че разбира какво е интересно за публиката??? Нима смята, че това поведение ни харесва и е интересно?
Жени ме дразни повече от Капитонова, когато блестеше тя на екран.

# 292
Аз ви казах отдавна що за стока е Алекса.
Борец му кажи и стига толкоз.

Разочарован съм от Мани, но я оправдавам, защото беше заплашена от две мутри: Алекса и Вики. И я хвана физически страх.
Да бе, пистолет и опряха в челото. Дяволче, много харесвам коментарите ти, но когато си обективен. Blush Какви мутри, какви физически заплахи. Много добре си го изиграха. А интересно ми е, борците втора ръка хора ли са, че така се изказа за всички.

# 293
  • София
Стана неприятно. Алекса вече се изживява като капитан, много преди да е избран за такъв - "Гледай ме в очите!", "Какво имаш против мен?"... До последно не вярвах, че Мани и Фейгин ще поддадат, много ме е яд, че се вързаха!
А Женя наистина ли по този начин разбра думите на Михаела или просто така й отърва? Защото ако е първото, съм направо в ступор. Страшно агресивна е тази жена, страшно!
Мирела пък е куха като хралупа. Как доволно се подхилкваше, докато забиваше нож в гърба на Ралица, а после с цялата си наглост се изказа, че това не значело, че коалицията им се е разпаднала. Моля?! Ядосвам се, че заради нея Лефтеров се завързва на фльонга да я пази и да се чуди как да играе, докато мизерницата тичка след Валери пред очите му.

# 294
Мирела е със седмичния приз Глупчо, но ЗоритУ и Цецо ѝ дишат във врата. Елица вече е в друга категория заедно с Алексата- олимпийската Нагъл, прост и безкритичен. Там е и Виктория. За Джаферович- краставата жаба в блатото на интригите, остана с две попови лъжички- Простата Мирела и Простия Валери, да- прости, но затова пък лоялни! Ехе, късметлийка е Джаба- тя никому не дължи ни лоялност, ни такт, ни разбиране… Споменаването на децата в съвсем невинен контекст, използва като щит и повод да се самопровъзгласи за жертва.
Мани и Фейгин- категория Слънчоглед, само че защо “ слънцето” в случая е Жалкият Борец. Гого отново безгласен и безвреден, тих и дистанциран- още повече не ми харесва това момче. Касимчо един път реши да е смел и … каква стана тя?

Последна редакция: пн, 10 окт 2022, 23:18 от ellis

# 295
алексата го считах за малко по-читав
српска му работа 🤪

# 296
Колкото и да не е приятно за много хора Жени ги върти на малкия си пръст и в перфектното време сменя мишената, точно когато има нужда от нова жертва.
Супер игра, но и другите много слабо.
От няколко седмици говоря във видеата ми как Михаела и Ралица са на дъното и единствения им шанс да не са мишени след Филип и Чакалов е ако дестват преди врага, но късно е вече

# 297
  • Sofia
Оххх не мога.. "Мила" ми Евгения, няма нужда да се притесняваш, че 2 седмици си се  правила на тъпа. Всички знаем, че ти просто си тъпа.😊
Хем тъпа, хем с претенции!

# 298
И аз исках Алекса да е капитан .Раздава се човека ,не мишкува ,не ходи да си развява само знамето ей така .Касим вече не е за там ,играта набира все пак скорост .

# 299
Мани съм склонна да я оправдая - малка е и неопитна в социалната игра, в отношенията между хората.
Обаче Евгения......няма толкова противна жена. Не съм чула или тя излъга в частта за децата си? Те не са споменавани?

Общи условия

Активация на акаунт