💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 900
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 465
Алелуя! Откога чаках това 🙌

# 466
Убийте ме, ама добрата екипна работа на супергероите се дължи на това, че са толкова различни. И мисля, че в момента в който загубят Цецо и Касим няма да са същия отбор като успешност. Иначе е ясно, че индивидуално те двамата са най-слабите играчи в ИВ.

# 467
И все пак жълтите ще са на реката !!

# 468
Кой ще решава пъзела на червените. Зори? Звезделина? Пак ще са на реката. Какво е това викане за червените от сините? Някой на тях викал ли им е, когато оставаха накрая?

# 469
  • Пловдив
Браво на сините. Касим е мнооого зле 🤔

# 470
Кой ще решава пъзела на червените. Зори? Звезделина? Пак ще са на реката. Какво е това викане за червените от сините? Някой на тях викал ли им е, когато оставаха накрая?
Точно … това не се прави така !!!
Ама то е ясно кой го подхвана това Sad

# 471
Всички влачат, мъктат, катерят се, падат стават, а Джафа седи и чака на пъзела. Сакън да не се напъне
След рекламите ще плакнем очи с Гого

# 472
Нека им е на жълтите,само използват Филип.Да ги видим сега на реката,след това и на номинация.Много се надявам да се е щадял малко или много .Заслужават си всичко тия лисугери.

# 473
Сега Алекса им е рицаря на бял кон, ужас.

# 474
Заслужена победа на сините.
Нямаха проблеми по време на цялата игра, за разлика от другите две племена.

НО самата игра беше пародия на това, което е била замислена да е.  Изключително никакви правила, за една и съща ситуация се подхождаше по различен начин за различните участници.

Според мен този епизод ще бие моя рекорд за най-ниска оценка в анкетите на Soney.

# 475
Хайде, и жълтите малко на реката. Да ескалират скандалите там. Ех, как ми се искаше Фифо да има наградата на Гошо...

# 476
  • Брюксел / София
Гого гимнастик! Показва тяло Simple Smile в резиденцията!

# 477
Чакалов, благодарим за поздравчето от сторито! :* Гого е очарователен срамежливко.

# 478
  • Буркина Фасо
Джафи къде се е скрила ?
до тоалетната ???  Smiley

# 479
Колкото и да не ни харесва това, факт е, че с идването на Алекса в отбора на сините те се преобразиха. Направо са като восък в ръцете му, а от това полза имат всички. Друг дух, друг отбор - победител.

Общи условия

Активация на акаунт