💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 779
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 660
  • Sunshine state
После ще се връщам да ви чета, че е направо мазало от коментари.. 470 като погледнах и направо.. 👀😁
Женя, ако така ме заплаши, че не отговаряла за действиятаята си, както каза на Михаела, щях да я предизвикам да видим какво ще стане. Не е хитра и умна а НАГЛА и такива като нея разбират само от грубост и директно да ги пращат на майната им. Овъртяла се е със схеми отвън и после била стратег и умна.. Айде моля ви се, това не е така! Пак ще се повторя, но тя е най-неприятният за мен участник от всички предавания взети заедно. Отвратителна, лъжлива и нахална тетка! 🤮
Мани набързо обърна дупарата и се направи на много стресната. Ами ей за това не им харесвах коалицийката на тези. Касим и той е толкова безполезен и без никаква мисъл, че няма накъде - Фейгин му нарежда пъзелите, той само се кефи отстрани. Абсолютен бушон.
Голямо подпиране на червените и правилата за тях са според зависи. И въпреки всички се радвам, че жълтите ще са на реката, та задника на госпожата да поспадне, а и празниглавата Мирела да помизерува малко.
Искрено се надявам и стискам палци Валери Мамин златен да отпадне утре, защото го заслужава! 😁

# 661
Че има сценарий и режисура е ясно, защото много често познаваме нагласите и кой кога ще спечели дадена локация. Но според мен нещата са сбъркани чисто ръководно. Просто този формат и мащабност не са по залъка на този екип. Прекалено много аматьорски грешки правят и хората масово не им вярват именно заради това.
И за това и много хора не ги приемат сериозно. Организационно куцат нещата.
Като психолози и подбор на каста са номер 1 в България и заради това им се получава. И друг път съм го казвал, 90% от успеха на едно шоу се крие в неговия каст. Без точните хора на точните места нищо няма да се получи.
Прекалено режисирано е предаването. И за съжаление след три сезона са загубили изцяло доверието на зрителите за случващото се в предаването. От това място на което се намират в момента ще им е супер трудно, дори бих казал невъзможно да си върнат доверието на публиката.
Но има и положителни неща.
За каста от сезон на сезон нещата видимо вървят в положителна посока. През този сезон каста е най-добрия до сега. Игрите през този сезон до момента също са със степен по-добри спрямо предходните сезони. Гафовете и грешките също могат да бъдат драстично намалени, и то с този екип, с който разполагат. И тук идва въпроса, който и ти си задал. Защо не го правят.

А защо не го правят? Явно не им пука, защото нито едно друго риалити не ги застрашава достатъчно, за да ги провокира да затегнат редиците. И защото така си оставят вратата широко отворена да влияят със самите игри. Не е ли така?
Защото не са застрашени. Властелини са на пазара, с много пред конкуренцията.

Един сериозен шанс за промяна виждам във възможността за огромна конкуренция от евентуалното предаване уж под шапката на "Сървайвър", но практически много по-близо до вариант на игрите в стил "сила и чест". Продукт, който би имал сходна като цяло концепция с ИВ, с гарантирано честни игри правени по световен стандарт и с чужди продуценти може сериозно да подкопае позицията на ТЪпарев и да го принуди да вземе мерки. Иначе без конкуренция в дългосрочна переспектива с ИВ ще стане като с ББ или като конкурентната Ферма, която едва-едва крета последните два сезона.

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 04:45 от Bengun

# 662
  • Sunshine state
Напълно съм съгласна с Бенгън. Тия нагласени сценарии тип "София ден и нощ" могат да заблудят само и единствено тийновете и децата, както се вижда и от гостуването на участниците в моловете и лайфовете им.
Друго си мисля свга като гледам първи сезон - трябва смяна на водещите и то спешно! Много пъти съм мрънкала по повод Алекс Сърчаджиева, но Димо и Ралица сериозно започват да ме напрягат още от предния сезон насам и според мен им е време да си ходят. Димо много неадекватно коментира на моменти, иде ми да хвърля нещо по него.
Също така да върнат номинациите доректно след игрите , понеже така няма време за чак толкова наговаряне и не се говорят глупости по 20мин край огъня. И да е само един играч, а не 2ма. Да махнат и тия глупави грошове, че файда никаква. Ралица не я понасям напоследък с тенденциозното й отношение към участниците.

# 663
Не можеше да не ми направи впечатление, че освен нас, Сините и Червените също се изкефиха, че Жълтите най-после отиват на реката. Изглежда и двете племена яко са им набрали. Мен не ме подразни, че Сините викаха за Червените.
Едва ли щяха да викат ако безценната пандичка не беше при червените !!

# 664
  • София
Джабароки след новината, че Валери е отпаднал: Girls, thank me later!

Голям късмет за Ралица, че не е капитан с тази контузия в рамото. И на Филип му върза, но той повече номинация за капитан няма да получи. Направо да се готви за петък вечер.

# 665
Май пропуснахте как Супермен мина халките с раницата на едно рамо:) Впрочем Гого е бил 57 кг. по това време и не е като да му е било леко.

# 666
Не ми харесва директна елиминация на капитани. По-хубаво беше като ги крадяха. Пак ставаха пушечно месо на новия си отбор, пак се отслабваха стари коалиции, но поне имаха шанс хората. А така щот вкарахме резерви, дай да ги махаме повече бройки, че няма време.
Отделно че резервите бяха лошо разиграни. Още ми е тъпо за Гайтанов, щеше да е удоволствие да се гледа. Можеше просто да добавят още 1 племе и да ходят 3 от 4 племена на елиминации, с 3ма напускащи, или 4ма, ако трябва да намаляват бързо бройката.

# 667

Чудно ми е Маман случайно да имаше вътрешно инфо, че капитана гърми Grinning

Нищо чудно, ако отпадне Валери, като нищо Евгения ще извърти нещата, че благодарение на нея се е запазила женската коалиция и тя нарочно е спасила Ралица.

# 668
На мен Алекса ми е много забавен. 🤣
То пък при сините сакън някой да не им развали душевния мир и да не ги погледне лошо🤣 На Балканите сме все пак, това е част от народопсихологията ни. Ако един сърбин в едно предаване не псува, заплашва и налита на бой, значи не е баш от Сърбия🤣 Те неговите хора щяха да се отрекът от него ако се беше държал финно🤣 Предаването е няколко седмици, реномето е за цял живот 🤣

# 669
Най-много искам Зорница да спечели битката и да вземе сабите. Ще поразбърка картите в племето. Непредсказуема е.
И да видим, ако Алекса спечели дали ще вземе нещо за племето, както пляскаше на девойките за избора, или рязко ще изпадне в амнезия.
И да. Кражба на капитан е по-забавно.

# 670
Хора, вече много се притесних за Гого и другарчето му по легло🤣
Сега видях, че горкия имаше тикове с главата като го попита Цецо дали го иска🤣🤣🤣Освен тиковете мисля и грозденцето му заседна в гърлото 🤣
Той си искаше Алекса 🤣, но и Вики го искаше, а срещу нея Гого няма никакъв шанс 🤣 Алекса пък милия се дава на всеки, който го иска макар че видях тъга в очите му🤣 като разбра, че няма да е с нинджата, а с лъвицата🤣 Аз като ви казвам, че всички мъже ги е страх от нея 🤣
И ако Цецо наистина свали матрака на земята ще е много тъжно🤣 Гогито се раздава най-много в игрите и за благодарност ще спи на земята с Цецо🤣 вместо на спалня с Алекса🤣 Е, съдбата не е ли жестока🤣

# 671
представям си колко е смешен алекса на живо - кинта и двайсет джудже се ежи. ама се ежи на такива като касим, щото е голям "мъж".  джафката и тя - голяма простакеса и наглярка е. и тя е с мутренско женско поведение и съм сигурна, че и в живота се държи така. направо са ми меденка любимка такива, честно! и мен ме избива на бой.
може да има режисирани сцени, но същността лъсва някакси....

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 09:06 от zenata

# 672
Следете бюста на Жени, там първо се отслабва 🤣 Както и клина, той никога не лъже 🤣
Не следете бюста на Жени, импланти не изчезват😀/ Звезда цялата се стопи, само един бюст остана/
За тялото- може, но ще е видимо поне след две- три седмици престой на брега, а те толкова дълго няма да ги оставят там от Продукцията. А и ако им дават някаква дажба въглехидрати дневно- май ориз писа някой, трудно ще влезе в кетоза Джабата, че да отслабне🙃

# 673
Жени няма импланти в бюста.
Мирела ми се видя напълняла, но е нормално - стрес + изобилие от храна...

Оказа се, че най-големият стратег в предаването е Мани, без да го осъзнава - хем не си прати другарчето на заколение, хем се опази от заплахата на врага. Не е като Илиян да не е печелил индивидуална битка, но някак си шансовете нямаше да са много на негова страна срещу спортисти като Зорница и Валери.

# 674
Трябва да се отчетат адекватните решения на Виктория при вчерашната битка на сините. Може Алексата да беше капитан, но тя напътстваше отбора почти на всеки пост съвсем правилно. Много ми хареса отборната й игра.

Общи условия

Активация на акаунт