💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 900
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 480
Дебнеше да види Фейгин какво прави…

# 481
Нека им е на жълтите,само използват Филип.Да ги видим сега на реката,след това и на номинация.Много се надявам да се е щадял малко или много .Заслужават си всичко тия лисугери.

Да ги почва  един по един.

# 482
Кои отиват на реката?

# 483
На мен ми хареса как сините подкрепяха червените. Няма нищо лошо. Дори да не беше драмата между двамата влюбени. Определено симпатизирам на Алекса, когато влезе в отбора, останалите започнаха да придобиват самочувствие. Друг е въпросът, защо по-рано не се бяха стегнали. За Касим - без коментар.

# 484
  • Където морето целува небето...
Колкото и да не ни харесва това, факт е, че с идването на Алекса в отбора на сините те се преобразиха. Направо са като восък в ръцете му, а от това полза имат всички. Друг дух, друг отбор - победител.
Или просто започнаха да им "се падат" правилните игри, именно с цел изпъкването на Алехандро.

# 485
  • София
Фенките на Гого да подготвят Валидола за след рекламите!

Споко, който му е гледал инстаграма, ще издържи Kissing Heart

# 486
Браво на Супергероите, бяха много добри по трасето и добре, че беше тази преднина иначе не ги виждах.
Винаги подкрепям аутсайдерите и много искам Непобедимите на стопанството, много ще им се събере на реката, съвсем ще окапят.

Харесвам многокомпонентни и трудни игри, зрителите искаме зрелище, но не сме чудовища все пак, аз лично такива рискови игри не одобрявам, много ми е интересно тази жива кула тестери пробвали ли са я. Отделно дразнят правилата в движение - трябва да има ясен регламент като например паднал си 5 пъти, получаваш смяна и това да важи за всеки един отбор. Звучи ми най-справедливо.

# 487
Не омаловажавайте, че точно тогава и Мани им донесе храна, а това им даде сили и също ги мотивира много.

Аз съм доволна, сините спечелиха, при това без патерици от продукцията. Да продължават все така да печелят.
Сега ми се иска жълтите да са на реката, да се изпокарат още. Червените отслабнаха вече.

# 488
Колкото и да не ни харесва това, факт е, че с идването на Алекса в отбора на сините те се преобразиха. Направо са като восък в ръцете му, а от това полза имат всички. Друг дух, друг отбор - победител.
Или просто започнаха да им "се падат" правилните игри, именно с цел изпъкването на Алехандро.
Е, айде сега. Коя точно игра визираш? Само за борбата се сещам. Играта тази вечер беше комплексна. Не съм му фен, но истина е, че изпъква с властния си характер - поведе ги.

# 489
  • София
Не бяха съобразили височината на ключа.
Просто Цецо е много висок и за това минаха лесно там сините
Другите два отбора нямаха никакъв шанс и се наложи Димо да импровизира.

# 490
Браво на Супергероите! Много чакана победа, заслужиха я. Браво и на Касим, той смени тактиката и тогава успяха.

Чакалче, искам поздрав и от Фифо Wink

УААААААААААААААААА жълтите на рекатааааааааа

# 491
  • Буркина Фасо
Джафи на реката Smiley

# 492
  • софия
Иииииии току що Слабчето получи множествен душевен оргазъм!

# 493
Айде Маман на реката

# 494
Нали Жълтите били подпирани и нямало да ходят на реката, за да не отслабне някой..

Общи условия

Активация на акаунт