💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 878
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 315
Мани сама си закопа съюзниците
Все още не е , при 9 гласа без парите на Алекса и ако гласуват заедно могат да изстрелят Цецо на арената.
Но дупката е изкопана.

Последна редакция: пн, 10 окт 2022, 21:27 от Bengun

# 316
Гената е най-интелигентния човек в племето с разлика и е очевидно, колкото и да има вид на тъпанар. Каза си им истината човека, ама този сезон жените са яко тъпи на килограм.

# 317
Ех сега утре да имаше директна елиминация на капитанската 😂

# 318
Ех, Гена, Гена. Къде ти беше акъла като защитаваше олимпийският медалист, а се караше с Кукув...
А с него щяхте да сте добър тандем, ама не смелихте навреме.
Сега сърбайте...

# 319
Хаха...Генчо добре им го каза Joy
Не мога да повярвам Мани и Фейгин как тъпо предадоха алианса - не могат да сметнат, че докато Илиян и Касим са с тях няма как да са 2те на елиминация една срещу друга ли?
И Михаела късно усети колко се осра. Ама и от Жени думата не можеш да вземеш - и как грозно извъртя това за децата...Майко мила

# 320
  • София
Е, познах пак с анкетата!
Споменал съм Алекса и Валери. Само името на Зорница не фигурираше. 😎

# 321
Мани според мен се прави на уплашена. Събра 'умните' за да си измие ръцете пред тях. Хитро се завъртя при 'силните'.

# 322
Аз се провалих с Капитаните напълно Simple Smile

# 323
Гената ще вземе да ми стане един от фаворитите.Мира колкото е хубава, толкова е и тъпа,почти колкото телето Елица.Зорница няма да я коментира тя найстина е  out of space.На нея не и трябва една минута за да асимилира дадени думи ами направо час и повече.

Последна редакция: пн, 10 окт 2022, 21:29 от *Аня*

# 324
Жълтите какво са се  маскирали така ,те другите играчи и с тия маски отдалече ги познават кой е там и кой не .

# 325
Какъв е този бял прът които  сините мъкнат с тях.
Айде стискам им палци

# 326
Алекса е едно сръбско леке тип мутра. Ядосах се.
Точно, като мутра се държа с Касим. Избраха те дръж се над нещата, какво търсиш обяснение от момчето. Не го харесвам от доста време, вече ми е антипатичен, почти колко Джаба.
Ах, Мани, Мани защо се поддаде на шантажа?! Сега ще ви отстрелят, като пилци един по един , а калпавият Гъливер го пазят били силен.
п.п. А при жълтите лелката как долно извъртя думите на Михаела. Последната каза, "не можех да говоря с теб, защото казваше че си тъжна заради децата", а леля извъртя , че Михаела  казала, че се "правела" един вид преструвала, че й е мъчно за тях. Манипулация от най-най-ниско ниво.
Маман стратег това е пълен оксиморон. Ако не е човек на продукцията отдавна с този лош характер щеше мразена от всички да е излетяла от формата.
Дано Фифо и двете момичета се съюзят и отстрелят някой от Светата троица- Маман, Мамин златен, който вече стана  Мирелкин - мъж на жена си и самата въртиопашка.

# 327
Ами..честно, с риск да ме изгоните от темата, Жени започва да ми харесва. Мести си възрастни хора като пешки по дъската и придвижва себе си напред, какво е виновна, че и го позволяват. Чакалът, Филип и Митко са наясно със ситуацията, Валери също, но си трае защото му е угодно. Мирела е слънце, но няма характер и собствено мнение, Ралица е мила и доверчива, а Михаела се наигра сама. Михаела и Ралица независимо от кой лагер са ще бъдат първите номинирани, в случая техният правилен ход бе да се присъединят към Филип и Чакала, защото поне щяха да си осигурят по-дълго пребиваване, сега шансът им е жълтите да не идат въобще на елиминация.

Мани за мен е характер и въобще не е изплашена, но хитрува. За мен неподходящо - винаги дезертьорът е първият посочен.у

# 328
Зорница капитан 🤦
На капитанската да дадат кръстословица и им е в кърпа вързана загубата.

Най-големия оратор- капитан.

# 329
Сега Гого ще скочи като нинджа на 5 метра височина и ще вземе ключа вероятно Grinning

Общи условия

Активация на акаунт