💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 965
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Мани си е хитра лисица. Под прикритието на миличка и добричка, мяу-мяу се извъртя към другата коалиция, като сега даже си има официален повод за това.
Хич не й вярвам, че се е уплашила. Не е толкова тъпа, че да не може да смята как техните гласове няма да стигнат, за да я "погнат"

# 301
Мани съм склонна да я оправдая - малка е и неопитна в социалната игра, в отношенията между хората.
Обаче Евгения......няма толкова противна жена. Не съм чула или тя излъга в частта за децата си? Те не са споменавани?
Излъга. Михаела не каза "Правеше се, че ти е мъчно за децата, когато идвах да говоря с тебе."

# 302
  • Стара Загора
Зорница капитан 🤦
На капитанската да дадат кръстословица и им е в кърпа вързана загубата.

# 303
Елица гледа като теле.Ужасна е.

# 304
Елица скоро не е ревала за Алекса. Крайно време е да раздвижи малко ситуацията.

# 305
Хитруша е Жени, играе по-тънката струна на Лефтеров и Валери, че ужким пази Мирела. Много неприятна жена, дано да се окаже в едно племе с Алекса. Grinning

Хаха, да, Джаферович сформира любовен  четириъгълник хахахах Безгласната буква Мирелка, бившият й, бъдещият й и мама Меца, която дърпа конците на отношенията на всички помежду им.

# 306
Зависи от играта, но има вероятност Зори да намаже ските на останалите капитани, даже много голяма.

# 307
Племето обожавало Алекса ли чух….

# 308
Племето обожавало Алекса ли чух….
Да, правилно.

# 309
  • София
Колкото и да не харесвам Гена му признавам, че умее да се аргументира с разумни доводи. Но кой ли да слуша ...

# 310
Браво на Генчо - всичко си е както си го казва.

Ей, нито един не познах от капитаните!

# 311
  • Варна
Мани сама си закопа съюзниците

# 312
Е, извинявам се много, Елица може да е всичко, но никога не е гласувала за Генчо. Вече и Звезда ми е в дъното и Генчо натам е тръгнал.

# 313
Гената отново показа правилни разсъждения Hands Plus1

# 314
  • Стара Загора
Генчо има много добър поглед над нещата. Изненадана съм приятно.

Общи условия

Активация на акаунт