💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 852
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 585
След днешното гласуване Джаферката загуби 2 съюзника (Ралица и Михаела). От тук нататък не вярвам да и вървят по гайдата. Вече ще е нарочена от 3- ма човека, което е много добре за Филип.
Джаферова заложи на Валери и Мирела. Това е. Зарът е хвърлен. Ако Михаела и Ралица се върнат при нея това би било противоестествено. За нейна радост, обаче, когато дойде мигът на разплатата, най-вероятно племената вече ще изглеждат по-друг начин и кой знае - може да й хрумне нова кауза, с която да ги събира.

# 586
  • София
Пуснах нова анкета!

😊

# 587
Не ми се иска Валери да отпадне, но ми се иска да видя какво ще прави сивия кардинал. Фифо ще се окаже с по-голяма коалиция от нея.
Фифо няма алианс.
И ако отпадне мамин са 3-3, с неясно кой Капитан.
Да, така е, Фифо все още е сам. Но някак не ми се вярва, Лефтеров да подкрепи напъните на "стратега" и да номинира отново Фифо и да се окаже пред перспективата да остане сам мъж в племето.
Михаела ще е целта, не Фифо.
Ако са на съвет Жени и Михаела очаквам да са номинираните, ако мамин отпадне.

# 588
С кеф си превъртам някои моменти от днешната битка отново. Сините ми напълниха душата с играта си.
На майтап го написах за капитанската елиминация, а то ще се случи утре. Леле! Пожелавам си Гого или Фифо победител. И други мога да преглътна, но откровено искам някои жълти вън от играта.

# 589
Хареса ми развоя на играта днес.
Най-накрая жълтите при джанката.
Утре Зорница да спечели, да взима двата ножа и да се свършва.
Искам и жълтите на елиминация. Може срещу Цецо и Касим заедно.

# 590
Между другото и на мен Чакалчето ми беше досадил миналата година, защото постоянно ми изскачаше из Интернет пространството, но ето че в крайна сметка постигна целта си и отделно физически също се представи добре. Просто в каст с Фифо, Гого, Валери някак трябва да си нечовек, за да блеснеш. Както неведнъж писах аз харесвам целенасочени хора, които горят в дадено нещо и са максималисти, не обичам половинки...с това ми спечели симпатиите на мен.

# 591
Гогито още не е тупнало по дупе и бърза да ги успокои в полета си надолу “Добре съм” 🤣 Да беше добавил и “Не хукайте” 🤣🤣🤣
Жорката милия мина халките с товар на гърба, после направи смяна със самия себе си и хукна да плува🤣🤣🤣 Поничка пауър 🤣🤣🤣 За капак Зори му стъпи на главата. Той милия се опита да изцвили, но без успех 🤣🤣🤣
 Накрая гения на бързата мисъл Елица реши, че като дърпа косата на Зори ще стане по-висока🤣🤣🤣

# 592
В анкетата:
Искам Зори да намаже ските на Мамин и Алекса.
Мисля, че Алекса ще продължи да трупа победи, затова мисля, че ще победи.
На въпроса кой ще отпадне не отговорих благодарение на Витомир.
Кой искам да отпадне -- Алекса, вчера Simple Smile
Най-безполезни за мен са Касим и Цветан, за тях и гласувах ( два гласа, защото си спестих отговора на кой ще отпадне )

# 593
  • софия
Един път да съм съгласна с Димо: Фифо сам си е племе 😁

За играта. Не мисля, че едни са побутнати,  а други забавени от всемогъщата продукция. Елица пробва да мине халките с 20 кг отгоре, може би повече от 1/3 от теглото си. Ралица просто не си можеше.  Най-голямото забавяне си го спретнаха сами жълтите, когато трябваше да окачат примката. Изнервиха се, спряха да мислят и сега ще рупат Жанки на реката. А комарите ще рупат тях. Само ме е яд, че няма да могат да вдигнат Джаф и да я отнесат на Малдивити. Колкото и да са ни яки комарите, кака е по яка.

# 594
  • До сърцето...
Aaliyah13, значи тая седмица ако дървото не ражда фафли за никаква пророчица не те признавам! Mr. Green

Един път да съм съгласна с Димо: Фифо сам си е племе
Това са думи на Фифо от петъчната битка. Димо ги изкопира.
Скрит текст:

# 595
  • София
Нямаше как по-добре да се получи и утре Валерката стяга куфарите. Давай, Зори! Изяж ги Grinning

# 596
Ха-ха, другата седмица при избора на капитан ще има: "Ти бъди!", "Не, ти бъди!" 🤣

# 597
В анкета - гласувах, но няма да пиша за кого, че знам кой отпада.
Епизода беше супер. Хареса ми стратегическата игра при сини и жълти. Не мога да ги съдя чак толкова.
Оххх Гого Heart Eyes. Вече е в Бг. Срамежливец си е Гого. Справи се много добре. Ейй как един от Светата Троица не го оплю, при положение, че е в другата коалиция. Хареса ми Мани, явно голямо доверие  и вяра има на Гого за да е сигурна, че ще я държи, без да я изтърве, защото взеха ключа от първият път. Супер игра.

# 598
Днес за първи път видях Цецо, да минава нещо без много зор (халките). Касим не видях дали ги минаваше и той, но на нареждането на пъзела накрая, се радваше, като дете на което са му го наредили. Главно пак друг беше замесен с пъзела. Друго което ми направи впечатление беше Мирела, която няколко пъти спомена Чакалов, че е било най-голямата грешка номинацията му. Сиг. и др. са се жалвали за него, но тя го пусна на вълците. Надявам се на реката да им е било незабравимо преживяване на женката част и най вече на Джеферович и Михаела Grinning

# 599
Хареса ми Мани, явно голямо доверие  и вяра има на Гого за да е сигурна, че ще я държи, без да я изтърве, защото взеха ключа от първият път. Супер игра.
Да, Елица също можеше и да стигне ключа, но нямаше доверие на тези под нея и така и не събра смелост да се изправи и протегне.

Общи условия

Активация на акаунт