💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 914
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Трябваше да е двойна елиминация и Зори да им намаже ските!
Айде момиче! 💪

Ако трябва да съм честен обаче, въпреки че не симпатизирам на агресивния и подмолен сърбин и на криещия се зад жените Валери, то ще е голяма загуба който и да отпане.
Защо?
1) Зорница е сред най-комплексните жени и най-добрата плувкиня
2) Алекса е колоритен и прави шоу/рейтинг (как ми се откъсна от сърцето не знам)
3) Валери е сред най-силните и комплексни мъже изобщо в сезона. Бивш гимнастик, а аз имам голям респект от тези ''животни''

А във формата остават Цветан, Касим, Звезда и кой ли още не.
Тримата са по-добри от почти всички останали без много малко хора всъщност.

Кажете ми сега, това нормално ли е?
Ама честно!

ОК, признавам, че ни изненадаха и ще има съспенс. Никой не го и очакваше това. Толкова рано елиминационна капитанска не е имало, ама като видяха какви играчи са останали можеха да си спестят елиминация на капитанската. Не виждат ли, че ще се лишат от топ атлет.
И всичко това заради резервите. Само че с тези резерви не им се получи поне според мен. Както с отшелника миналия сезон. Не случайно и ги претупаха.

# 616
Продукцията явно се е стреснала от унищожителните обвинения за гласене и този сезон изглежда е пуснала всичко да се случва на самотек.
Дълбока заблуда според мен.
Контрола на Продукцията върху случващото се е повече от железен.

ОК, признавам, че ни изненадаха и ще има съспенс. Никой не го и очакваше това. Толкова рано елиминационна капитанска не е имало, ама като видяха какви играчи са останали можеха да си спестят елиминация на капитанската. Не виждат ли, че ще се лишат от топ атлет.
Не е така. При оставащи две седмици и +5 човека още миналата седмица написах, че през една от двете седмици Капитанската ще е и елиминация Simple Smile И според мен и тези играчи вътре в играта не е трудно да си направят сметките, след като са гледали предните два сезона. Затова и очаквах "умните" да направят Касим капитан, но ...

Иначе съм съгласен, не се получи добре с резервите. Единственото хубаво е, че няма отпаднал от болест/контузия. ( Пух не го броя, така или иначе в този силов маратон с Фифо нямамше шанс ) И за пореден път ще имаме добри играчи навън,докато част  от слабите ще продължат да са вътре.

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 00:01 от Bengun

# 617
  • софия
Девойки, Гого е на наша земя. Лошото е, че е предупреден. В сторитата на чакалчето има едно видео ( сори, много съм некадърна в това отношение и не мога да ви го изкарам, та пак ще преразказвам и ще чакам помощ от приятел) Та една камара мамуни са пред дъ бара камерата се върти, попада на Гого, който кротко си пие водица и се чува: А ето го и любимецът на цяла бг мама. Гого се дави с водата, всичко живо се хили. Завесата пада.

# 618
  • София
Зорница е пътник утре, но ще и стискам палци. Не знам какво трябва да се случи за да бие.
Алекса е бавен във водата, там и е шанса на Зори, ама все пак това са мъже и то топ мъже. Видях, че се тегли нещо, има и халки и май това беше. Като видях трасето, то Валери ще ги скъса.
Ама аз гледах с едно око промото де, че пишех тук.

Дано пък има някакъв туист и спасят Зорито. Мис, 'минута е много' искам да я гледам по-дълго и да и дават по-често думата. Wink Кефи ме, прави шоу по свой си начин.

# 619
Девойки, Гого е на наша земя. Лошото е, че е предупреден. В сторитата на чакалчето има едно видео ( сори, много съм некадърна в това отношение и не мога да ви го изкарам, та пак ще преразказвам и ще чакам помощ от приятел) Та една камара мамуни са пред дъ бара камерата се върти, попада на Гого, който кротко си пие водица и се чува: А ето го и любимецът на цяла бг мама. Гого се дави с водата, всичко живо се хили. Завесата пада.
Оле, и аз чак се задавих с виното! Хахаххаха!

# 620
Продукцията са решили да гонят Зори. Капитанската битка е силова, няма как да оцелее при тези силни мъже. Не е, честно, но за кой ли път. Трябваше да е битка, в която единствената жена да има някакъв шанс, а не загубата й да е предопределена.
Чао, Зори. Свястно момиче е и не е глупава, както се опитва да я изкарат злобилът Веска и джукестото същество кухо, като хралупа, на което не успявам да запомня името. Зори е много млада и явно се притеснява от камерите и като я нападнат двете харпии трудно успява да защити тезата си и изглежда наивно глупаче, просто е малка и наивна, не глупава.

# 621
  • София
Моля гласувайте в анкетата на Сони
Дайте своя рейтинг на епизода

==> Епизод 28  (10-ти Октомври) <==

# 622
Aaliyah13, значи тая седмица ако дървото не ражда фафли за никаква пророчица не те признавам!

Не знам дали дървото ще ражда вафли, но храстите могат да почнат да раждат от онези найлонови чували с наденичките и деликатесите, дето Братоев се контузи от преяждане миналия сезон. С едната разлика, че този път дежурният екип ще е зает да снима клипче за нешънъл джиографик на друга локация и ще пропусне да закове момента, за да не се каля ореола на някои напудрени публични личности.

# 623
  • Sofia
Скрит текст:
[quoteauthor=Радика link=topic=1489176.msg45414680#msg45414680 date=1665433598]
Aaliyah13, значи тая седмица ако дървото не ражда фафли за никаква пророчица не те признавам! Mr. Green
[quoteauthor=СлаБеlink=topic=1489176.msg45414679#msg45414679 date=1665433574]
Скрит текст:
Един път да съм съгласна с Димо: Фифо сам си е племе
Това са думи на Фифо от петъчната битка. Димо ги изкопира.
[/quote]Ох, мерси, тъкмо си мислих, че се бъгвам от прекомерен кеф днес, та се радвам на Димо

А Жанката, кака кат я погледне само и ще почне да ражда и вафли и сандвичи и козметика. А не е зараждала,  а я е обявила за мъж и ше си отиде ей тъй млада и неодрусана

Ох не се сдържах! 😂🤣😂 Право в десетката! 👍👏👏

# 624
И Джаферович абсолютно случайно си сменя мнението за капитан точно преди избора (изобщо по никакъв начин никой не й е нашепнал за възможни елиминации). Валери хем няма да гласува срещу тях на номинации, хем е добро пушечно месо, ако вземе че има директна елиминация. Тя разбира се случайно е прозряла хода на събитията.
Интересно ще е кой колко ще свали на реката от жълтите. Само да не се окаже, че Джаф качва там (като Паулина миналата година).

# 625
Много точно. Падна греблото от едната страна, ми давай с другата. Ако беше останала тоягата, какво трябваше да прави Генчо, сиг. с ръцете да мята. После на халките Генчо, няколко пъти пада и не може да мине. Според мен участника, трябва да може във всеки един момент да откаже и да му слагат наказателно време. Опитваш се и не се получава и казваш, искам време и ти дават 5 или 10 мин. Или да има размяна, но пак с наказателно време.
Ами няма да е много ОК, защото тогава пред всяка по-трудна игра участниците няма да си дават зор и само ще стоят и ще им отброяват наказателно време. И ще гледаме едни стоящи и чакащи играчи.

Миналата година имаше една игра с въжета и Морунов и Стоян си ожулиха ръцете, после не можеха да играят в следващите дни, а Вальо директно се отказа, отброиха му няколко минути и готово- наравно с тях.

# 626
Следете бюста на Жени, там първо се отслабва 🤣 Както и клина, той никога не лъже 🤣

# 627
Ами да, познах, че това ще е най-слабо оценения до момента от мен епизод.

Score: 28.3%
17/60 points

# 628
  • София
И Джаферович абсолютно случайно си сменя мнението за капитан точно преди избора (изобщо по никакъв начин никой не й е нашепнал за възможни елиминации). Валери хем няма да гласува срещу тях на номинации, хем е добро пушечно месо, ако вземе че има директна елиминация. Тя разбира се случайно е прозряла хода на събитията.

Хъх?
Валери е от коалицията на Жени. Ако Жени знаеше, че ще има елиминация никога нямаше да натиска Валери да става капитан.

# 629
Зорница е пътник утре, но ще и стискам палци. Не знам какво трябва да се случи за да бие.
Алекса е бавен във водата, там и е шанса на Зори, ама все пак това са мъже и то топ мъже. Видях, че се тегли нещо, има и халки и май това беше. Като видях трасето, то Валери ще ги скъса.
Ама аз гледах с едно око промото де, че пишех тук.

Дано пък има някакъв туист и спасят Зорито. Мис, 'минута е много' искам да я гледам по-дълго и да и дават по-често думата. Wink Кефи ме, прави шоу по свой си начин.
Ама как бе - Зори ще ги сцепи на пъзела! Тя нали си се тренира редовно на този пост. А може и да не осмисли, че играта е директна елиминация и да си играе без напрежение! Joy И на мен ми е симпатична по някакъв начин - може би, че не е злобна и се раздава в игрите.

Общи условия

Активация на акаунт