💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 739
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 675
Жени няма импланти в бюста.
Е това е ясно, иначе нямаше да е така силно подвластен на земното претегляне.

# 676
  • София
Какво разочарование у Цецо, че другарче по стая не е Виктория. Нямаше и да се сети, че трябва да ходи до хладилника Grinning

# 677
Забравих една от точките си.
"Гледай ме в очите", умишлено е без препинателен знак накрая. Hands Thumbsdown
А после самият той мрънкаше, забил поглед в земята.

# 678
Е това е ясно, иначе нямаше да е така силно подвластен на земното претегляне.

ох айде стига глупости

# 679
Мани можеше да се пребори поне за Цецо и Касим на следващите номинации, а не за Касим и Илиан, както й вмениха. Но нейното си беше пълна капитулация. Срамно някак и никой не й е виновен.

# 680
Мирела ми се видя напълняла, но е нормално - стрес + изобилие от храна...

Оказа се, че най-големият стратег в предаването е Мани, без да го осъзнава - хем не си прати другарчето на заколение, хем се опази от заплахата на врага. Не е като Илиян да не е печелил индивидуална битка, но някак си шансовете нямаше да са много на негова страна срещу спортисти като Зорница и Валери.

Може и тя да е подочула нещо и от там да се е отметнала от Илиян. До последно си мислех, че ще гласува за Илиян, особено като им каза и на др., какво и е говорила Виктория. Това решение си беше съдбоносно и ако е било на интуиция или нещо друго, евала направо. Още по яко беше да нагласят Цецо за капитан и да го издумкат, хем остават с числено превъзходство, хем ще се избира и нов капитан и капитан става някой от тях. Не си спомням дали Цецо е бил капитан. Спомням си за Гого, Вики, Фейгин, Мани и сега Алекса.

# 681
  • София
Еее, направо снощи Жени ме разби - голяма манипулаторка, изкара Михаела виновна за разпада на женската коалиция, макар че то нали няма такава или поне Жени не знаеше за съществуването й Laughing
Сега вече може да си номинира Михаела и Ралица колкото си иска, те са предателки, пък тя милата се правила на глупава две седмици... Само незнам ако довечера отпадне Валерко какво ще се случи, май ще съжали, че не избра Филип за капитан, белким успее да го разкара най-накрая Laughing

Сините бяха най-добри в битката, но добре че имаха голяма преднина, Касим пак се забави на пъзела доста.
Мани не потсъпи много добре, но аз прятно се впечатлих от Илиян - нищо не каза, прие го и толкова.

За самато битка - нямаше как Елица да пренесе това колело, трябваше смяна, но трябваше и наказание някакво, защото това е въпрос на грешна стратегия, а стратегията също е част от играта. Същото смятам и за Ралица, и за кулите - дадоха им помощ, но трябваше да има цена тази помощ.

Радвам се, че жълите отидоха не реката. Много си бяха повярвали, време е да преосмислят събитията.

# 682
Мани можеше да се пребори поне за Цецо и Касим на следващите номинации, а не за Касим и Илиан, както й вмениха. Но нейното си беше пълна капитулация. Срамно някак и никой не й е виновен.

Зависи за кого ще гласуват Мани и Фейгин. Ако те двете плюс Касим и Илиян гласуват за Цецо - дългуча отива на елиминация. Stuck Out Tongue
Браво на Мира и снощи. Мина си на халките без проблем и нареди пъзела най-бързо. Абе в силна серия е. Smile Малко се подразних, че не я направиха капитан, след тия две победи на елиминации, но като видях после промото за днес.... Trollface
  Искам да поздравя и Вики за снощи, защото и на играта се представи страхотно като лидер и статегическия ход с Мани преди това, беше топ Yum
Капитанската битка се очертава да бъде доста интересно. Въпреки, че е многокомпонентна, аз не бих отписал напълно точно Зори. Знам, че жените са подценявани на такива битки, особено ако има и стрелба, но тя за мен не е обречена. Най-яко ще е да отпадне Алекса - голямо мазало ще стане. Trollface Trollface Trollface Сега като се замисля и Валери ако отпадне ще е яко шоу. Жени тъкмо разформирова женската коалиция и заложи на него и сега това.... Trollface Но иначе, няма какво да се лъжем най-голяма е вероятността Зори да отпадне. Това ще доведе до сигурно разпадане на червеното племе. Thinking

# 683
Преди време бях написала дълъг пост за типажа "герой" в играта, който по принцип е особено популярен, а аз не харесвам. Пускам още една ситуация, в която Алекса се показва като такъв.
Миналата седмица беше много възмутен, че тръгват на битка като мислят за капитанските два гласа. Как можело такова нещо, трябвало да се мисли само за племето, а не за стратегии. Сега, когато дойде време него да избират за капитан, може да ходи да наговаря Мани и Фейгин, може стратегии, всичко може. Въобще за него изведнъж изчезват моралните правила, защото той от доброта и с мисъл за племето играе, а не като тройната коалиция слабаци, които само за себе си мислят. Rolling Eyes

# 684
Благодаря за темата.Страхотно оформление и статистика.
  Аз със закъснение да се включа.Накуп ги гледах последните 4 епизода.
 Страхотни сини!!! Голямо браво.Само Касимчо ме поизнерви малко гризях нокти и за двата пъзела, които реди.
  Гого велик!!! ❤️
Цецо вчера мънинко се отсрами.Страхотно негово преминаване на халки( изненадващо за мен) , а пък сандъците ги размятваше, като перца.😁 Останалите без изненада  добри си бяха.
 Мани изненадващ избор, прецака си дружинката.Касим пак не разбрал ,че и в двата случая той щеше да е единия номиниран със сигурност.А пък Илиенчо май се наигра...или по точно изиграха го.🤔 Умните ,май май не са много умни! 😊
 Червените голям смях!!! Единствените съвети на които със сълзи се смея.🤣🤣🤣 Май и най- забавните от всички сезони досега. Гената горкия съдбата го е наказала с тия негови образци.
 Жалко за кака Веси!😒Голям образ си беше ,ама и време и беше да си ходи.
 Вчера ,браво на Гошето всички постове покри.😁
 За мен и те и жълтите с грешна стратегия бяха и в трите последни игри.
 А за жълтите без коментар! Те са лицемер до лицемер наредени и голям батак го направиха това племе!.Джаферович копае дъното, още малко и ще намери нефт..
Голямо жалко за Чакалчето.Не заслужаваше на такъв ранен етап да отпадне .Грешно племе,грешна стратегия и грешна социална игра!
 И те така ,чакам тази вечер да видя кой ще си ходи, че предстои втори етап .( само с две племена ) А пък много маймуни има по клоновете все още!.😁
 И накрая незабравими спомени за цял живот от миналата седмица: Гого точе ножове.😁😍
Цецко брули слива.🤣🤣🤣 И не най - накрая Зорито мисли една минута на съвет, а Гената се "напикава" от смях на заден фон.😁😁😁

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 10:23 от Joy 05

# 685
  • София
Много ме разочарова вчера Мани. Не очаквах да постъпи толкова глупаво и наивно, да позволи така лесно да я уплашат и изманипулират. И въпреки, че Касим и Илиян й го казаха, пак не й дойде акълът. Жалко, защото я подкрепях като участник, но сега вече не мога да застана на нейна страна. Евала на Илиян, че не я нападна, аз нямаше да съм толкова умерена към постъпката й. Игра не се печели със страх.

Евгения много сбърка да сложи под ножа женската коалиция толкова бързо. Михаела не е надежден партньор, но малко или много зависеше от момичетата, защото всички й видяха игрите. Сега ако отпадне Валерко, на Джеферович много ще й отеснят опциите. Трябваше да знае, че на този етап капитаните са в риск, и Ралица щеше да й е доста удобна. Не съм я гледала в Сървайвър, но по показаното тук, не е играч. Иначе беше права, остави Михаела да си играе двойната игра и да си покаже картите, та Мишето няма какво да се сърди, че отиде под ножа. Просто Женя за мен много сбърка момента да къса с нея.

Очаквам Зори да отпадне, което ще е тъжно, защото ме кефеше в каква неизгодна позиция изпадна Генчо в червеното племе и как схемите му пропадаха една след друга. Положителното е, че усложнява положението на Елица, което е минус и за Алекса. Който ми става все по-противен с мутренските си "ша ма гледаш в очите, Касимее" похвати. Почвам да подкрепям Пух в желанието му да го ступа Joy

# 686
  • София
Вики за какво се скъса да прави коалиции с цел да запази Цецо, като после се държи както ощипана и дори не иска да е в една стая с него? Очеизвадно е, че той душа дава за близост с нея, а на нея й е безинтересен като мъж, просто приятел, но можеше по-тактично да отиграе разпределението по стаите без да го обижда, а и да поставя останалите в странна ситуация.
След якото изопачаване на думите на Михаела за децата и безкрайното повтаряне “аз да се правя на тъпа” Джафи не остави и следа от съмнение, че е точно такава. Като пълна простакеса се държа снощи с Михаела.
Ох, как ми се иска Зори да спечели капитанската, определено ми е много по-симпатична от Звездата с устата. В лице е особена, но има страхотно тяло и е борбена, иначе нямаше да е петобоец все пак. На пъзела довечера ще видим реално колко има под косата, която Елица за малко да й оскубе на построяването на кулата, много се смях на този момент.

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 12:37 от AniCat

# 687
Значиии след капитанската битка довечера съм сигурна че от тук насетне при жълтите ще е капитан Фифо. Постоянно. Ми кат не може да го махнат през елиминация, Джафа ще го прави капитан, та белким там го отупат.
Макар, че ако отпадне Валери, Маман ще го закъса от към придворни.
И си мисля - ако Алекса победи дали ще вземе предимство или лични облаги. Ако вземе грошове и сабите става непобедим

# 688
Защо Касим пробва 200 пъти едно и също нещо, което очевидно е работи? Anguished

Защото е царя на пъзелите;) Ние простосмъртните не ги разбираме как работи мозъка на царят на пъзелите;)

# 689
Мен не ме е яд, че продукцията бута Алекса до победата. Мен ме е яд повече, че Алекса налага по безапелационен начин волята си и ще се добере до победа - поне, колкото зависи от него. Това нечестно ли ще бъде? Защо му го позволяват другите?
Да припомням ли стария лаф за баницата и че не е луд, този който я яде.
"Ще ме гледаш в очите!" - демонстрация. Отсреща трябваше да получи див кикот и нещо от рода на "Я не ме гледай така страшно!" По подобен щеше да реагира Илиан. Касим започна да мънка и да се оправдава. Ами сега за Касим ли да съм? Нали никой не си мисли, че Алекса ще почне да ги пердаши, ако му противоречат.
Виктория - виртуоз. Каквото каза, това стана! Направо ми падна шапката! Мислех, че Мани е по-силен характер от нея и ще я затапи. Уви.
Изиграха ги по всички правила и няма как някой да е сърдит, защото те капитулираха напълно доброволно.

И за разлика от ситуцията при Джаферович, тук нямаше коварство, а свалени карти през цялото време.

Общи условия

Активация на акаунт